Akrum Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 kmurdz napisał(a):jestem opozniona z wplata, ale nadrobie i robie przelew jak tylko dostane numer konta. buziaki dla ksiezniczki! dane do wpłat masz w 1 poście :) Dosieńko kochana, pewnie sobie jeszcze słodko chrrrrapiesz :) A ja już od wczesnego rana na nogach, tylko 3 godziny snu dziś miałam, więc przydałyby mi się zapałki, żeby podtrzymać powieki... Quote
Ewanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 piechcia15 napisał(a):(...)Ewo chciałam zapytać czy trzymasz się tych dawek dziennych które ma jeść Dosia, czy dajesz na oko?bo powinno sie przestrzegać tych porcji Trzymam się dawek, choć zimą Dosia ma większy apetyt, więc dostaje ciut więcej, bo podjadała z innych misek :p ... ostatnio je dopiero koło południa, ale karma czeka na nią w misce od rana. Śpi najdłużej ze wszystkich psiakow , wszystko robi z lekim opóźnieniem ;) ... pogoda chyba wszędzie jest marna, a Dosiulka jest na to bardzo wrażiwa. Quote
Ewanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Dosia dostała dzisiaj worek karmy (15 kg) .... baaaardzo dziękujemy :loveu: Quote
piechcia15 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 doszły kolejne wpłaty. Bardzo dziękujemy.Ewo zaraz zapłacę ci za Dosię. Quote
Ewanka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dosia pozdrawia o poranku :loveu: ... hrabianka czeka na słonko, deszczu i błota nie lubi, w przeciwieństwie do swojej koleżanki Lenki :p Quote
Havanka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Cioteczki, gdyby któraś mogła jeszcze trochę rozreklamować bazarek serduszkowy dla Dosi, byłabym wdzieczna. Wysyłałam zaproszenia na pw, ale jakoś taki zastój się zrobił. Quote
Ewanka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Akrum']dane do wpłat masz w 1 poście :) Dosieńko kochana, pewnie sobie jeszcze słodko chrrrrapiesz :) A ja już od wczesnego rana na nogach, tylko 3 godziny snu dziś miałam, więc przydałyby mi się zapałki, żeby podtrzymać powieki... Dosia rano odsypia i za siebie i za Ciebie ;) pozdrawiamy wszystkich odwiedzających naszą hrabiankę :) Quote
piechcia15 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 havanko wejdź sobie na jakies inne bazarki i dotych kupujących wysyłaj pw:) to mój sposób:) tak samo jak z deklaracjami robię. wchodze na wątek gdzie sa jakies deklaracje i do tych słotych ludzi wysyłam pw:) ja teraz nie mam jak wysyłac bo mój czas w kafejce jest ograniczony:( niech ktoś inny w końcu weźmie się do roboty. Każdy przecież umie wysyłac pw Quote
piechcia15 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 wystarczy 15 min aby wysłać 10-15 pw, nie mówię o 3 godz.Kto ma to siedzi 3. Quote
modliszka84 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 no wiesz moze nie kazdy ma czas zeby 3 godziny dziennie siedziiec na dogo i wysylac pw... :/ Quote
Havanka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 piechcia15 napisał(a):havanko wejdź sobie na jakies inne bazarki i dotych kupujących wysyłaj pw:) to mój sposób:) tak samo jak z deklaracjami robię. wchodze na wątek gdzie sa jakies deklaracje i do tych słotych ludzi wysyłam pw:) ja teraz nie mam jak wysyłac bo mój czas w kafejce jest ograniczony:( niech ktoś inny w końcu weźmie się do roboty. Każdy przecież umie wysyłac pw Ok. Spróbuję tak jak radzisz. Quote
Marycha35 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 to działa, bo jestem:), sunia śliczna, dobrze, że w bezpiecznym, fajnym miejscu, niestety jestem kompletny gołodupiec, ale postaram się choć rozreklamować dalej wątek, mizianko dla smukłej damy :) Quote
_Goldenek2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/200255-Oblany-wrzątkiem-przez-właściciela-Dziadzio-Śpiewak-szuka-swojego-domu./page2 Nie chodzi o kasę, ale o pomoc w szukaniu domu... Pomóżcie proszę temu skrzywdzonemu psiakowi. Quote
Akrum Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dosieńko wskakuj do góry, może dzisiaj ktoś cię zauważy i zechce zaadoptować?? Quote
Havanka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Marycha35 napisał(a):to działa, bo jestem:), sunia śliczna, dobrze, że w bezpiecznym, fajnym miejscu, niestety jestem kompletny gołodupiec, ale postaram się choć rozreklamować dalej wątek, mizianko dla smukłej damy :) Marycha dziekuję za odzew na moje zaproszenie. Każda pomoc jest bezcenna. Quote
Ewanka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dosia bardzo dziękuje za odwiedziny i życzy dobrego dnia ... a sobie, cudownego domku :) Quote
Enigma79 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Czy moja (drobna) wpłata dla Dosi dotarła ? Quote
piechcia15 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 pewnie dotarła. Jeśli nie ma jej w 1 poście to napewno jest ale jeszcze jej nie odczytałam. Jestem na urlopie u tu net licho działa a poza tym nie moge się zalogowac na stronie banku:( Quote
tripti Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 mógłby mi ktoś na maila wysłać kilka takich wyraźnych zdjęć Dosi w dobrej jakości? mieliśmy dziś adopcję naszej tymczasowiczki i być może pani namówi również swoją mamę na jakiegoś pieska, zaproponowałam Dosię, pani pochowała swoją 17sto letnią sunię jakiś czas temu, a zawsze miała jakieś zwierzęta. Mail: adoptuj.psa@onet.pl Quote
Havanka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dziś zakończył się bazarek serduszkowy dla Dosi. Sprzedaliśmy 23 serduszka za kwotę 116.50 zł !!! Zaraz przeleję pieniądze na konto z 1 postu. Kiedy się zaksiegują proszę o potwierdzenie ich wpływu na wątku bazarkowym http://www.dogomania.pl/threads/200137-Pozostaw-po-sobie-okruch-dobra...Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Dosi-do-20.01-godz.20.00?p=16153507#post16153507. Oczywiście po Twoim powrocie z urlopu, Piechciu. Quote
Recommended Posts