Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Te foty po pogryzieniu to coś strasznego....dobrze,że Mani nie został żaden uraz psychiczny po tym. To bardzo otwarta i wesoła sunia- może aż za bardzo:) Quote
anovip1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Mandusia, znów szczęśliwa i ślicznie wygląda :lol: Może spokojnie biegać :multi: Czekamy teraz na wspaniały ,wymarzony domek dla niej. Quote
ciapuś Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Wpłaty dla Mandarynki ELŻBIETA K - 5zł ALEKSANDRA ANNA J - 15zł ŁUKASZ P - 25zł JANINA D - 10zł MAGDALENA Z - 15zł HENRYK W - 10zł ZUZANECZKA - 10zł SZAFRANEKM - 20zł ROBERT K - 10zł magenka 1 - 10zł AGNIESZKA K - 50zł AKRUM - 10zł (VI) ZUZKA - 10Zzł(VI) izabela1234 - 30zł AGNIESZKA J - 20zł Ewa Gałązka - 20zł(VI) DAGMARA O - 50zł Bardzo dziękujemy Wydatki -400zł hotel maj -50zł szczepienie wirusówki -10zł maśc -15zł pratel: - odrobaczywienie Quote
izzie1983 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Przepraszam, że jeszcze nie wpłaciłam. Czekam na czerwcową pensję. Na dniach wpłacę. Quote
go-ja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wypuszczam stałą deklaracje za czerwiec i całusy ślę dla Mandi :) :) :) Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 CIOTECZKI POTRZEBUJĘ OSOBY Z ŁODZI, KTÓRA w najbliższy czwartek o godzinie 12.30 mogłaby odebrać Kapslika z giełdy kwiatowej koło Centrum Zdrowia Matki Polki i przechować, do momentu, aż pan Robert, skończy egzamin i będzie go mógł odebrać (to tylko pewnie kilka godzin), cioteczki, pomożecie? jeśli się nie uda, Kapslik będzie musiał czekać na kolejny transport nie wiadomo jak długo, pewnie do lipca... a na to miejsce w hoteliku czeka już inna psina w potrzebie... cioteczki pomożecie?? oto wątek Kapslika: http://www.dogomania.pl/threads/180682-KAPSLIK-psi-okruszek-pojecha%C5%82-do-hotelu-do-Kikou-i-prosi-o-og%C5%82oszenia!/page73 Quote
Agmarek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Moja deklaracja poszła. Pewnie w piątek się pojawi ;) Quote
Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dzień dobry Mandarynko :) ciekawe, czy u ciebie też była dziś taka mocna burza jak u mnie...mam nadzieję, że nie, bo moje ogony, to ze strachu pod kołdrą siedziały i się trzęsły. nawet koty (zawsze śpiące podczas burzy) chodziły w nocy po domu i sobie miejsca w czasie tej burzy znaleźć nie mogły... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Właśnie mamy burze...przyszła o 7.30...potwornie pada i się błyska, znowu błoto po kolana.... Mania burzy sie nie boi na szczęscie. Quote
Agmarek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A u nas od rana piękne słońce na szczęście świeci, chociaż ja to chyba jakaś nienormalna jestem. Uwielbiam burzę :roll: Na szczęście moje psy też się nie boją. Quote
ciapuś Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 U nas też piękna pogoda ,nawet za piękna tem przekracza 30 st a to dopiero 9 rano Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja osobiście tez lubie burze, ale zawsze sie o psiaki stresuję hotelowe. Moje w ogóle na burze uwagi nie zwracają... Mam nadzieję,że u nas tez słońce wyjdzie , bo mam trawe do koszenia :) Quote
izzie1983 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przelałam przed chwilą deklarację, przepraszam za poślizg. Quote
ciapuś Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Doszły wpłaty dla Mandarynki od Ika&Sonia - 20zł JOANNA N. - 25zł TULA(VI,VI) - 20zł MARGERITA CH - 20zł AGMAREK - 40zł go-ja (VI) - 20zł MARTA G - 5zł bela51(VI) - 10zł Livka - 10zł izzie1983(VI) - 10zł dziękujemy Quote
