belgunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ZKwP Oddział w Płocku GKSP ZKwP Sekcja agility Płock organizuje Zawody Agility w ramach Pucharu Polski 2006 Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku, GKSP, Sekcja Agility Płock sędzia zawodów - egzaminy, PPA: Árpád Tóth (Węgry) asystent - klasa A0 - Leszek Kalisz (Wrocław) 6 maja 2006 - Łąck - Stado Ogierów - stadion (trawiasty) - http://www.plocman.pl/stado_ogierow/. Plan zawodów: 9.00 - Przyjmowanie zawodników 10.00 - rozpoczęcie zawodów Egzaminy agilityA1 Egzaminy agilityA2 Egzaminy agilityA3 Biegi dla początkujących - agilityA0 Open agility - PPA - agility + jumping A1, A2, A3 Open jumping - PPA - agility + jumping A1, A2, A3 Biegi dla początkujących - jumpingA0 17.00 - Zakończenie zawodów sobotnich Otwarte Zawody Agility o Puchar Mazowsza Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku, GKSP, Sekcja Agility Płock sędzia zawodów - egzaminy, PPA: Árpád Tóth (Węgry) asystent - klasa A0 - Leszek Kalisz (Wrocław) Łąck - Stado Ogierów - stadion (trawiasty) - [SIZE=2]http://www.plocman.pl/stado_ogierow/. Ponadto proponujemy dla Państwa noclegi w hoteliku tuż przy stadionie lub w Koszelówce (to jest ok. 6- km od stadionu w Łącku w bardzo malowniczym ośrodku) [SIZE=2] Noclegi: Stado Ogierów w Łącku Sp. z o. o. tel 024- 26 29 897. Koszelówka nad j. Zdworskim - tel. 024-262-76-04 - Ośrodek Exploris (149 PLN /domek 4 os. + śniadanie) Plan zawodów: 8.00 - Przyjmowanie zawodników 9.00 - rozpoczęcie zawodów Egzaminy agilityA1 Egzaminy agilityA2 Egzaminy agilityA3 Open agility - PM A1, A2 , A3 Open jumping - PMA1, A2 , A3 Biegi dla początkujących - agilityA0 Biegi dla początkujących - jumpingA0 16.00 - zakończenie zawodów UWAGA: Klasa A0 - NIE bierze udziału w Open Agility i Jumping - liczonym do Pucharu Polski i nie ma wpisów do kart pracy. Klasa A0 nie jest oficjalną klasą prób pracy. W klasie A0 mogą startować psy, które nigdy nie startowały na zawodach oficjalnych w klasie A1, i są w wieku nie młodszym jak 18 miesięcy. Pozostałe warunki przyjmowania na zawody - tak jak podano w regulaminie wystaw i imprez kynologicznych ZKwP oraz regulaminu agility Startowe dla klasy: A1, A2, A3: 80 PLN/2 dni - 6/7 maja Startowe dla klasy A0: 50 PLN/2 dni - 6/7 maja Wpłaty prosimy kierować na konto: Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960 09-407 PŁOCK ul. Jesienna 10 skr. 56 tel/fax (0 24) 263 68 38 noclegi (INFO) Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie Zgłoszenia można już wysyłać na adres: agility@interia.pl lub on-line: http://www.agility-psi-sport.strefa.pl do 1 MAJA Quote
Saba Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 A ja będę tylko pierwszego dnia :flaming: :onfire: :stormy-sad: :chainsaw: :zly7: :bigcry: :madgo: :wallbash: :2gunfire: :snipersm: :comp26: :cry: :pissed: :-( :angryy: Quote
belgunia Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Saba napisał(a):A ja będę tylko pierwszego dnia :flaming: :onfire: :stormy-sad: :chainsaw: :zly7: :bigcry: :madgo: :wallbash: :2gunfire: :snipersm: :comp26: :cry: :pissed: :-( :angryy: No szkoda, wiem i bardzo nad tym boleję:( :placz: :placz: :placz: Co ja bez Ciebie Saba pocznę :placz: :placz: :placz: Quote
saJo Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Wiec jednak A0 od 18 miesiecy :( Szkoda, a taka mialam nadziej :( Quote
Musiałek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ojej a ja będę tylko 2 dnia i AO nie liczy się to próby :-( a taką miałam nadzieję że może jednym paznokciem :placz: Quote
CHI Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A macie jakieś namiary na pole namiotowe lub TANI hotel gdzie można się zatrzymać z bandą 4 (a może nawet już 5) psów? Bo jeśli przyjadę to tym razem już z całą Bull-Box_bandą.... Pozdrawiam CHI Quote
