tripti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 fantastyczne!!!! dziękujemy :) czyli co z Mani będzie jeszcze owczarek ;)? Quote
Ewa Gałązka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ja tam piękną DOSIĘ umieściłam sobie w avatarze. ZAPRASZAM na bazarek Quote
Akrum Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 witaj kochana Dosieńko :) widzę, że ty nadal nie masz zamiaru wynosić się od Ewanki?? Quote
anita_happy Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Akrum napisał(a):witaj kochana Dosieńko :) widzę, że ty nadal nie masz zamiaru wynosić się od Ewanki?? a po co ma sie wynosić jak jej dobrze..co :) heh Kangurek..hops Quote
Ewanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Akrum napisał(a):witaj kochana Dosieńko :) widzę, że ty nadal nie masz zamiaru wynosić się od Ewanki?? hihihi :p ... chyba rzeczywiście jej tu dobrze ... wyleguje się w fotelu, potem tup tup za mną do kuchni czy łazienki, potem znowu hop na fotel, no i czasem na dwór w wiadomych celach, ale zaraz galopem wraca, zadnych dluższych spacerków, ona chce do domu i już !!! Trzymam kciuki za fajny ciepły domek, ze spokojną osobą, wtedy obie będą wniebowzięte :loveu: Quote
Havanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Piechcia, chcę zamknąć bazarek a wciąż nie mam potwierdzenia o wpłacie 116.50 zł na konto Dosi !!!! Bardzo proszę o wpis na wątku bazarkowym !!!! Quote
Marycha35 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 a już myślałam, że jak teraz zajrzę to Dosienka w domku będzie swoim.... Quote
piechcia15 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 nie wiedziałam że mam potwierdzić. Pisałam tu i jest napisane w 1 poście. daj mi linka Quote
Ewanka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dosia dzisiaj cały dzień spędza z Lenusią, bo jutro się dziewczyny rozstają, Lena przeprowadza się w nowe miejsce ... pewnie będzie tęsknić za dobrą koleżanką - świetną przyjaciółką i higienistką ;) Quote
piechcia15 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 a gdzie Lena jedzie?bo już mi sie nie chce szukać na jej wątku. Quote
kasia14 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 piechcia15 napisał(a):a gdzie Lena jedzie?bo już mi sie nie chce szukać na jej wątku. Wystarczy kliknąć w podpis Ewanki ;) Do innego hoteliku, domowego Quote
Ewanka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tak, Lena postanowiła zrobić sobie odmianę, po 7 miesiącach już najwyższy czas ;) ... hotelik u Astaroth, też domowy, troszkę tańszy i cieszy się dobrą opinią :) ****************************************************************** Dosia cierpliwie poddaje się zabiegom higienicznym :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 hi, psiaki to są takie kochane źwierza:) Quote
Akrum Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 jej, widzę że Dosia już ma ładne boczki zaokrąglone :) piękne zdjęcia :) Quote
Ewanka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Akrum']jej, widzę że Dosia już ma ładne boczki zaokrąglone :) piękne zdjęcia :)[/QUOTE] Masz bystre oko :) ... Dosi już od dawna nie widać żeber i kręgosłupka ... po steryce znowu na chwilę się pojawiły, ale teraz pięknie się wszystko wygładziło i dziewczyna jak modelka ... tylko brać i kochać ;) :) Quote
piechcia15 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [U][COLOR=red][B]ciotki ALARM !!!! [COLOR=blue]bezdomna sunia urodziła 7 maluchów[/COLOR].POMOCY!!![/B][/COLOR][/U] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201396-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-bezdomna-sunia-i-7-szczeniak%C3%B3w!!PILNIE-DT-potrzbna-KASA-%28**B%C5%81AGAM-O-POMOC-**?p=16229478&posted=1#post16229478[/url] Quote
anita_happy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 DOSIA wrocila na fb razem z naszym profilem :P Quote
piechcia15 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 super!:) to teraz DS to pewnie kwestia kilku dni :eviltong::loveu: Quote
Akrum Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 domku gdzie jesteś? Dosia na ciebie czeka... Quote
Ewanka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [B]Dosieńka mówi dzień dobry :Cool!:[/B] Pewnie już o tym pisałam, ale powtórzę ... od kilku tygodni Dosia zachowuje się tak, jakby odzyskała węch :p ... obwąchuje dokładnie różne miejsca w domu, inne psiaki itp. ... robi to baaaaaardzo dokładnie i robi przy tym takie miny, jakby się bardzo dziwiła, że coś czuje :crazyeye: Mam nadzieję, że to kolejny krok w dobrą stronę, mam wrażenie, że Dosia wychodzi z nastrojów depresyjnych i coraz bardziej interesuje się otaczającym ją światem. Kochana, wrażliwa, delikatna dziewczynka :loveu: ... z czystym sumieniem polecam ją do spokojnego kulturalnego domku. Domku, gdzie jesteś ?????????????????? Quote
Havanka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Tak, Dosia cierpliwie znosi zabiegi higieniczne, ale robi przy tym fantastyczne miny ! Cieszę się bardzo, ze zaczyna dostrzegać uroki życia !!! Żeby jeszcze tylko udało się z tym domkiem...... Quote
Recommended Posts