ciapuś Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Super zdjęcia ,widać że Mania jest szczęśliwa [SIZE=3][COLOR=Red][B]ZAPRASZAM NA BAZAREK[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184778-BI%C5%BBUTERIA-KOSMETYKI-ZABAWKI-na-psy-*FPR-ZwP*-do-09.05?p=14601516#post14601516[/URL][/SIZE] Quote
ciapuś Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Zapraszamy wszystkich posiadających dzieci i nie tylko na bazarek z lalkami barbi ,konikami pony i innymi duperelami [SIZE=3][B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/184793-LALKI-BARBUI-KONIKI-PONY-I-INNE-DUPERELE-na-*FPR-ZwP*-do-09.05[/URL][/B][/SIZE] Quote
izzie1983 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Pamiętam o swojej deklaracji, nie było mnie od końca kwietnia, jeśli nie macie nic przeciwko przeleję jutro wieczorkiem? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Mani musiałam zmienić sposób karmienia na raz dziennie wieczorem przed snem. W dzień jak dostawała to poprzez to swoje adhd spalała od razu wszystko co zjadła-tzn wszystko przelatywało przez nia . Organizm na spokojnie nie trawił. Teraz dostaje jesc przed snem, gdzie potem juz tylko spokojnie leży. Dodaje jej tez na poprawę pracy jelit Aptus , no i witaminki od Agmarek:p Sierść wygląda fajnie- robi sie miękka a ogon to taka fajna kita. W tym miesiącu czeka nas szczepienie na wirusówki i trzeba będzie kupic maść na rankę. Po 10 -tym będzie u mnie wet , to wtedy to załatwię. Rana goi sie dobrze- za 2 miesiące nie będzie sladu;) Quote
Agmarek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [B]Aniu [/B]cieszę się że witaminki się przydały :lol: Jak patrzę na Manię bawiącą się z Miszką (dobrze poznałam?) to myślę sobie że ma ona u Ciebie jak w raju. Śliczna kochana istotka :loveu: W ogłoszeniach nie zapomnijcie wspomnieć że ona dla ludzia z adhd :evil_lol: Moja wpłata pójdzie w przyszłym tygodniu, chyba że jest bardzo pilnie potrzebna :roll: Quote
Akrum Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mania jest śliczna, widać że bardzo zadowolona i że ma tam jak w raju :) otwarła się dziewczynka na nowo i jest szczęśliwa :) teraz tylko kochanego i cudownego domku dla niej trzeba poszukać :) Quote
Ewa Gałązka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dzisiaj wysłałam pieniążki - [B][COLOR=red]20 zł. za maj 2010r[/COLOR][/B]. na MANDARYNKĘ (deklaracja stała) Quote
belka123 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 slicznie psinka wyglada, oby tak dalej, powodzenia Quote
izzie1983 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Też wysłałam już zaległą majową deklarację na Manię Quote
go-ja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Poszła moja stała deklaracja! Pozdrowy Mandarynko :) Quote
Lolalola Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Aleeeee Mania wyglada na szczesliwa na fotkach;)ciesze sie z jej szczescia!!!!!!Moja deklaracja stala wplynie jednak pod koniec maja-przepraszam,ale mam okazje wykorzysstac obecnosc meza w pl i nie bede placic tych durnych oplat za przesylke,mam nadzieje,ze tak jest w porzadku.... Quote
ciapuś Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Wpłynęły pieniążki od Dariusz i Iwona A. - 15zł bela51 zaV - 10zł Ika&Sonia - 20zł ZUZKA - 10zł Ewa Gałązka za V - 20zł AGNIESZKA J. - 20zł izzie1983 zaV - 10zł izabela1234 - 30zł KATARZYNA M P - 25zł AGNIESZKA G - 10zł go-ja zaV - 20zł LELOCH88 - 20zł Bardzo dziękuje Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mania miewa sie bardzo dobrze...dziś wytarzała się np w zdechłym krecie:wallbash:...poszłyśmy na łąkę , a ona zaczeła sie turlać -ja myślałm,że się bawi...ale coś za długo się tarzała-no i sie okazało co ja tak rozweseliło i uszczęśliwiło...:niedowia: wróciła mokra i ze wspaniałym zapachem:mdleje: U nas od poniedziałku pada codziennie- makabra z pogodą... Jak tylko się poprawi to porobie Mani jakies fotki do ogłoszeń. Quote
ciapuś Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 eeeee :evil_lol: zdechły krecik do drobiazg gdyby znalazła coś większego to by była na pewno lepsza zabawa :cool3: Było by super gdyby się udało pstryknąć kilka takich portretowych :diabloti: zdjęć Mani do ogłoszeń i jeszcze jedno na kogo dajemy namiary w ogłoszeniach? Czy mogą być na Ciebie Aniu bo chyba Ty najlepiej znasz Manie:lol: Quote
magenka1 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Mania miewa sie bardzo dobrze...dziś wytarzała się np w zdechłym krecie:wallbash:...poszłyśmy na łąkę , a ona zaczeła sie turlać -ja myślałm,że się bawi...ale coś za długo się tarzała-no i sie okazało co ja tak rozweseliło i uszczęśliwiło...:niedowia: wróciła mokra i ze wspaniałym zapachem:mdleje: U nas od poniedziałku pada codziennie- makabra z pogodą... Jak tylko się poprawi to porobie Mani jakies fotki do ogłoszeń. skad ja to znam moja sunia wiecznie coś znajduje na łąkach a potem jest taki smród straszny co się dzieje wtedy to masakra, Mania jest mądra dziewczynka wie co pachnie :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mogą byc na mnie: Ania-506092595 ania.adopcje@wp.pl gg 3629676 Quote
ciapuś Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Super ,wielkie dzięki Myślę że z ogłoszeniami ruszymy jak tylko będą zdjęcia na których widać bardziej jej pychol Quote
Recommended Posts