piechcia15 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 oby nowy rok przyniósł nowy domek!! do siego roku!! Quote
Ewanka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [FONT=Georgia]Dużo szczęścia i satysfakcji z pracy dla dobra psiaków, przez cały 2011, [/FONT][FONT=Georgia]dla wszystkich odwiedzających Dosię !!!![/FONT] [FONT=Georgia]:loveu:...................................[/FONT][FONT=Georgia]:loveu:...............................[/FONT]:loveu: Quote
IVV Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 mizianki noworoczne :) jak Dosia przezyla Sylwestra ?? Quote
Ewanka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 U nas na szczęście nie było zbyt dużej kanonady fajewerkow, tylko troszkę strzelali ... Zorba szczekał i wyraźnie się bał, a Dosia tylko popatrzyła i dalej spała ;) Quote
kasia14 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wyróżnione.... może tym razem się uda? Jeżeli coś zmienić, to piszcie http://allegro.pl/dobrze-wychowana-bezproblemowa-dosia-prosze-pomoz-i1394860727.html Quote
piechcia15 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 ja bym chyba zmieniła miniaturkę, bo wygląda jak cielę:) a ma np. takie śliczne uszy i długie nogi że może by kogoś zachęciły? ma taki portrecik z uszkami postawionymi i dłuuugimi nogami:) ale to moje zdanie:) Quote
kasia14 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 piechcia15 napisał(a):ja bym chyba zmieniła miniaturkę, bo wygląda jak cielę:) a ma np. takie śliczne uszy i długie nogi że może by kogoś zachęciły? ma taki portrecik z uszkami postawionymi i dłuuugimi nogami:) ale to moje zdanie:) ciele, pfy ;) Ja tam uważam, że wygląda słodko :) Bo wcześniej było w całości ale też nie było odzewu, to niech pobędzie trochę to i za kilka dni zmienię miniaturkę. Tylko się zastanawiam czy ludziom będzie się chciało tyle tekstu czytać.... Quote
Ewanka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Allegro cudne !!!!!!!!!!! ... bardzo dziękuję w imieniu Dosi :loveu: ... jednak zdjęcia nigdy nie oddadzą uroku i gracji Dosi-Rity ... tekstu, rzeczywiście chyba odrobinkę za dużo. Dosia ostatnio, głównie wyleguje się na fotelu, w odróżnieniu od reszty sfory i z lekką wyższością spogląda na otaczający ją świat :p Quote
Ewanka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 IVV napisał(a):blekitna krew ;) wiadomo: szlachectwo zobowiązuje !!! Quote
piechcia15 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 na dobry początek można usunąć ten wstęp o wilkach i oswajaniu. Bo ładny jest, ale właśnie Dosia ma za dużo tekstu, a w wolnej chwili jeszcze go raz przeczytam Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 witaj Dosia w nowym roku :) zyczę ci wszystkiego dobrego, a przede wszystkim cudownego, kochającego cię domku :) allegro śliczne i mam nadzieję,że będzie jakiś odzew.przelałam właśnie moją deklarację za styczeń i luty, choć mam nadzieje,że na prawdę już za luty się nie przyda... Quote
piechcia15 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 matko ale mi narobiłaś nadziei, bo przeczytałam "witam Dosię w nowym Domku"!! :( Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 jej... może to dobry znak, że tak wyszło? może to przyniesie szczęście Dosi? już poprawiłam na ROKU :) Quote
Ewa Gałązka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ta DOSIA to robi się coraz piekniejsza Quote
Ewanka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dosia uśmiecha się na samą myśl o własnym domku :) Quote
Ewa Gałązka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Właśnie zrobiłam przelew za styczeń na DOSIE - powinien być jutro na koncie. Quote
Ewanka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dosia wita o poranku :loveu: ... bardzo czeka na wymarzony domek i tęskni do swojego Człowieka!!!!! Quote
MyrkurDagur Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Przelałam właśnie styczniową deklarację dla Dosieńki :) Quote
tripti Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='kasia14']Wyróżnione.... może tym razem się uda? Jeżeli coś zmienić, to piszcie http://allegro.pl/dobrze-wychowana-bezproblemowa-dosia-prosze-pomoz-i1394860727.html bardzo dużo tekstu, nie da się ogarnąć wzrokiem za jednym zamachem. Do tego tytuł, ja jak czegoś szukam to wpisuje np chart, golden, a tu Dosia nie wyskoczy. I zdjęcia w miniaturce niezby zachęcające, może jednak takie z całą jej charcią sylwetką. Quote
Ewanka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 tripti napisał(a):bardzo dużo tekstu, nie da się ogarnąć wzrokiem za jednym zamachem. Do tego tytuł, ja jak czegoś szukam to wpisuje np chart, golden, a tu Dosia nie wyskoczy. I zdjęcia w miniaturce niezby zachęcające, może jednak takie z całą jej charcią sylwetką. Też tak myśle ... krótki,lapidarny tekst i dobre zdjęcia to gwarancja (oby!!!!) sukcesu ;) a tytuł, może : "Nie chart, ale prawie ..." może dodać filmiki , ale nie wiem, czy na all można (???) Quote
kasia14 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='tripti']bardzo dużo tekstu, nie da się ogarnąć wzrokiem za jednym zamachem. Do tego tytuł, ja jak czegoś szukam to wpisuje np chart, golden, a tu Dosia nie wyskoczy. I zdjęcia w miniaturce niezby zachęcające, może jednak takie z całą jej charcią sylwetką. Miniaturka i tytuł zmienione, tekst trochę skrócony. Generalnie każdy tekst trafia do kogoś innego, jednych wzruszy opisana cała historia psa i dlatego go zechcą dla innych to za dużo czytania i wolą opis w stylu ''Dosia lat 5, łagodna, towarzyska itd.''. Ale wydaje mi się, że jeżeli ktoś szuka psa to chciałby wiedzieć wszystko, ja przynajmniej bym chciała i łapią mnie wzruszające historie ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1394860727 Quote
tripti Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 super!!!! łapie się w wyszukiwarce :) o zdjęcie takie fajne w miniaturce, właśnie z całą tą ładą sylweteczką :) Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Quote
Recommended Posts