Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Dużo szczęścia i satysfakcji z pracy dla dobra psiaków, przez cały 2011, [/FONT][FONT=Georgia]dla wszystkich odwiedzających Dosię !!!![/FONT]

[FONT=Georgia]:loveu:...................................[/FONT][FONT=Georgia]:loveu:...............................[/FONT]:loveu:

Posted

U nas na szczęście nie było zbyt dużej kanonady fajewerkow, tylko troszkę strzelali ... Zorba szczekał i wyraźnie się bał, a Dosia tylko popatrzyła i dalej spała ;)

Posted

ja bym chyba zmieniła miniaturkę, bo wygląda jak cielę:) a ma np. takie śliczne uszy i długie nogi że może by kogoś zachęciły? ma taki portrecik z uszkami postawionymi i dłuuugimi nogami:) ale to moje zdanie:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
ja bym chyba zmieniła miniaturkę, bo wygląda jak cielę:) a ma np. takie śliczne uszy i długie nogi że może by kogoś zachęciły? ma taki portrecik z uszkami postawionymi i dłuuugimi nogami:) ale to moje zdanie:)

ciele, pfy ;) Ja tam uważam, że wygląda słodko :) Bo wcześniej było w całości ale też nie było odzewu, to niech pobędzie trochę to i za kilka dni zmienię miniaturkę. Tylko się zastanawiam czy ludziom będzie się chciało tyle tekstu czytać....

Posted

Allegro cudne !!!!!!!!!!! ... bardzo dziękuję w imieniu Dosi :loveu:

... jednak zdjęcia nigdy nie oddadzą uroku i gracji Dosi-Rity ...
tekstu, rzeczywiście chyba odrobinkę za dużo.

Dosia ostatnio, głównie wyleguje się na fotelu, w odróżnieniu od reszty sfory i z lekką wyższością spogląda na otaczający ją świat :p

Posted

witaj Dosia w nowym roku :)
zyczę ci wszystkiego dobrego, a przede wszystkim cudownego, kochającego cię domku :)

allegro śliczne i mam nadzieję,że będzie jakiś odzew.przelałam właśnie moją deklarację za styczeń i luty, choć mam nadzieje,że na prawdę już za luty się nie przyda...

Posted

[quote name='kasia14']Wyróżnione.... może tym razem się uda? Jeżeli coś zmienić, to piszcie
http://allegro.pl/dobrze-wychowana-bezproblemowa-dosia-prosze-pomoz-i1394860727.html

bardzo dużo tekstu, nie da się ogarnąć wzrokiem za jednym zamachem. Do tego tytuł, ja jak czegoś szukam to wpisuje np chart, golden, a tu Dosia nie wyskoczy. I zdjęcia w miniaturce niezby zachęcające, może jednak takie z całą jej charcią sylwetką.

Posted

tripti napisał(a):
bardzo dużo tekstu, nie da się ogarnąć wzrokiem za jednym zamachem. Do tego tytuł, ja jak czegoś szukam to wpisuje np chart, golden, a tu Dosia nie wyskoczy. I zdjęcia w miniaturce niezby zachęcające, może jednak takie z całą jej charcią sylwetką.

Też tak myśle ... krótki,lapidarny tekst i dobre zdjęcia to gwarancja (oby!!!!) sukcesu ;)

a tytuł, może : "Nie chart, ale prawie ..."

może dodać filmiki , ale nie wiem, czy na all można (???)

Posted

[quote name='tripti']bardzo dużo tekstu, nie da się ogarnąć wzrokiem za jednym zamachem. Do tego tytuł, ja jak czegoś szukam to wpisuje np chart, golden, a tu Dosia nie wyskoczy. I zdjęcia w miniaturce niezby zachęcające, może jednak takie z całą jej charcią sylwetką.
Miniaturka i tytuł zmienione, tekst trochę skrócony. Generalnie każdy tekst trafia do kogoś innego, jednych wzruszy opisana cała historia psa i dlatego go zechcą dla innych to za dużo czytania i wolą opis w stylu ''Dosia lat 5, łagodna, towarzyska itd.''. Ale wydaje mi się, że jeżeli ktoś szuka psa to chciałby wiedzieć wszystko, ja przynajmniej bym chciała i łapią mnie wzruszające historie ;)

http://allegro.pl/show_item.php?item=1394860727