rita60 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Sorry za offa/ Mandarynko to twoja kolezanka/ http://www.dogomania.pl/threads/187332-Nie-pozwolcie-bym-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-schroniska-b%C5%82agam-Misia-taka-szara-ale-niezwyk%C5%82a.%C5%81%C3%B3d%C5%BC Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mania w sobotę dostała biegunki strasznej- nie mam pojęcia od czego, bo nie dostałą nic nowego do jedzenia...może cos zjadła na spacerze...dostała leki i dziś jest już ok. Ranka na głowie sie zagoiła-została tylko blizna, którą nadal smaruję i ładnie wszystko się zasklepia. :p Martwi mnie trochę jej waga-tzn to,że chyba nie przybiera na wadze-dostaje karmy więcej niż powinna- w tej chwili jest na Royalu moich psiaków. Nie wiem, może przesadzam...w lipcu będzie u mnie Soema, która ze mną zabierała ją ze schronu. Zobaczymy jaką da opinię -czy jest duża poprawa, bo ja widząc ją codziennie tez nie jestem w stanie obiektywnie ocenić. Jesli jednak w ciągu miesiąca nic się nie zmieni to proponowałabym zrobienie badań krwi-tak an wszelki wypadek.:roll: Quote
Agmarek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Aniu a może Mania jest już takim typem "ruchliwego" psa :roll: Nie martw się na zapas. Jak chcesz żeby przytyła to gotuj jej makaron z mięsem. Na moją onkę to działa :razz: tyle że jej tuczyć nie potrzeba :roll: a jak już naprawdę spędza Ci to sen z powiek to dla swojego świętego spokoju zrób jej te badania. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No z pewnością Mania to ruchliwy pies:evil_lol: No właśnie sama tez pomyślałam o tym makaronie aby dogotowywać- chyba tak zrobię...nic nie poradzę na to,że lubię jak pies jest pulchną kluską:diabloti: Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 zakup sobie taki psi makaron, co się zalewa i w pięc minut masz gotowy :) moje psiaki też podtuczyłam właśnie dzięki makaronowi, bo sunia którą kiedyś adoptowałam, to jadła i jadła i jadła i przez pół roku nie mogła na wadze przybrać i już sąsiedzi chcieli zgłaszać mnie do TOZu, że głodzę psa, że żebra i skóra... ;) i jak zaczełam jej kupować ten psi makaron i dodawać do puszek i gotowanego mięsa, to od razu zaczęła nabierać masy, a ryż i płatki owsiane takiego efektu nie dawały :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No właśnie wczoraj wypatrzyłam ten zalewany makaron u nas w supermarkecie...zastanawiałam sie czy taki makaron działa -ale jak tak to dziś kupię:) Mam tez dla Mani nowe witaminy Sa37-dostałam od weta. Quote
Agmarek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):No właśnie wczoraj wypatrzyłam ten zalewany makaron u nas w supermarkecie...zastanawiałam sie czy taki makaron działa -ale jak tak to dziś kupię:) Mam tez dla Mani nowe witaminy Sa37-dostałam od weta. Ja kupowałam taki zwykły makaron z Biedronki, a ten zalewany na 5 minut kupuję dla kotów. Też jest dobry. Moje koty nie wyglądają na zasuszone :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 No właśnie hehe , tez bym wolała aby Mania nie była zasuszona...potem będzie ,że psa głodziłam..a poza tym z grubego można więcej smalcu wtopić:diabloti::evil_lol: Dziś dopiero kupię ten makaron- wczoraj nie byłam w mieście. To dam znac wieczorem czy Mani smakuje:p ps. Agmarek masz chyba za duzy podpis-oby się mod nie przyczepił;) Quote
Recommended Posts