Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mandarynko, witam cie w ten deszczowy dzionek... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 OOO no to czekamy na paczuszkę:) Do nas zawsze dochodzi o jeden dzień pózniej niż mówią- takie uroki wiejskiego życia:) Jak tylko dojdzie to dam znać!! Kumiko- wpłata na pewno doszła, ale skoro wczoraj wysłana, to pewnie dopiero dziś Ciapuś coś o tym napisze-dajcie kobiecie trochę odpoczynku:) Mania jest już prawie wyczesana:) Sierść od razu lepiej wygląda i jest pieknego żółto -beżowego koloru. Porobię w weekend fotki jak będzie ładna pogoda. Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 to byle tylko pogoda była słoneczna :) już się nie możemy doczekać nowych fotek :) Quote
Lolalola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 a u mnie slonecznie i to slonko przesylam Tobie Mandarynko:) Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 i jeszcze do ciebie też Mania przychodze wieczorem :) i mówię ci już dobrej nocki, bo zaraz mykam do spania, bo ciężki dzień za mną... Quote
Kumiko Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Hm... nadal nie ma na pierwszej stronie mojego bazarkowego przelewu - może wyślę do Was potwierdzenie w pdf na maila, żeby łatwiej było zidentyfikować wpłatę? Quote
zuzka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kumiko napisał(a):Hm... nadal nie ma na pierwszej stronie mojego bazarkowego przelewu - może wyślę do Was potwierdzenie w pdf na maila, żeby łatwiej było zidentyfikować wpłatę? Nie denerwuj się tak Ciapuś na pewno uzupełni pierwszy post tylko daj jej na to chwile czasu przecież ona pracuje i nie siedzi na okrągło przy komputerze Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Doszła paczka z maskotkami.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Agmarek- chyba Wam się poluźniło w domu:evil_lol: Wielkie, wielkie dzięki- takiej ilości się nie spodziewałam- mamy zapas na jakiś czas:loveu::loveu::loveu: Psiaki dostały juz po jednym do poduszki;) Za witaminki również bardzo dziękujemy- Mania dostała dziś już swoją porcję z kolacją. I jeszcze spóźnione- aparat gdzieś mi się zapodział:roll: Podziękowania dla Ciapuś za obróżki i linkę spacerową- bardzo się przydaje:loveu::loveu: Mania dziś zrobiła na nią kupę:roll::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Doszła paczka z maskotkami.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Agmarek- chyba Wam się poluźniło w domu:evil_lol: Wielkie, wielkie dzięki- takiej ilości się nie spodziewałam- mamy zapas na jakiś czas:loveu::loveu::loveu: Psiaki dostały juz po jednym do poduszki;) Za witaminki również bardzo dziękujemy- Mania dostała dziś już swoją porcję z kolacją. Jeju to ktos chyba sklep obrabowal :):):cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Agmarek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Doszła paczka z maskotkami.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Agmarek- chyba Wam się poluźniło w domu:evil_lol: Wielkie, wielkie dzięki- takiej ilości się nie spodziewałam- mamy zapas na jakiś czas:loveu::loveu::loveu: Psiaki dostały juz po jednym do poduszki;) Za witaminki również bardzo dziękujemy- Mania dostała dziś już swoją porcję z kolacją. O rany! Chyba mam jakieś znajomości na poczcie o których nie wiem bo miały być 3 dni,a tu zaledwie dwa minęły :multi: Mam nadzieję że witaminki pomogą. Szczególnie na łepetynkę :roll: Podziękowania dla Ciapuś za obróżki i linkę spacerową- bardzo się przydaje:loveu::loveu: Mania dziś zrobiła na nią kupę:roll::evil_lol:To rzeczywiście niezbędna rzecz :evil_lol: Szarotka napisał(a):Jeju to ktos chyba sklep obrabowal :):):cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: Nie sklep. Nie sklep. Dwoje dzieci mam :mad: 1/2 zawartości pokoju obrabowałam :diabloti: ale musicie przyznać że w dobrej wierze i szczytnym celu :evil_lol: Zapomniałam dodać: Aniu ułożenie tych maskotek to robota prawie że jubilerska :-o taka dłubaninka...jestem pełna podziwu dla Ciebie że Ci się w ogóle chciało :-o ja to bym pewnie...sru na podwórko...:evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 To pieski beda miala zabawki na dlugie wiosenne wieczory :):) Quote
