Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty dla Mandarynki
ELŻBIETA K - 5zł
ALEKSANDRA ANNA J - 15zł
ŁUKASZ P - 25zł
JANINA D - 10zł
MAGDALENA Z - 15zł
HENRYK W - 10zł
ZUZANECZKA - 10zł
SZAFRANEKM - 20zł
ROBERT K - 10zł
magenka 1 - 10zł
AGNIESZKA K - 50zł
AKRUM - 10zł (VI)
ZUZKA - 10Zzł(VI)
izabela1234 - 30zł
AGNIESZKA J - 20zł
Ewa Gałązka - 20zł(VI)
DAGMARA O - 50zł

Bardzo dziękujemy

Wydatki
-400zł hotel maj
-50zł szczepienie wirusówki
-10zł maśc
-15zł pratel: - odrobaczywienie

Posted

CIOTECZKI POTRZEBUJĘ OSOBY Z ŁODZI, KTÓRA w najbliższy czwartek o godzinie 12.30 mogłaby odebrać Kapslika z giełdy kwiatowej koło Centrum Zdrowia Matki Polki i przechować, do momentu, aż pan Robert, skończy egzamin i będzie go mógł odebrać (to tylko pewnie kilka godzin), cioteczki, pomożecie?
jeśli się nie uda, Kapslik będzie musiał czekać na kolejny transport nie wiadomo jak długo, pewnie do lipca... a na to miejsce w hoteliku czeka już inna psina w potrzebie... cioteczki pomożecie?? oto wątek Kapslika: http://www.dogomania.pl/threads/180682-KAPSLIK-psi-okruszek-pojecha%C5%82-do-hotelu-do-Kikou-i-prosi-o-og%C5%82oszenia!/page73

Posted

dzień dobry Mandarynko :)
ciekawe, czy u ciebie też była dziś taka mocna burza jak u mnie...mam nadzieję, że nie, bo moje ogony, to ze strachu pod kołdrą siedziały i się trzęsły. nawet koty (zawsze śpiące podczas burzy) chodziły w nocy po domu i sobie miejsca w czasie tej burzy znaleźć nie mogły...

Posted

A u nas od rana piękne słońce na szczęście świeci, chociaż ja to chyba jakaś nienormalna jestem. Uwielbiam burzę :roll:
Na szczęście moje psy też się nie boją.

Posted

Doszły wpłaty dla Mandarynki od
Ika&Sonia - 20zł
JOANNA N. - 25zł
TULA(VI,VI) - 20zł
MARGERITA CH - 20zł
AGMAREK - 40zł
go-ja (VI) - 20zł
MARTA G - 5zł
bela51(VI) - 10zł
Livka - 10zł
izzie1983(VI) - 10zł

dziękujemy

Posted

Mania w sobotę dostała biegunki strasznej- nie mam pojęcia od czego, bo nie dostałą nic nowego do jedzenia...może cos zjadła na spacerze...dostała leki i dziś jest już ok.
Ranka na głowie sie zagoiła-została tylko blizna, którą nadal smaruję i ładnie wszystko się zasklepia. :p
Martwi mnie trochę jej waga-tzn to,że chyba nie przybiera na wadze-dostaje karmy więcej niż powinna- w tej chwili jest na Royalu moich psiaków.
Nie wiem, może przesadzam...w lipcu będzie u mnie Soema, która ze mną zabierała ją ze schronu. Zobaczymy jaką da opinię -czy jest duża poprawa, bo ja widząc ją codziennie tez nie jestem w stanie obiektywnie ocenić.
Jesli jednak w ciągu miesiąca nic się nie zmieni to proponowałabym zrobienie badań krwi-tak an wszelki wypadek.:roll:

Posted

Aniu a może Mania jest już takim typem "ruchliwego" psa :roll:
Nie martw się na zapas.
Jak chcesz żeby przytyła to gotuj jej makaron z mięsem. Na moją onkę to działa :razz: tyle że jej tuczyć nie potrzeba :roll: a jak już naprawdę spędza Ci to sen z powiek to dla swojego świętego spokoju zrób jej te badania.

Posted

zakup sobie taki psi makaron, co się zalewa i w pięc minut masz gotowy :)
moje psiaki też podtuczyłam właśnie dzięki makaronowi, bo sunia którą kiedyś adoptowałam, to jadła i jadła i jadła i przez pół roku nie mogła na wadze przybrać i już sąsiedzi chcieli zgłaszać mnie do TOZu, że głodzę psa, że żebra i skóra... ;) i jak zaczełam jej kupować ten psi makaron i dodawać do puszek i gotowanego mięsa, to od razu zaczęła nabierać masy, a ryż i płatki owsiane takiego efektu nie dawały :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
No właśnie wczoraj wypatrzyłam ten zalewany makaron u nas w supermarkecie...zastanawiałam sie czy taki makaron działa -ale jak tak to dziś kupię:)
Mam tez dla Mani nowe witaminy Sa37-dostałam od weta.

Ja kupowałam taki zwykły makaron z Biedronki, a ten zalewany na 5 minut kupuję dla kotów. Też jest dobry. Moje koty nie wyglądają na zasuszone :p

Posted

No właśnie hehe , tez bym wolała aby Mania nie była zasuszona...potem będzie ,że psa głodziłam..a poza tym z grubego można więcej smalcu wtopić:diabloti::evil_lol:
Dziś dopiero kupię ten makaron- wczoraj nie byłam w mieście. To dam znac wieczorem czy Mani smakuje:p

ps. Agmarek masz chyba za duzy podpis-oby się mod nie przyczepił;)