zakla Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A ja mam pyatnie- czy jest mozliwosc zgloszenia sie na jeden dzien zawodow? I jesli tak to jaki jest wtedy koszt? Quote
black&white Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 z tego co jest napisane kilka postów wyżej wynika że 1 dzień dla klas A1,A2,A3 60 PLN a dla klasy A0 30 PLN Quote
Daneczka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [ Ja mieszkam w Płocku, jeżeli mogę wczymś pomóc ? To chetnie. Daneczka:multi: quote=Mokka]Zapraszamy :evil_lol: . Ela z Agnieszką szukają hotelu w Płocku, może razem z nimi?[/quote] Quote
belgunia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Daneczka napisał(a):[ Ja mieszkam w Płocku, jeżeli mogę wczymś pomóc ? To chetnie. Daneczka:multi: quote=Mokka]Zapraszamy :evil_lol: . Ela z Agnieszką szukają hotelu w Płocku, może razem z nimi? NO JASNE!!!! Przyjeżdżaj - będziesz bardzo mile widziana!!!! Wszystkie chętne ręce do pomocy BARDZO MILE WIDZIANE!!! Może masz jakiegoś pieska? Daj mi info na priva: agility@interia.pl Niedlugo będziemy kompletowali tor w Płocku (mam taką nadzieję) Quote
dorotak Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Doroto, Podałaś numer konta, na które można wpłacać startowe. A czy będzie możliwość wpłaty na miejscu, przed startem? Ja bym tak wolała :oops: Quote
belgunia Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 dorotak napisał(a):Doroto, Podałaś numer konta, na które można wpłacać startowe. A czy będzie możliwość wpłaty na miejscu, przed startem? Ja bym tak wolała :oops: Niestety, wpłaty na miejscu nie będą możliwe, gdzyż nie będzie kasjerki. Tak już jest, że jak impreza jest nie razem z wystawą, to z Kasjerką cieżko. Więc bardzo proszę o dokonanie wpłat wcześniej i przywiezienie dowodu wpłaty na zawody. Zawody napewno się odbędą, chyba, że byłoby jekieś trzęsienie Ziemi (tfu, tfu). Pozdrawiam Dorota Quote
dorotak Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 belgunia napisał(a):Zawody napewno się odbędą, chyba, że byłoby jekieś trzęsienie Ziemi (tfu, tfu). A tfu, tfu (i to przez lewe ramię) :evil_lol: OK, w takim razie będziem przelewać. Quote
PARSONRK Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Szczecin chyba tez sie doturla w składzie minimum jedno białe:cool3: - qurcze jak my mamy wszędzie daleko :shake: Quote
belgunia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 PARSONRK napisał(a):Szczecin chyba tez sie doturla w składzie minimum jedno białe:cool3: - qurcze jak my mamy wszędzie daleko :shake: No, niestety daleko, Czekamy na zapełnienie białych plam - Piła, Koszalin, Kołobrzeg - byśmy pojechali:) Do Szczecina też pojedziemy, ale tak bliżej też by sie coś przydało. Dorota Quote
CHI Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 PARSONRK napisał(a):Szczecin chyba tez sie doturla w składzie minimum jedno białe:cool3: - qurcze jak my mamy wszędzie daleko :shake: PARSONRK my też, my też doszło nam jedno białe (ale na przyszłość:lol: ) i mamy wszędzie daleko.... (cały czas :placz: ) Quote
PARSONRK Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 CHI napisał(a): doszło nam jedno białe (ale na przyszłość:lol: ) i) Jakie ? Jakie ? Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 PARSONRK napisał(a):Jakie ? Jakie ? Nie takie, jak Twoje, ździebko insze :lol: . Quote
silky_chluba_oli Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Czy w klasie A0 są przeszkody strefowe - kladka, palisada, huśtawka ? Quote
belgunia Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Noo, Kochani, spójrzcie na konkurencję:) http://www.agility-psi-sport.strefa.pl A jeszcze nie ma co najmniej 1 klubu:) I miła wiadomosc dla zawodników - będzie można wpłacać na miejscu. Będzie na miejscu jedzonko i picie. PS do wszystkich: Proszę spojrzeć na listę, co trzeba poprawię, proszę pisać na agility@interia.pl Czasami mogłam jakiś byk zrobić, bo po nocach narazie coś robie przy zawodach. Wiec wyrozumiałości proszę:) Pozdrawiam Dorota Quote
belgunia Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 silky_chluba_oli napisał(a):Czy w klasie A0 są przeszkody strefowe - kladka, palisada, huśtawka ? Myślę, ze huśtawki, kółka i slalomu w klasie A0 nie będzie. Dorota Quote
silky_chluba_oli Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 belgunia napisał(a):Myślę, ze huśtawki, kółka i slalomu w klasie A0 nie będzie. Dorota A kładka i palisada będzie ?? Quote
belgunia Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 silky_chluba_oli napisał(a):A kładka i palisada będzie ?? Całkiem możliwe i bardzo prawdopodobne:) Bo coś musi przecież stać na ringu:) Dorota Quote
Saba Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 silky_chluba_oli napisał(a):A kładka i palisada będzie ?? Tak będą :cool1: Quote
silky_chluba_oli Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 belgunia napisał(a):Całkiem możliwe i bardzo prawdopodobne:) Bo coś musi przecież stać na ringu:) Dorota Czy bedzie mozna wejśc parę razy przed zawodami na kładke i palisadę, bo nie posiadamy jeszcze tych przeszkód . Quote
Saba Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ale Fiona będzie miała konkurencję :crazyeye: Zachciało mi się dużego psa :eviltong: Quote
AniaP Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='belgunia']Noo, Kochani, spójrzcie na konkurencję:) http://www.agility-psi-sport.strefa.pl A jeszcze nie ma co najmniej 1 klubu:) No w eMkach w zerówkach na razie mało psiaków, ale zgłoszenia do 1-go? To ciekawe jaka w końcu będzie lista startowa? :razz: Quote
yassue Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 "I miła wiadomosc dla zawodników - będzie można wpłacać na miejscu." ooo ja wiem ze jak z uposledzonym :D ale chodzi o wplacanie startowego? wlasnie mialam przelew robic i az mi sie nie chce wierzyc :multi: :lol: Quote
Anulka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No w eMkach w zerówkach na razie mało psiaków, ale zgłoszenia do 1-go? To ciekawe jaka w końcu będzie lista startowa Ja niecierpliwie czekam na wysyp smallików. :razz: Ale konkurencja i tak jest poważna i Plusz bedzie musiał nieźle te koślawe nóżki wyciągać i przezwyciężyć jakoś autyzm.:roll: Quote
Recommended Posts