Ewanka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dosia bardzo dziękuje za piękne, poprawione allego :) Tak bym chciała, żeby trafiła do fajnej, spokojnej Osoby ... teraz całymi dniami wyleguje się w fotelu, ale jak tylko idę do kuchni to oczywiście idzie za mną ... ten pies jest cieniem człowieka :) Quote
Ewa Gałązka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dosia taka piękna - a domku nie ma. Zapraszam na bazarki dla LENKI Quote
kasia14 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ewanka napisał(a):Dosia bardzo dziękuje za piękne, poprawione allego :) Tak bym chciała, żeby trafiła do fajnej, spokojnej Osoby ... teraz całymi dniami wyleguje się w fotelu, ale jak tylko idę do kuchni to oczywiście idzie za mną ... ten pies jest cieniem człowieka :) Również bardzo bym chciała, aby Dosia znalazła swój dom. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie.... Quote
piechcia15 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Ewo piszesz na wątku Lenki że z pewnych przyczyn rezygnujesz z prowadzenia DT co to dla nas oznacza??????? Quote
Ewanka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dosia pozdrawia w niedzielę :loveu: Piechciu, odpowiem na pw .............. nie udało się, masz pełną skrzynkę !!! Te sprawy nie dotyczą Dosi. Dosia jest dla mnie szczególną sunią, trzymam mocno kciuki za wspaniały DS. Quote
kasia14 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Ewanka']Dosia pozdrawia w niedzielę :loveu: Piechciu, odpowiem na pw .............. nie udało się, masz pełną skrzynkę !!! Te sprawy nie dotyczą Dosi. Dosia jest dla mnie szczególną sunią, trzymam mocno kciuki za wspaniały DS. uff ;) Modliszka na Ciebie jest kontakt w allegro ;) Quote
Maevel Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witam, przelałam dziś moje deklaracje na hotelik dla Dosi za styczeń i luty :) Quote
modliszka84 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 oki oki ja pamiętam że na mnie kontakt, ale nikt nie dzwoni do mnie :( Quote
Akrum Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dosieńko witaj w niedzielne popołudnie :) Biedna Lenka, nie czytałam jej wątku, doszły mnie tylko słuchy, że nie może już dłużej być w DT u Ewanki... :( Quote
IVV Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 czy ludzie nigdy nie zaprzestana swoich przykrych zachowan ? ehhhh cierpia na tym tylko zwierzeta ...u Ewuni psina miala jak w raju Quote
piechcia15 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Ewo ja nie mam pełnej skrzynki. Może ty masz i wtedy tez nie wyślesz pw Quote
Ewanka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 IVV napisał(a):czy ludzie nigdy nie zaprzestana swoich przykrych zachowan ? ehhhh cierpia na tym tylko zwierzeta ...u Ewuni psina miala jak w raju Iwonko, dziękuję :loveu: ... jak miło to czytać, wiadomo, każdy ma wady, ale staramy się bardzo, by psiaki były u nas szczęśliwe ! :) piechcia15 napisał(a):Ewo ja nie mam pełnej skrzynki. Może ty masz i wtedy tez nie wyślesz pw To możliwe, zaraz sprawdzę, nie wiedziałam, że to tak działa :roll: Quote
IVV Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dosiulka pokazuj sie jak ci dobrze u cioci Ewanki:) Quote
piechcia15 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 kurcze szkoda, że żadne deklaracje nam nie doszły:( bo część ludzi tak nie płaci i licho z kasą u Dosi:( ja już tyle razy zapraszałam ludzi, ale kasy nie maja albo za dużo deklaracji na koncie:( muszę jakiś bazarek skonstruować Quote
Ewanka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Uprzejmie donoszę, że niestety kończy się karma ... Dosia zjada ok. 20 dkg dziennie, więc łatwo policzyć, że za chwilę dno w worku zobaczymy :( Dosia pozdrawia i z powodu barowej pogody wyleguje się na fotelu, zerkając na pańcię, która wyleguje się na kanapie :p Quote
piechcia15 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 no tak to już 2 miesiące minęły, ale to szybko leci:( Ewo to na ile jeszcze mamy tej karmy?tydzień, 2?czy mniej? ciotki PILNIE POTRZEBNA KASA . Każda ma za zadanie zaprosić tu kilka cioteczek i błagać o wpłaty, choć pojedyncze:( nasza skarpeta nie pociągnie tak długo. Kiedyś dokładała Dosi 30zł, potem 80, a teraz ponad połowę:( nie wszyscy wpłacają. POTRZEBUJEMY KASYYYY:( Quote
tripti Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 wszędzie ta kasa :( wysłałam Dosię do klaudusek20, może akurat w przytulisku nie będzie żadnego psiaka spełniającego kryteria to może Dosi się uda wygrać domek, bo teraz to jak los na loterii te dobre domki :( Quote
Ewanka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Piechciu, no niestety karma znika jak kamfora :( ... tydzień może jeszcze pociągniemy. eh, kasa i domki to towar wyjątkowo deficytowy ... jednak cały czas wierzę, że Dosi się uda ... jest piękna, delikatna , kulturalna, umie się zachować w towarzystwie :) może promować ją na FB Quote
piechcia15 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 ciotki niech każda napisze pare pw, przecież nie możemy wiecznie wpłacić ze swojej kasy:( ruszcie tyłki Quote
kasia14 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mam trochę rzeczy na bazarek z tym, że wyjeżdżam w sobotę, więc nie wiem czy bedę tam miała dostęp do netu i czy będę mogła go poprowadzić...;/ Są to dwie fajne, wielkie puszki do przechowywania karmy, ekologiczne torebki na zakupy z pedigree i whiskas oraz parę drobiazgów... Quote
piechcia15 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Ewo a jaką ona ma tą karmę Nutra Nagets jaka? Lamb Rice ? Quote
modliszka84 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 kasia14 napisał(a):Mam trochę rzeczy na bazarek z tym, że wyjeżdżam w sobotę, więc nie wiem czy bedę tam miała dostęp do netu i czy będę mogła go poprowadzić...;/ Są to dwie fajne, wielkie puszki do przechowywania karmy, ekologiczne torebki na zakupy z pedigree i whiskas oraz parę drobiazgów... Kacha, po ile puszki? - byłabym zainteresowana Quote
piechcia15 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 dziękujemy bjutko. Pełne dane sa w 1 poście Quote
Bjuta Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 No to dajcie nr konta, ale niestety tylko b. symbolicznie jestem w stanie wesprzeć... Quote
EVA2406 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zostałam tu zaproszona i nie mam czasu przebijać się przez długi wątek. Napiszcie w kilku zdaniach na co chora jest sunia i jaka karma potrzebna. Quote
Recommended Posts