Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kmurdz napisał(a):
jestem opozniona z wplata, ale nadrobie i robie przelew jak tylko dostane numer konta. buziaki dla ksiezniczki!

dane do wpłat masz w 1 poście :)

Dosieńko kochana, pewnie sobie jeszcze słodko chrrrrapiesz :)
A ja już od wczesnego rana na nogach, tylko 3 godziny snu dziś miałam, więc przydałyby mi się zapałki, żeby podtrzymać powieki...

Posted

piechcia15 napisał(a):
(...)Ewo chciałam zapytać czy trzymasz się tych dawek dziennych które ma jeść Dosia, czy dajesz na oko?bo powinno sie przestrzegać tych porcji

Trzymam się dawek, choć zimą Dosia ma większy apetyt, więc dostaje ciut więcej, bo podjadała z innych misek :p
... ostatnio je dopiero koło południa, ale karma czeka na nią w misce od rana. Śpi najdłużej ze wszystkich psiakow , wszystko robi z lekim opóźnieniem ;) ... pogoda chyba wszędzie jest marna, a Dosiulka jest na to bardzo wrażiwa.

Posted

Cioteczki, gdyby któraś mogła jeszcze trochę rozreklamować bazarek serduszkowy dla Dosi, byłabym wdzieczna. Wysyłałam zaproszenia na pw, ale jakoś taki zastój się zrobił.

Posted

[quote name='Akrum']dane do wpłat masz w 1 poście :)

Dosieńko kochana, pewnie sobie jeszcze słodko chrrrrapiesz :)
A ja już od wczesnego rana na nogach, tylko 3 godziny snu dziś miałam, więc przydałyby mi się zapałki, żeby podtrzymać powieki...

Dosia rano odsypia i za siebie i za Ciebie ;)

pozdrawiamy wszystkich odwiedzających naszą hrabiankę :)

Posted

havanko wejdź sobie na jakies inne bazarki i dotych kupujących wysyłaj pw:) to mój sposób:) tak samo jak z deklaracjami robię. wchodze na wątek gdzie sa jakies deklaracje i do tych słotych ludzi wysyłam pw:)
ja teraz nie mam jak wysyłac bo mój czas w kafejce jest ograniczony:( niech ktoś inny w końcu weźmie się do roboty. Każdy przecież umie wysyłac pw

Posted

piechcia15 napisał(a):
havanko wejdź sobie na jakies inne bazarki i dotych kupujących wysyłaj pw:) to mój sposób:) tak samo jak z deklaracjami robię. wchodze na wątek gdzie sa jakies deklaracje i do tych słotych ludzi wysyłam pw:)
ja teraz nie mam jak wysyłac bo mój czas w kafejce jest ograniczony:( niech ktoś inny w końcu weźmie się do roboty. Każdy przecież umie wysyłac pw

Ok. Spróbuję tak jak radzisz.

Posted

to działa, bo jestem:), sunia śliczna, dobrze, że w bezpiecznym, fajnym miejscu, niestety jestem kompletny gołodupiec, ale postaram się choć rozreklamować dalej wątek, mizianko dla smukłej damy :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
to działa, bo jestem:), sunia śliczna, dobrze, że w bezpiecznym, fajnym miejscu, niestety jestem kompletny gołodupiec, ale postaram się choć rozreklamować dalej wątek, mizianko dla smukłej damy :)

Marycha dziekuję za odzew na moje zaproszenie. Każda pomoc jest bezcenna.

Posted

mógłby mi ktoś na maila wysłać kilka takich wyraźnych zdjęć Dosi w dobrej jakości? mieliśmy dziś adopcję naszej tymczasowiczki i być może pani namówi również swoją mamę na jakiegoś pieska, zaproponowałam Dosię, pani pochowała swoją 17sto letnią sunię jakiś czas temu, a zawsze miała jakieś zwierzęta. Mail: adoptuj.psa@onet.pl

Posted

Dziś zakończył się bazarek serduszkowy dla Dosi. Sprzedaliśmy 23 serduszka za kwotę 116.50 zł !!!
Zaraz przeleję pieniądze na konto z 1 postu. Kiedy się zaksiegują proszę o potwierdzenie ich wpływu na wątku bazarkowym http://www.dogomania.pl/threads/200137-Pozostaw-po-sobie-okruch-dobra...Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Dosi-do-20.01-godz.20.00?p=16153507#post16153507.
Oczywiście po Twoim powrocie z urlopu, Piechciu.