Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IVV napisał(a):
dziala ??? psoci ???

Dosia chyba nareszcie zaczyna akceptować zimę, ale baaardzo ostrożnie ;)

... biegała wczoraj z Lenką troszkę dużej niż zwykle, rozgrzebywały z zapałem miejsce, gdzie karmimy bażanty, leżały tam m.in. obierki z jabłek i dziewczyny poczęstowały się tymi mrożonkami z bażanciej jadalni :D

Posted

Dosia wita o poranku :loveu:

..... u nas - 15 st.C ....... brrrrrrrr, rano siuuu w biegu, śniadanko i hop na posłanko ;)

IVV, pewnie masz rację, dziewczyny z wielkim zapałem tropiły bażancie ślady, pewnie marzy im się pieczyste :evil_lol:

Posted

Byłam pewna, że już tu dzisiaj pisałam ;)
... chyba wpisałam niedzielne powitanie Dosienki na jakims innym wątku :D:D:D

tak czy siak witamy się z Ciociami o poranku :D

faktycznie, Dosinka vet Rita odkarmiona, zeber ani kręgosłupka już nie widać, wysterylizowana, odsapnęła sobie po pobycie w schronisku, zaczyna nawet interesować się światem, co obserwuję z radością od kilku dni ... biega po zaspach i wyraźnie ją to cieszy :)

... dziewczyna gotowa do drogi ... tyko gdzie ten domek???

Posted

Dosieńko życzę ci miłego dnia :)
U mnie znów śnieg sypał całą noc i rano jak szłam do pracy, to chodniki nie były w ogóle odśnieżone - ah ci drogowcy.

Posted

Akrum napisał(a):

U mnie znów śnieg sypał całą noc i rano jak szłam do pracy, to chodniki nie były w ogóle odśnieżone - ah ci drogowcy.

Ach ta spychotechnika. Gdyby każdy śpieszący się do pracy, wziął ze sobą łopatę i śnieg przed sobą odgarniał to chodniki nie byłyby nieprzechodnie i drogowcy mieliby święty spokój.:evil_lol:

Posted

Dosieńka wita kochane Cioteczki :loveu:

u nas sypie od wczoraj, śniegu po pachy :p

jest cudnie, wszedzie biało, nie widać gdzie trawnik a gdzie alejki ...
a jeszcze wczoraj było tak pięknie odśnieżone :evil_lol:

Dosia biega tylko po alejkach, omija kopny śnieg szerokim łukiem ;)

Posted

luka1 napisał(a):
Ach ta spychotechnika. Gdyby każdy śpieszący się do pracy, wziął ze sobą łopatę i śnieg przed sobą odgarniał to chodniki nie byłyby nieprzechodnie i drogowcy mieliby święty spokój.:evil_lol:

świetny pomysł ... godny patentu :cool1:

Posted

Dosieńka mówi dzień dobry :loveu:

dzisiaj ma słabszy dzień, nie zjadła śniadania, nie chciała się bawić z Lenką ... no i oczywiście nie chciała pozować , jedyna fotka na której udało się ją "złapać", zaraz nawiała do domu, ale obiecała poprawę ;) :roll:

Posted

To jest charcik, gruba to ona nigdy nie będzie, na szczęście ;)

... nadal bardzo skoczna, jak niosę michę, to mam wrażenie, że mnie przeskoczy ... tak spala kalorie :D

... po sterylce pojawiły się znowu na wierzchu żeberka, ale teraz już skutecznie znikają.

Posted

Dosia mówi dzień dobry nieazawodnym gościom :loveu:

jest odwilż, mokro ... Dosia hrabianka, nie przepada za taką aurą, za to baaaardzo interesuje się przygotowaniami do świąt ... nochalek cały czas węszy i delektuje się zapachami pieczonych ciast i innych smakołyków ;)