Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
Nasze schronisko przeznaczone jest na 250psów a w tej chwili jest już ok 800szt
To chyba wszystko wyjaśnia.

oj Boze:(:(.....................nastepna bida do ratowania

Posted

Cioteczki i Wujkowie czy mogę liczyć na Waszą pomoc w ratowaniu tej bidy,pies jest w bardzo kiepskim stanie tak fizycznym jak i psychicznym i bardzo potrzebuje naszej pomocy

Posted

jestem w podobnym szoku jak wtedy gdy zobaczylam Mandi:(...............koniecznie trzeba zalozyc nowy watek mysle..............dam na hotelik 10 zl,wiecej nie moge,sama mam na glowie milion deklaracji:(tragedia:(

Posted

[quote name='ciapuś']zapraszamy na wątek pogryzionego Misia
http://www.dogomania.pl/threads/189918-Ogromny-b%C3%B3l-i-przera%C5%BCaj%C4%85cy-b%C3%B3l-to-jego-%C5%BCycie-.?p=15098084#post15098084
a z wpływów na Manie nic już nie zostało? żeby przekazać w spadku dla Misia?

dotarła moja deklaracja lipcowa za Manie, bo we wtorek wysyłałam zaległości?

Widziałam kolejne zdjęcia Mani jak się przytula do swojej nowej siostry :) jaka ona jest superaśna :)
Domku Mani - odezwij się i opowiedx nam jak Mania sobie żyje przez te kilka dni z Wami :)

Posted

Witam ! Jeśli chodzi o zdjęcia, to nie ma problemu. Ja nie wiem jak i cieszę się, że znalazła się dobra Duszyczka, która ,mnie wyręczy :) . Wczoraj podpisaliśmy umowę adopcyjną i już oficjalnie Mania jest Nasza :) Wydaje się być szczęśliwsza od wczoraj :) Jeszcze tylko musimy pojechać do schroniska i przerejestrować chip,ale to już przy okazji, z tym się nie spieszymy. Dziewczynki nasze zaakceptowały się bezproblemowo, śpią razem, jedzą razem, nawet pija z jednej miski czasami. O zamianie misek nie wspomnę :) Mania jest mądrą i spokojną psinką i widzimy jak bardzo już nas pokochała, jesteśmy po prostu "zalizywani", kiedy wracamy do domu. Apetycik też jej dopisuje, nawet bardzo :) Do zobaczenia wkrótce, pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Posted

joannabakowska napisał(a):
Witam ! Jeśli chodzi o zdjęcia, to nie ma problemu. Ja nie wiem jak i cieszę się, że znalazła się dobra Duszyczka, która ,mnie wyręczy :) . Wczoraj podpisaliśmy umowę adopcyjną i już oficjalnie Mania jest Nasza :) Wydaje się być szczęśliwsza od wczoraj :) Jeszcze tylko musimy pojechać do schroniska i przerejestrować chip,ale to już przy okazji, z tym się nie spieszymy. Dziewczynki nasze zaakceptowały się bezproblemowo, śpią razem, jedzą razem, nawet pija z jednej miski czasami. O zamianie misek nie wspomnę :) Mania jest mądrą i spokojną psinką i widzimy jak bardzo już nas pokochała, jesteśmy po prostu "zalizywani", kiedy wracamy do domu. Apetycik też jej dopisuje, nawet bardzo :) Do zobaczenia wkrótce, pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Bardzo się ciesze że Mania tak świetnie sobie radzi ,bo przyznaje że troszkę się bałam Mani w mieszkaniu.:oops::oops::oops:

Posted

Zdjęcia super, widać, że dziewczyny się bardzo polubiły.
Został mi do opłacenia jeszcze sierpień i wrzesień wg umowy to może wpłacę na tego Miśka, o którym piszecie wcześniej?