Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam pięknie wybrane zdjęcia, tak pokazujące Dosię w całości, jakby ktoś chciał jeszcze gdzieś polecić, to dajcie znać, bo idealnie pokazują Dosię w każdej sytuacji, można też wywnioskować spokojnie wielkość :)

Posted

Havanko gratuluje sukcesu!! to lepiej niz moje wcześniejsze bazarki:) musze wzię wziąc za nowe i zasilić trochę skarpetę.Super by było gdyby ta pani zauroczyła się Dosią, ale nie zapeszajmy,

Posted

piechcia15 napisał(a):
Havanko gratuluje sukcesu!! to lepiej niz moje wcześniejsze bazarki:) musze wzię wziąc za nowe i zasilić trochę skarpetę.Super by było gdyby ta pani zauroczyła się Dosią, ale nie zapeszajmy,

Piechcia, skorzystałam z Twojej rady i wysyłając pw, natrafiłam na cudowne osoby ! Były ze mną do końca bazarku ! Bardzo im dziękuję !!!

Posted

piechcia15 napisał(a):
ale fajny pomysł z tymi serduszkami, jak to sie robi?? to jakiś zwykły GIF z neta ściągnięty?czy to cos specjalnego?ktos sobie to kupuje i co z tym robi?jako banerek czy co?

Piechcia, podglądałam na dogo jak inni robią takie bazarki. Bazarek cegiełkowy robiłam pierwszy raz. Do tej pory zawsze coś sprzedawałam. Teraz jednak nie mam już nic a bardzo chciałam pomóc Dosi. Wystukałam w googlach "serce" i wyskoczyło mi mnóstwo różnych serduszek. Wybrałam jedno, skopiowałam, zmniejszyłam rozmiar i wstawiłam na wątek. Potem już tylko kopiowałam potrzebną ilość.
Każdy kupuje serduszko wirtualnie, nic się z nim nie robi.

Posted

bardzo proszę o małe sprostowanie:
styczeń (zapłacone 14.01):
50zł oska1983 27.12
20zł Akrum 3.01
40zł Ewa Gałązka 5.01
15zł tripti 5.01
10zł MyrkurDagur 7.01
10zł paulinken 10.01
40zł Maevel 10.01 - to była wpłata 20 zł styczeń i 20 zł luty
20zł Aimez_moi 13.01
30zł czerda 13.01
30zł Bazyli3101 14.01
10zł markofix1 14.01
10zł mmd 14.01
50zł kinga301 14.01
razem:315zł
wydane: 310zł + karma 145zł
zostało 0zł

Posted

[quote name='tripti']dostałam pięknie wybrane zdjęcia, tak pokazujące Dosię w całości, jakby ktoś chciał jeszcze gdzieś polecić, to dajcie znać, bo idealnie pokazują Dosię w każdej sytuacji, można też wywnioskować spokojnie wielkość :)

dać mi te foty -plosze???
zzipowane na bezdomne.szydlowiec@wp.pl

nie mam juz siły zapisywac kazde z osobna...
cos wam wymysle...do allegro cegiełkowego i taką WLEPE na fb..i inne

Posted

tripti napisał(a):
wysłałam panna :) a wiesz, że ja namawiam tą panią od Mańki, żeby jej mama adoptowała :)

fajni ludzie..dziewczyny charakterne....MANIA pasuje
hahahhahh

za to, ze fot nie wklejasz jestes do zabicia!!!!!!!!
MANIKA 2 x siebie przerosła