ciapuś Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Doszły wpłaty dla Mandarynki od rados121 - 10zł DAROWIZNA OD DOGOMANIAKÓW - 212,04 DOMI58 - 15zł RAFAŁ R - 10zł BAZAREK BASIPRON - 20zł AGATA 51 - 20zł ANNAMARIA2101 - 5zł nitek10 - 5zł Jurata35 - 20zł Bardzo dziękujemy Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Doszła paczka z maskotkami.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wow :) faktycznie duuuża paczucha musiała być :) ale się psiaki musiały ucieszyć z nowych pluszaków :) ciekawe, czy już Mania dorwała się do wnętrzności któregoś z pluszaków :) moje ogony najpierw wydłubują oczy, potem rozpruwają brzuchol i dziab dziab cała zawartość pluszaka jest wyciągana :) Ania+Milva i Ulver napisał(a):Podziękowania dla Ciapuś za obróżki i linkę spacerową- bardzo się przydaje:loveu::loveu: Mania dziś zrobiła na nią kupę:roll::evil_lol: po prostu tekst z tą kupą mnie tak rozbawił, że śmiałam się przez 5 minut w głos, a że siedzę sama w biurze,to wszyscy się zlecieli i pytają,co się stało :) Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Doszły wpłaty dla Mandarynki od DAROWIZNA OD DOGOMANIAKÓW - 212,04 no to się kumiko ucieszy,że w końcu wpłata doszła :) Quote
Akrum Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 no to Mania trochę na koncie już kaski uzbierała :) Quote
Owieczka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Akrum napisał(a):no to Mania trochę na koncie już kaski uzbierała :) I oby tak dalej :) A przy okazji zapraszma na bazarek ( oryginalne teczki na dokumenty ) http://www.dogomania.pl/threads/1837...3#post14498073 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Maskotki poukładane, bo przy rozpakowywaniu mój Ulver musiał wszystkie zobaczyć ...i wybrać jedną:) Wieczorem wam wstawie fotę co wybrał hehe Mania to grzeczna pani-ona maskotek nie konsumuje, dostała dziś różowego Misia:) Zabiera je sobie do budki i z nimi śpi:) W ogóle nic nie niszczy, ani kocy, ani do kojca się nie dobiera-tylko jak skacze to cały chodzi:) Ja czekam właśnie na rodzinę z Bydgoszczy która jedzie po psiaka do mnie...wybrali Rudiego z Boguszyc , ale zobaczymy co bedzie jak zobaczą wszystkie na żywo... Quote
Agmarek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Maskotki poukładane, bo przy rozpakowywaniu mój Ulver musiał wszystkie zobaczyć ...i wybrać jedną:) Wieczorem wam wstawie fotę co wybrał hehe Mania to grzeczna pani-ona maskotek nie konsumuje, dostała dziś różowego Misia:) Zabiera je sobie do budki i z nimi śpi:) W ogóle nic nie niszczy, ani kocy, ani do kojca się nie dobiera-tylko jak skacze to cały chodzi:) Ja czekam właśnie na rodzinę z Bydgoszczy która jedzie po psiaka do mnie...wybrali Rudiego z Boguszyc , ale zobaczymy co bedzie jak zobaczą wszystkie na żywo... Grzeczna poukładana dziewczynka nic nie niszczy :lol: Aż się boję zobaczyć co wybrał Ulver :oops: Czekamy na wieści co rodzinka z Bydgoszczy wybierze. Tam mieszkają fajni ludzie więc wybór na pewno będzie trafny :multi: Quote
zuzka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Bazarku z fancikami cioteczki Bliss zakończony i rozliczony. Uzbierało się 55 zł i tą kwotę przelałam dla Mandarynki Quote
Lolalola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Prosze jaka Mania jest grzeczna,to tak jak moja sunia-nie niszczy tylko zabiera do swojego pokoju tzn szafy:)bo tak sobie wybrala i tam sobie grzecznie leza:)sciskam Cie Maniu i tylko tych wspanialych chwil zycze!!!!! P.S. Akcja z kupa rozbawila mnie bardzo;D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wczoraj do domku pojechał Rudi z Boguszyc -ci Państwo z Bydgoszczy go zabrali:) Mania była bardzo grzeczna do obcych, nawet nie przestraszyła się tego Pana. Dziś i jutro będę robiła fotki , to zobaczycie Maniulę:) A to jeszcze mój Ulverek... Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A Rudi to ktory, bo chyba go nie znam :):) Quote
Recommended Posts