Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super zdjęcia ,widać że Mania jest szczęśliwa

[SIZE=3][COLOR=Red][B]ZAPRASZAM NA BAZAREK[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184778-BI%C5%BBUTERIA-KOSMETYKI-ZABAWKI-na-psy-*FPR-ZwP*-do-09.05?p=14601516#post14601516[/URL][/SIZE]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszamy wszystkich posiadających dzieci i nie tylko na bazarek z lalkami barbi ,konikami pony i innymi duperelami

[SIZE=3][B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/184793-LALKI-BARBUI-KONIKI-PONY-I-INNE-DUPERELE-na-*FPR-ZwP*-do-09.05[/URL][/B][/SIZE]

Posted

Mani musiałam zmienić sposób karmienia na raz dziennie wieczorem przed snem. W dzień
jak dostawała to poprzez to swoje adhd spalała od razu wszystko co zjadła-tzn wszystko przelatywało przez nia . Organizm na spokojnie nie trawił. Teraz dostaje jesc przed snem, gdzie potem juz tylko spokojnie leży. Dodaje jej tez na poprawę pracy jelit Aptus , no i witaminki od Agmarek:p Sierść wygląda fajnie- robi sie miękka a ogon to taka fajna kita.

W tym miesiącu czeka nas szczepienie na wirusówki i trzeba będzie kupic maść na rankę. Po 10 -tym będzie u mnie wet , to wtedy to załatwię.
Rana goi sie dobrze- za 2 miesiące nie będzie sladu;)

Posted

[B]Aniu [/B]cieszę się że witaminki się przydały :lol:
Jak patrzę na Manię bawiącą się z Miszką (dobrze poznałam?) to myślę sobie że ma ona u Ciebie jak w raju. Śliczna kochana istotka :loveu:
W ogłoszeniach nie zapomnijcie wspomnieć że ona dla ludzia z adhd :evil_lol:
Moja wpłata pójdzie w przyszłym tygodniu, chyba że jest bardzo pilnie potrzebna :roll:

Posted

Mania jest śliczna, widać że bardzo zadowolona i że ma tam jak w raju :) otwarła się dziewczynka na nowo i jest szczęśliwa :)
teraz tylko kochanego i cudownego domku dla niej trzeba poszukać :)

Posted

Aleeeee Mania wyglada na szczesliwa na fotkach;)ciesze sie z jej szczescia!!!!!!Moja deklaracja stala wplynie jednak pod koniec maja-przepraszam,ale mam okazje wykorzysstac obecnosc meza w pl i nie bede placic tych durnych oplat za przesylke,mam nadzieje,ze tak jest w porzadku....

Posted

Wpłynęły pieniążki od

Dariusz i Iwona A. - 15zł
bela51 zaV - 10zł
Ika&Sonia - 20zł
ZUZKA - 10zł
Ewa Gałązka za V - 20zł
AGNIESZKA J. - 20zł
izzie1983 zaV - 10zł
izabela1234 - 30zł
KATARZYNA M P - 25zł
AGNIESZKA G - 10zł
go-ja zaV - 20zł
LELOCH88 - 20zł

Bardzo dziękuje

Posted

Mania miewa sie bardzo dobrze...dziś wytarzała się np w zdechłym krecie:wallbash:...poszłyśmy na łąkę , a ona zaczeła sie turlać -ja myślałm,że się bawi...ale coś za długo się tarzała-no i sie okazało co ja tak rozweseliło i uszczęśliwiło...:niedowia: wróciła mokra i ze wspaniałym zapachem:mdleje:
U nas od poniedziałku pada codziennie- makabra z pogodą...
Jak tylko się poprawi to porobie Mani jakies fotki do ogłoszeń.

Posted

eeeee :evil_lol: zdechły krecik do drobiazg
gdyby znalazła coś większego to by była na pewno lepsza zabawa :cool3:

Było by super gdyby się udało pstryknąć kilka takich portretowych :diabloti: zdjęć Mani do ogłoszeń
i jeszcze jedno
na kogo dajemy namiary w ogłoszeniach?
Czy mogą być na Ciebie Aniu bo chyba Ty najlepiej znasz Manie:lol:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Mania miewa sie bardzo dobrze...dziś wytarzała się np w zdechłym krecie:wallbash:...poszłyśmy na łąkę , a ona zaczeła sie turlać -ja myślałm,że się bawi...ale coś za długo się tarzała-no i sie okazało co ja tak rozweseliło i uszczęśliwiło...:niedowia: wróciła mokra i ze wspaniałym zapachem:mdleje:
U nas od poniedziałku pada codziennie- makabra z pogodą...
Jak tylko się poprawi to porobie Mani jakies fotki do ogłoszeń.

skad ja to znam moja sunia wiecznie coś znajduje na łąkach a potem jest taki smród straszny co się dzieje wtedy to masakra,
Mania jest mądra dziewczynka wie co pachnie :)