Ewanka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dosia działa od rana :) ... i jak zwykle serdecznie pozdrawia wszystkich gości :loveu: Quote
Ewanka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 IVV napisał(a):dziala ??? psoci ??? Dosia chyba nareszcie zaczyna akceptować zimę, ale baaardzo ostrożnie ;) ... biegała wczoraj z Lenką troszkę dużej niż zwykle, rozgrzebywały z zapałem miejsce, gdzie karmimy bażanty, leżały tam m.in. obierki z jabłek i dziewczyny poczęstowały się tymi mrożonkami z bażanciej jadalni :D Quote
IVV Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 czyzby gdzies tez mysliwska krew w niej plynela ???;) Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Dosia wita o poranku :loveu: ..... u nas - 15 st.C ....... brrrrrrrr, rano siuuu w biegu, śniadanko i hop na posłanko ;) IVV, pewnie masz rację, dziewczyny z wielkim zapałem tropiły bażancie ślady, pewnie marzy im się pieczyste :evil_lol: Quote
piechcia15 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 ciotki ...pomóżcie cooo? szczeniaki wyrzucone do komórki:( http://www.dogomania.pl/threads/198584-*Pabianice*-szczeniaki-w-torbie-podrzucone-do-piwnicy!-pilnie-dt-ds.POTRZEBNA-POMOC-!?p=15957614#post15957614 nie mam pomysłu :( Quote
IVV Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 napiszcie moze do kaja69 ,dziewczyna podobno robi piekne sweterki ;) Quote
tripti Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 sweterki sweterkami, ale tu brakuje deklaracji, a nie było nawet zapytań o Dosieńkę:( Quote
Ewanka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Byłam pewna, że już tu dzisiaj pisałam ;) ... chyba wpisałam niedzielne powitanie Dosienki na jakims innym wątku :D:D:D tak czy siak witamy się z Ciociami o poranku :D faktycznie, Dosinka vet Rita odkarmiona, zeber ani kręgosłupka już nie widać, wysterylizowana, odsapnęła sobie po pobycie w schronisku, zaczyna nawet interesować się światem, co obserwuję z radością od kilku dni ... biega po zaspach i wyraźnie ją to cieszy :) ... dziewczyna gotowa do drogi ... tyko gdzie ten domek??? Quote
Akrum Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dosieńko życzę ci miłego dnia :) U mnie znów śnieg sypał całą noc i rano jak szłam do pracy, to chodniki nie były w ogóle odśnieżone - ah ci drogowcy. Quote
luka1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Akrum napisał(a): U mnie znów śnieg sypał całą noc i rano jak szłam do pracy, to chodniki nie były w ogóle odśnieżone - ah ci drogowcy. Ach ta spychotechnika. Gdyby każdy śpieszący się do pracy, wziął ze sobą łopatę i śnieg przed sobą odgarniał to chodniki nie byłyby nieprzechodnie i drogowcy mieliby święty spokój.:evil_lol: Quote
Ewanka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dosieńka wita kochane Cioteczki :loveu: u nas sypie od wczoraj, śniegu po pachy :p jest cudnie, wszedzie biało, nie widać gdzie trawnik a gdzie alejki ... a jeszcze wczoraj było tak pięknie odśnieżone :evil_lol: Dosia biega tylko po alejkach, omija kopny śnieg szerokim łukiem ;) Quote
Ewanka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 luka1 napisał(a):Ach ta spychotechnika. Gdyby każdy śpieszący się do pracy, wziął ze sobą łopatę i śnieg przed sobą odgarniał to chodniki nie byłyby nieprzechodnie i drogowcy mieliby święty spokój.:evil_lol: świetny pomysł ... godny patentu :cool1: Quote
Ewanka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dosieńka mówi dzień dobry :loveu: dzisiaj ma słabszy dzień, nie zjadła śniadania, nie chciała się bawić z Lenką ... no i oczywiście nie chciała pozować , jedyna fotka na której udało się ją "złapać", zaraz nawiała do domu, ale obiecała poprawę ;) :roll: Quote
Akrum Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 śliczna Dosieńka :) widze,że nadal z niej taki chudzielec :) Quote
Ewanka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 To jest charcik, gruba to ona nigdy nie będzie, na szczęście ;) ... nadal bardzo skoczna, jak niosę michę, to mam wrażenie, że mnie przeskoczy ... tak spala kalorie :D ... po sterylce pojawiły się znowu na wierzchu żeberka, ale teraz już skutecznie znikają. Quote
obraczus87 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Mam nadzieje ze Dosienka znajdzie swoj jedyny domek. Quote
IVV Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 piekna sunia !!! lansujcie ja wiecej na FB z duza iloscia zdjec Quote
Ewanka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dosia mówi dzień dobry nieazawodnym gościom :loveu: jest odwilż, mokro ... Dosia hrabianka, nie przepada za taką aurą, za to baaaardzo interesuje się przygotowaniami do świąt ... nochalek cały czas węszy i delektuje się zapachami pieczonych ciast i innych smakołyków ;) Quote
_Goldenek2 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1987...!do-1.01/page2 .... błagam o pomoc Quote
Recommended Posts