Mokka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Domki, poprosiemy o domki campingowe, zabrałabym Leonka, w zerówkach by sobie pobiegał. Quote
myriad Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dorotko, Fajnie, ze juz wszystko wiadomo i mam nadzieje, ze bedzie swietna zabawa! Ale placze sobie z powodu tych zerowek z minimum wiekowym. Toc zerowki sa doskonale dla mlodych psiakow, ktore jeszcze nie moga startowac w zaawansowanych... Zeby chociaz od 12 miesiecy to bylo. Chlip, chlip, chlip... Justyna Quote
saJo Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Rozmawialam z Dorota kilka dni temu...minimum wiekowe zostalo ustalone odgorni i "gora" nie pozwolila na starty psow mlodszych niz 18 miesiecy :( Ciekawe tylko, bo w przedbiegach jakos chyba moga startowac mlodsze psy...:( A taka mialam nadzieje, ze juz w tym sezonie sobie z Gnojkiem pobiegam...:( Quote
myriad Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 No tak... ja mam 2 takie gnojki, wiec mialam podwojna nadzieje. A nie tak dawno w probach oficjalnych minimum wiekowe wynosilo 12 miesiecy (pamietam, bo moje starsze psy w takim wieku zaczynaly). Podejrzewam, ze w "zerowkach" bedzie niska frekwencja. Obstawiam, ze w wiekszosci psy ktore maja 18 miesiecy wystartuja w A1 i Openach... Doroto, a za pozno juz na jakiekolwiek proby wywierania nacisku na "sily wyzsze"? Bo ja moge jakies pismo z prosba popelnic, gdyby to mialo jakakolwiek Szanse pomoc. Justyna Quote
belgunia Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 saJo napisał(a):Rozmawialam z Dorota kilka dni temu...minimum wiekowe zostalo ustalone odgorni i "gora" nie pozwolila na starty psow mlodszych niz 18 miesiecy :( Ciekawe tylko, bo w przedbiegach jakos chyba moga startowac mlodsze psy...:( A taka mialam nadzieje, ze juz w tym sezonie sobie z Gnojkiem pobiegam...:( No żałuję, ale ponieważ to zawody oficjalne pod patronatem FCI nie możemy robic wyjątków wiekowych. Przykro mi :( Trudno, dla młodziaków będą narazie nieoficjalne zawody na rozgrzewkę:) O pola namiotowe w samym Płocku trudno. Natomiast polecam ośrodki w Koszelówce "Zacisze" i "Zacisze BIS". Są domki, pawilony i pola namiotowe. Jak znajdę telefony to podam. Quote
CHI Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Koszelówka - Ośrodek Wypoczynkowy "Zacisze" i "Zacisze Bis"- Koszelówka, tel. (024) 277-25-28, 277-10-81, fax 277-25-28, e-mail: owzacisze@wp.pl , http://owzacisze.webpark.pl/ To tak z rozpędu - ceny są dość przystepne Agilitowcy robimy najazd na Koszelówkę 5-go maja ;) ? Po dwóch wspólnych nocach i dniach pewnie juz rozpoznam Was i Wasze psy... Tylko jak to jest daleko od Płocka i czy właściciele nas przetrzymają?? a i dopiero później doczytałam: Zwierzęta 2zł dobaWszystkie psy muszą być na smyczy i w kagańcu upss - już ja to widzę... Quote
dog_master Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Mnie i tak nie będzie :-( :-( :-( ale i tak zapytam :cool1: belgunia napisał(a):W klasie A0 mogą startować psy, które nigdy nie startowały na zawodach oficjalnych w klasie A1 Czy pies, ktory 1 raz startowal w A1 (bo A0 nie organizowali) z beznadziejnym rezultatem (3 detki na 3 biegi...) mógłby? Czy już nie...? Quote
belgunia Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 CHI napisał(a):Koszelówka - Ośrodek Wypoczynkowy "Zacisze" i "Zacisze Bis"- Koszelówka, tel. (024) 277-25-28, 277-10-81, fax 277-25-28, e-mail: owzacisze@wp.pl , http://owzacisze.webpark.pl/ To tak z rozpędu - ceny są dość przystepne Agilitowcy robimy najazd na Koszelówkę 5-go maja ;) ? Po dwóch wspólnych nocach i dniach pewnie juz rozpoznam Was i Wasze psy... Tylko jak to jest daleko od Płocka i czy właściciele nas przetrzymają?? a i dopiero później doczytałam: Zwierzęta 2zł dobaWszystkie psy muszą być na smyczy i w kagańcu upss - już ja to widzę... Dzięki CHI, że mnie wyręczyłaś:) Spokojnie, z tymi nakazami jest na miejscu nieco inaczej:) Pan Kierownik lubi zwierzęta i szanuje dobrze wychowane pieski:) Quote
