Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dosia wita w sobotę :)

Jest rzeczywiście sporo większa od grzywek, ale jak przystało na hrabiankę, nie wykorzystuje tej przewagi ;) :)

Piechciu, ok, jak ustanie wicher wybierzemy się na zewnątrz :)

Posted

mam pytanko, Dosia była sterylizowana w Płocku w chironie, czy u dr Formańskiego? jak udało się uzyskać aż taką zniżkę? mi teraz powiedział 300 zł inny wet, czy Dosia miała badania krwi przed? bo tam generalnie nie zalecają tych badań.

Posted

tripti napisał(a):
mam pytanko, Dosia była sterylizowana w Płocku w chironie, czy u dr Formańskiego? jak udało się uzyskać aż taką zniżkę? mi teraz powiedział 300 zł inny wet, czy Dosia miała badania krwi przed? bo tam generalnie nie zalecają tych badań.

Badania krwi miała robione wcześniej, jak szukaliśmy przyczyny częstych spotkań z Mr Qpajdą ;) ... wtedy morfologia była ok, więc nie powtarzaliśmy badań.

Zniżka była duża, zawdzięczamy to dobremu sercu dr Formańskiego, bo Dosia nie dość, że hrabianka, to jeszcze bezdomniak :) Przypominam, że miała też robioną mastektomię dwóch sutków.

Posted

dziękuje za odpowiedź, ceny dla bezdomniaków mają wyjściowe 300 zł, ale pewnie osobiście dr Formańskiego można by było uprosić jeszcze o jakąś małą zniżkę, ale biorąc pod uwagę 200 km i czas, zostaniemy jednak przy wyższych cenach już po zniżcze u nas, też ma być dobrze, oby! Dzięki :))

Posted

Pamiętam, że jak robiiśmy Dosi sterylkę, to podnosiły się głosy, że za drogo ...

czy te ceny tak poszybowały (???), bo grzywce Tinie teraz robiłam już za 280+20 w Sochaczewie, a to w końcu nie metropolia ;)

Posted

materiały chyba podrożały, bo jest jakoś drożej ogólnie, ale można znaleźć jeszcze sterylki za ok 200 zł np w wawie, tylko trzeba mieć czas i możliwość dojazdu, Dosia to miała super cenę z tym wszystkim. Za taką maliznę Tinę to i tak jakoś drogo policzyli, czyli coś musiało z medykamentów znacznie podrożeć :)

Posted

Piechciu, przypomina dokładnie to, co powinno być ;) ... jak tylko widzę jakies niepokojące zmiany, to od razu melduję !
Nie, w domu już nie pamiętam kiedy robiła ... wtedy pisałam o tym.

Tripti, też mi się wydaje, że za grzywkę było drogo ... ale miała, korzystając z narkozy, czyszczone ząbki z kamienia, bo faktycznie miała brązowe naloty, no i miała rozpuszczalne szwy, żeby nie stresować jej zdejmowaniem, bo mała jest bardzo wrażliwa.

Posted

kochana Dosia...
mam pytanie, czy robił może ktoś Dosi wydarzenie na FB?
Bo zobacznie na wątek Topika http://www.dogomania.pl/threads/181579-quot-kochany-topik-cierpliwie-czeka-w-hoteliku-....?p=16321510#post16321510
rok czasu siedzi w hoteliku, mnóstwo ogłoszeń, non stop wyróżnione allegro i nic, zero zainteresowania.
Kilka dni temu Agucha zrobiła wydarzenie na FB dla Topika i kilka zainteresowanych osób się zgłosiło z czego jedna bardzo, bardzo konkretna.

Może i Dosi by trzeba takie coś wyskrobać?

Posted

Ewanka napisał(a):
... ano, chyba mój domek nie jest taki zły :evil_lol: ... zwierza ciągną drzwiami i oknami :eviltong:

... a tu hrabianka Dosia i jej straż przyboczna :D

Jejku jak ślicznie razem wyglądają- piękne zdjęcie !!

Posted

Dosia wita w słoneczny poranek :)

Nasza hrabianka nie lubi konkurencji :p

... gdy była u nas sportsmenka Lenka, nie odstępująca Zorby na krok, to Dosia trzymała się z boku, nie uczestnicząc w gonitwach i zabawach tamtej dwójki ...

teraz , gdy Lenki nie ma, Dosia się uaktywniła i biega radośnie z Zorbą, zupełnie inny psiak :)

Ona lubi towarzystwo, ale spokojne, nie dominujące, a nade wszystko uwielbia towarzystwo człowieka !!!

Posted

Ewanka napisał(a):
Dosia wita o poranku :)

Piechciu, bardzo dziękuję!

potrzebna na cito umowa adpcyjna, kto ma ???

... bardzo proszę przesłać mi na PW... please !!!!

mail poleciał :)

Posted

ja czekam na decyzję jednej Pani, wysłałam zdjęcia, to już kolejni ludzie, może tym razem, już nawet mam osobę na wizytę PA. A czy Dosia przyzwyczai się do kotów? założyłam, że tak, po własnych doświadczeniach dwa się oswoiły, trzeci za bardzo jeszcze nie miał okazji, ale ma adhd, więc nie wliczam go do statystyk :)