Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OOO no to czekamy na paczuszkę:) Do nas zawsze dochodzi o jeden dzień pózniej niż mówią- takie uroki wiejskiego życia:) Jak tylko dojdzie to dam znać!!

Kumiko- wpłata na pewno doszła, ale skoro wczoraj wysłana, to pewnie dopiero dziś Ciapuś coś o tym napisze-dajcie kobiecie trochę odpoczynku:)

Mania jest już prawie wyczesana:) Sierść od razu lepiej wygląda i jest pieknego żółto -beżowego koloru. Porobię w weekend fotki jak będzie ładna pogoda.

Posted

Hm... nadal nie ma na pierwszej stronie mojego bazarkowego przelewu - może wyślę do Was potwierdzenie w pdf na maila, żeby łatwiej było zidentyfikować wpłatę?

Posted

Kumiko napisał(a):
Hm... nadal nie ma na pierwszej stronie mojego bazarkowego przelewu - może wyślę do Was potwierdzenie w pdf na maila, żeby łatwiej było zidentyfikować wpłatę?

Nie denerwuj się tak Ciapuś na pewno uzupełni pierwszy post tylko daj jej na to chwile czasu
przecież ona pracuje i nie siedzi na okrągło przy komputerze

Posted

Doszła paczka z maskotkami.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Agmarek- chyba Wam się poluźniło w domu:evil_lol: Wielkie, wielkie dzięki- takiej ilości się nie spodziewałam- mamy zapas na jakiś czas:loveu::loveu::loveu:
Psiaki dostały juz po jednym do poduszki;)
Za witaminki również bardzo dziękujemy- Mania dostała dziś już swoją porcję z kolacją.

I jeszcze spóźnione- aparat gdzieś mi się zapodział:roll:
Podziękowania dla Ciapuś za obróżki i linkę spacerową- bardzo się przydaje:loveu::loveu:
Mania dziś zrobiła na nią kupę:roll::evil_lol:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

Agmarek- chyba Wam się poluźniło w domu:evil_lol: Wielkie, wielkie dzięki- takiej ilości się nie spodziewałam- mamy zapas na jakiś czas:loveu::loveu::loveu:
Za witaminki również bardzo dziękujemy- Mania dostała dziś już swoją porcję z kolacją.

Jeju to ktos chyba sklep obrabowal :):):cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

O rany! Chyba mam jakieś znajomości na poczcie o których nie wiem bo miały być 3 dni,a tu zaledwie dwa minęły :multi:
Mam nadzieję że witaminki pomogą. Szczególnie na łepetynkę :roll:

Podziękowania dla Ciapuś za obróżki i linkę spacerową- bardzo się przydaje:loveu::loveu:
To rzeczywiście niezbędna rzecz :evil_lol:

Szarotka napisał(a):
Jeju to ktos chyba sklep obrabowal :):):cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

Nie sklep. Nie sklep. Dwoje dzieci mam :mad: 1/2 zawartości pokoju obrabowałam :diabloti: ale musicie przyznać że w dobrej wierze i szczytnym celu :evil_lol:

Zapomniałam dodać: Aniu ułożenie tych maskotek to robota prawie że jubilerska :-o taka dłubaninka...jestem pełna podziwu dla Ciebie że Ci się w ogóle chciało :-o ja to bym pewnie...sru na podwórko...:evil_lol:

Posted

Doszły wpłaty dla Mandarynki od
rados121 - 10zł
DAROWIZNA OD DOGOMANIAKÓW - 212,04
DOMI58 - 15zł
RAFAŁ R - 10zł
BAZAREK BASIPRON - 20zł
AGATA 51 - 20zł
ANNAMARIA2101 - 5zł
nitek10 - 5zł
Jurata35 - 20zł

Bardzo dziękujemy

Posted

wow :) faktycznie duuuża paczucha musiała być :) ale się psiaki musiały ucieszyć z nowych pluszaków :) ciekawe, czy już Mania dorwała się do wnętrzności któregoś z pluszaków :) moje ogony najpierw wydłubują oczy, potem rozpruwają brzuchol i dziab dziab cała zawartość pluszaka jest wyciągana :)

po prostu tekst z tą kupą mnie tak rozbawił, że śmiałam się przez 5 minut w głos, a że siedzę sama w biurze,to wszyscy się zlecieli i pytają,co się stało :)

Posted

Maskotki poukładane, bo przy rozpakowywaniu mój Ulver musiał wszystkie zobaczyć ...i wybrać jedną:) Wieczorem wam wstawie fotę co wybrał hehe
Mania to grzeczna pani-ona maskotek nie konsumuje, dostała dziś różowego Misia:) Zabiera je sobie do budki i z nimi śpi:)
W ogóle nic nie niszczy, ani kocy, ani do kojca się nie dobiera-tylko jak skacze to cały chodzi:)

Ja czekam właśnie na rodzinę z Bydgoszczy która jedzie po psiaka do mnie...wybrali Rudiego z Boguszyc , ale zobaczymy co bedzie jak zobaczą wszystkie na żywo...

Posted

Maskotki poukładane, bo przy rozpakowywaniu mój Ulver musiał wszystkie zobaczyć ...i wybrać jedną:) Wieczorem wam wstawie fotę co wybrał hehe
Mania to grzeczna pani-ona maskotek nie konsumuje, dostała dziś różowego Misia:) Zabiera je sobie do budki i z nimi śpi:)
W ogóle nic nie niszczy, ani kocy, ani do kojca się nie dobiera-tylko jak skacze to cały chodzi:)

Ja czekam właśnie na rodzinę z Bydgoszczy która jedzie po psiaka do mnie...wybrali Rudiego z Boguszyc , ale zobaczymy co bedzie jak zobaczą wszystkie na żywo...

Grzeczna poukładana dziewczynka nic nie niszczy :lol:
Aż się boję zobaczyć co wybrał Ulver :oops:

Czekamy na wieści co rodzinka z Bydgoszczy wybierze. Tam mieszkają fajni ludzie więc wybór na pewno będzie trafny :multi:

Posted

Prosze jaka Mania jest grzeczna,to tak jak moja sunia-nie niszczy tylko zabiera do swojego pokoju tzn szafy:)bo tak sobie wybrala i tam sobie grzecznie leza:)sciskam Cie Maniu i tylko tych wspanialych chwil zycze!!!!!
P.S. Akcja z kupa rozbawila mnie bardzo;D

Posted

Wczoraj do domku pojechał Rudi z Boguszyc -ci Państwo z Bydgoszczy go zabrali:)
Mania była bardzo grzeczna do obcych, nawet nie przestraszyła się tego Pana.
Dziś i jutro będę robiła fotki , to zobaczycie Maniulę:)

A to jeszcze mój Ulverek...