belgunia Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 myriad napisał(a):No tak... ja mam 2 takie gnojki, wiec mialam podwojna nadzieje. A nie tak dawno w probach oficjalnych minimum wiekowe wynosilo 12 miesiecy (pamietam, bo moje starsze psy w takim wieku zaczynaly). Podejrzewam, ze w "zerowkach" bedzie niska frekwencja. Obstawiam, ze w wiekszosci psy ktore maja 18 miesiecy wystartuja w A1 i Openach... Doroto, a za pozno juz na jakiekolwiek proby wywierania nacisku na "sily wyzsze"? Bo ja moge jakies pismo z prosba popelnic, gdyby to mialo jakakolwiek Szanse pomoc. Justyna Chyba nie będziemy robili precedensu z wiekiem psów. Natomiast mogę zgodzić się na propozycję, że kto nie czuje się dobrze w klasie A1, a kiedys startował już na oficjalnych zawodach i nie uzyskał żadnego wpisu "doskonały" w tych oficjalnych próbach to proszę niech wystartuje w zerówkach. Z tym, że już w tych zawodach w Płocku nie weźmie udziału w klasie A1 ani Open, a dopiero w następnych. Dorota Quote
MustaVeri Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 na zawody w maju to ja jestem chetna na 100%!!! pojade z NIko ale nie wiem jak bedzie na wystawie boi mam nowego wychowanka pod opieka....a w plocku jego debiut wiec nie wiem w co bede musiala rece wlozyc;) Quote
Saba Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 MustaVeri, ale na wystawie nie będzie zawodów:lol: Quote
CHI Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Nie ma sprawy Belgunia ;) ale ile jest stamtąd do Płocka??? bo nie chce mi sie szukać... Quote
belgunia Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 CHI napisał(a):Nie ma sprawy Belgunia ;) ale ile jest stamtąd do Płocka??? bo nie chce mi sie szukać... Ok. 12-15 km w stronę Kutna, można jechac z Płocka na Łąck, a następnie skręcic w lewo w Łącku na Gąbin, lub przed Łąckiem skręcic na Nowe Rumunki :) w lewo i jechac na Koszelówkę, droga bardzo malownicza przez piękny las. Dorota Quote
MustaVeri Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Naprawde?jaka ja zakrecona jestem ,jak zwykle:eviltong: to zawody i wystawa oddzielnie?:multi: Quote
Ludek Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='belgunia'] Startowe dla klasy: A1, A2, A3: 80 PLN/2 dni - 6/7 maja Startowe dla klasy A0: 50 PLN/2 dni - 6/7 maja A przewidziany jest start tylko jednego dnia? Czy jest wtedy niższa cena? Quote
Saba Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Musi być przewidziany bo inaczej my nie wystartujemy :stormy-sad: Quote
Ludek Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 My też nie i Musial też nie, bo w sobotę mamy wystawę w Łodzi. Quote
belgunia Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='belgunia']Chyba nie będziemy robili precedensu z wiekiem psów. Natomiast mogę zgodzić się na propozycję, że kto nie czuje się dobrze w klasie A1, a kiedys startował już na oficjalnych zawodach i nie uzyskał żadnego wpisu "doskonały" w tych oficjalnych próbach to proszę niech wystartuje w zerówkach. Z tym, że już w tych zawodach w Płocku nie weźmie udziału w klasie A1 ani Open, a dopiero w następnych. Dorota No więc KOCHANI zawodnicy, zasady startu w klasie A0 zostały już nieco wcześniej ustalone na "wyższym szczeblu" i zasady te okreslają, że w klasie A0 nie będą startowali zawodnicy, którzy już kiedyś startowali w klasie A1 na oficjalnych zawodach. Tak więc klasa A0 tylko dla tych którzy NIE BIEGALI W JEDYNKACH. Przykro mi ale to sprawiedliwe. Pozdrawiam "zerówki" !!! :) Dorota Quote
Recommended Posts