Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dosia bardzo dziękuje za piękne, poprawione allego :)

Tak bym chciała, żeby trafiła do fajnej, spokojnej Osoby ... teraz całymi dniami wyleguje się w fotelu, ale jak tylko idę do kuchni to oczywiście idzie za mną ... ten pies jest cieniem człowieka :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Dosia bardzo dziękuje za piękne, poprawione allego :)

Tak bym chciała, żeby trafiła do fajnej, spokojnej Osoby ... teraz całymi dniami wyleguje się w fotelu, ale jak tylko idę do kuchni to oczywiście idzie za mną ... ten pies jest cieniem człowieka :)

Również bardzo bym chciała, aby Dosia znalazła swój dom. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie....

Posted

Dosia pozdrawia w niedzielę :loveu:

Piechciu, odpowiem na pw .............. nie udało się, masz pełną skrzynkę !!!

Te sprawy nie dotyczą Dosi.
Dosia jest dla mnie szczególną sunią, trzymam mocno kciuki za wspaniały DS.

Posted

[quote name='Ewanka']Dosia pozdrawia w niedzielę :loveu:

Piechciu, odpowiem na pw .............. nie udało się, masz pełną skrzynkę !!!

Te sprawy nie dotyczą Dosi.
Dosia jest dla mnie szczególną sunią, trzymam mocno kciuki za wspaniały DS.
uff ;)

Modliszka na Ciebie jest kontakt w allegro ;)

Posted

Dosieńko witaj w niedzielne popołudnie :)

Biedna Lenka, nie czytałam jej wątku, doszły mnie tylko słuchy, że nie może już dłużej być w DT u Ewanki... :(

Posted

IVV napisał(a):
czy ludzie nigdy nie zaprzestana swoich przykrych zachowan ? ehhhh cierpia na tym tylko zwierzeta ...u Ewuni psina miala jak w raju

Iwonko, dziękuję :loveu: ... jak miło to czytać, wiadomo, każdy ma wady, ale staramy się bardzo, by psiaki były u nas szczęśliwe ! :)

piechcia15 napisał(a):
Ewo ja nie mam pełnej skrzynki. Może ty masz i wtedy tez nie wyślesz pw

To możliwe, zaraz sprawdzę, nie wiedziałam, że to tak działa :roll:

Posted

kurcze szkoda, że żadne deklaracje nam nie doszły:( bo część ludzi tak nie płaci i licho z kasą u Dosi:( ja już tyle razy zapraszałam ludzi, ale kasy nie maja albo za dużo deklaracji na koncie:(

muszę jakiś bazarek skonstruować

Posted

Uprzejmie donoszę, że niestety kończy się karma ... Dosia zjada ok. 20 dkg dziennie, więc łatwo policzyć, że za chwilę dno w worku zobaczymy :(

Dosia pozdrawia i z powodu barowej pogody wyleguje się na fotelu, zerkając na pańcię, która wyleguje się na kanapie :p

Posted

no tak to już 2 miesiące minęły, ale to szybko leci:( Ewo to na ile jeszcze mamy tej karmy?tydzień, 2?czy mniej?

ciotki PILNIE POTRZEBNA KASA . Każda ma za zadanie zaprosić tu kilka cioteczek i błagać o wpłaty, choć pojedyncze:( nasza skarpeta nie pociągnie tak długo. Kiedyś dokładała Dosi 30zł, potem 80, a teraz ponad połowę:( nie wszyscy wpłacają.

POTRZEBUJEMY KASYYYY:(

Posted

wszędzie ta kasa :(

wysłałam Dosię do klaudusek20, może akurat w przytulisku nie będzie żadnego psiaka spełniającego kryteria to może Dosi się uda wygrać domek, bo teraz to jak los na loterii te dobre domki :(

Posted

Piechciu, no niestety karma znika jak kamfora :( ... tydzień może jeszcze pociągniemy.

eh, kasa i domki to towar wyjątkowo deficytowy ... jednak cały czas wierzę, że Dosi się uda ... jest piękna, delikatna , kulturalna, umie się zachować w towarzystwie :)

może promować ją na FB

Posted

Mam trochę rzeczy na bazarek z tym, że wyjeżdżam w sobotę, więc nie wiem czy bedę tam miała dostęp do netu i czy będę mogła go poprowadzić...;/ Są to dwie fajne, wielkie puszki do przechowywania karmy, ekologiczne torebki na zakupy z pedigree i whiskas oraz parę drobiazgów...

Posted

kasia14 napisał(a):
Mam trochę rzeczy na bazarek z tym, że wyjeżdżam w sobotę, więc nie wiem czy bedę tam miała dostęp do netu i czy będę mogła go poprowadzić...;/ Są to dwie fajne, wielkie puszki do przechowywania karmy, ekologiczne torebki na zakupy z pedigree i whiskas oraz parę drobiazgów...

Kacha, po ile puszki? - byłabym zainteresowana