Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaP']No i gdzie kolejne relacje? Gdzie zdjęcia? Gdzie wyniki? :mad:

No napiszcie coś, już się nie możemy doczekać. :placz:

http://zkwpplock.pl/fotki/agility/index.html

króciutko, bo mam dużo pracy, ale dobra dusza juz zamieściła parę fantastycznych zdjec, na stronie Mojego Oddziału
http://zkwpplock.pl/fotki/agility/index.html

wyniki wkrótce będa na stronie, może dizsiaj wieczorkiem.
cierpliwości

Jeszcze raz BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC WSZYSTKIM!!!!
A MAGDZIE GRATULUJĘ FANTASTYCZNYCH BIEGÓW!!! I WIELKIE BUZIAKI ZA NIEZMORDOWANĄ POMOC W SEKRETARIACIE.
MOJA DRUŻYNA - SUPER SIĘ SPISALIŚCIE - DZIĘKI!!!!

A SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA MOJEGO ODDZIAŁU ZKWP W PLOCKU ŚLĘ POD ADRESEM PANA PREZESA JERZEGO OKOŃSKIEGO ORAZ PAWŁA ULATOWSKIEGO, KTÓRZY WSPIERALI MNIE ORGANIZACYJNIE I OKAZALI WIELE CIERPLIWOŚCI I WYROZUMIAŁOŚCI DLA PSÓW I WYRAZILI ZGODĘ NA 2 EDYCJE ZAWODÓW AGILITY W ŁĄCKU.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

myriad napisał(a):
No i wczoraj obserwowalam w akcji Misie-Blyskawice, ktora...... wygrala zerowki!!! Gratulacje ogromne, z prawdziwa przyjemnoscia sie ja oglada, trybuny szaleja!
No i popłakałam się. :oops: Justynko, dziękuję!

Posted

przyłączam się do podziękowań
Dorota - Płock jak zwykle SUPER!!
z tą pogodą to trochę przesadziłaś ;) ja mogę dzisiaj częstować "karkóweczką z grilla":mad:

torki, hm... z chęcią na treningu spróbuję je ponownie (zwłaszcza ostatni jumping:evil_lol: )

ale fantastyczne zdjęcia - nawet Blusik się załapał - dziękuję

Posted

[quote name='belgunia']wyniki wkrótce będa na stronie, może dizsiaj wieczorkiem.
cierpliwości
Sorki za moją niecierpliwość. :oops: A wszystko przez to, że mnie tam z Wami nie było. :wallbash:

A fotki suuuuuuuuuper. :klacz: Wiedziałam, że będziecie się świetnie bawić. :thumbs: :)

Posted

Ja byłam tylko w sobotę, ale nie mogłam wczoraj pisać bo komunie w domu miałam.
Na zawodach była świetna atmosfera :p w powietrzu nie wisiało grozą ważnych oficjalnych zawodów :eviltong: byle więcej takich pucharków :multi:

Posted

Cóż mogę więcej dodać -ZAWODY SUPER!!
Świetnie się, jak zwykle, bawiłyśmy w Płocku:p Fajna piknikowa atmosfera na pięknym terenie, sprawna organizacja, wymagające torki i jeszcze do tego piękne słoneczko:multi: Nasza Dorotka spisała się jak ołóweczek a nowe przeszkódki to majstersztyk. Chyba sędzia też tak uważał i aby docenić pracę Doroty serwował dyskwalifikację za zdemolowanie toru:diabloti:
Pluszowa wyciągnęła się w domu na łózku jak ścierka i zasnęła jak kamień.

Posted

Ja też dziękuję bardzo - zawody były super i dużo jeszcze musimy ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć a zwłaszcza posłuszeństwo...:oops:

Tylko jeszcze nie żyję, a juz od 7 pracuję....
do domu dotarłam o 3,07... dziś....
i nie rozpakowanym samochodem (klatki, bety.:diabloti: ) pojechałam do pracy, zaparkowałam pod firmą....

Pozdrawiam wszystkich
CHI

Posted

My też dołączamy się do podziękowań, świetna i sprawna organizacja, bardzo fajne tory, miła i serdeczna atmosfera, poprostu super. Życzmy sobie ,żeby tak było na wszystkich zawodach. Pozdrawiamy Basia i Juki.

Posted

PARSONRK napisał(a):
Szczecin się doturlał o 5 rano ( po drodze 2h spanka ;) )
I baaardzo dziękuje za super zawody :multi: :multi: :multi:

Ciesze się, że sie odezwałaś, bo juz się trochę martwiłam:).

A skoro juz jesteś przy kompie, to zdjęcia poproszę:evil_lol: .

Posted

Ludek napisał(a):
Ciesze się, że sie odezwałaś, bo juz się trochę martwiłam:).

A skoro juz jesteś przy kompie, to zdjęcia poproszę:evil_lol: .

Już zaraz będą

Posted

Zielsko napisał(a):
Ja rowniez dziekuje za swietnie zawody i mam nadzieje, ze bedziemy mogli czesciej skakac u Ciebie Dortotko :diabloti:

Ja zawsze bardzo chętnie zrobię zawody, jeśli tylko będę miała takich solidnych pomocników jak Fort i moją drużynkę:) :iloveyou:

I mi też się przydają zawody, bo funkcja organizatora przyczynia się do gubienia nadwagi:) Od piątku schudłam 2 kg:)!!:crazyeye:

Myślę, że Puchar Mazowsza będziemy kontynuowali w lipcu!
A finał Pucharu Mazowsza może wkrótce wyjaśni się gdzie będzie:)

Bardzo dziękuję w imieniu AgilityPsiSport za te wszystkie pochwały, bardzo mi jest miło :loveu:

Pozdrawiam,
biegaliście dzielnie i fantastycznie!

Dorota

Posted

Było superaśno:) Mimo tego, że przywiżliśmy nasze pierwsze oficjalne trzy detki do domku to chcemy jeszcze raz! Może będzie lepiej w lipcu...:roll:
Ale organizacja super, torki strasznie pokręcone, teren fajny (pomijając walące się drzewa:eviltong:) i ogółem fajowsko. Ogromne gratulacje dla organizatorów!:multi:

Posted

Zawody super, dzięki Dorotko! :D
Nie do końca wiem na czym to polega, ale na zawodach organizowanych przez Dorotę zawsze nieźle nam idzie ;-)

Ładna pogoda, przecudowne miejsce i, co najważniejsze-miły sędzia z ciekawymi torkami-sporo biegania i kręcenia-zwłaszcza w niedzielnym jumpingu open ;-) Ech, było super! :D Chcemy więcej! :diabloti: :D

Fotki boskie-aż miło poprzeżywać wszystko jeszcze raz ;-) Gdyby ktoś miał jakiegoś welsha, niech da znać, proszę ;-)

A teraz idę odsypiać ;-)