Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dosia zerka jednym oczkiem i pyta czy zima już się skończyła :-o

... i co ja jej mam odpowiedzieć ??? :roll:

Wybiegła rano ,niemal w locie siuuu, potem z wysokimi podskokami ;) śniadanko , a potem tradycyjnie na posłanko i nawet cichutko pochrapuje :cool1:

Posted

Akrum napisał(a):
DOsieńko kochana wyśnij sobie w końcu ten wymarzony domek, co?

... chyba śni o domku bo pomrukuje przez sen :)

nie ma co pisac, dzień podobny do dnia ... nadal zima największym wrogiem hrabianki ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wiem, wiem... u mnie w domkach jednorodzinnych psy sa normalnie w budach. Ale mysle ze mozna powrzucac takie ulotki. A nuż widelec :)

jeslinic nie bedzie dla Dosienki to ,moze jakis inny pies znajdzie dom ...

Posted

A może któraś z warszawskich gazety wydrukowałaby ogłoszenie Dosi? Ktoś się orientuje jakie tam są gazety, które bezpłatnie by się na to zgodziły? Typu Dziennik itd.... Może ktoś ma znajomości lub doświadczenie w załatwianiu takich rzeczy?

Posted

Też mi się tak wydaje, że o darmowe to chyba bardzo trudno ....... :/

.......... nie wiem, jak jest w "Metrze", wiem, że na inych wątkach (np.ON-ków) był zawsze wielki odzew, ale to jakoś dziwnie działa, chyba daje się ogłoszenie na jakimś portalu, a oni sobie sami wybierają co wydrukują, wiem, że ciotki zawsze sprawdzały rano czy ich psiak się tam załapał czy nie .

Posted

ja też sprawdzałam gazety, niestety albo nie chcą, bo nie mają do czego przypiąć, albo jest drogo za mini ogłoszenie w tych nawet gazetach bezpłatnych. Było ogłoszenie w gratce drukowanej w Łodzi, ale zdecydowanie nie polecam, chociaż telefonów mnóstwo, ale nie tych właściwych! Na Metro poluje się przez cafeanimal, czyli codziennie do bólu wstawia się nowe ogłoszenie kasując poprzednie, naszej tymczasowiczce nie udało się również :( ale to naprawdę zależy od szczęścia.

Posted

Akrum napisał(a):
dzień dobry księżniczko Dosieńko :)
kolejny zimowy mroźny poranek, biegnij Dosieńko kochana na siu i szybciutko wracaj do domku, pod ciepły kocyk :)

hihihi ... jakbyś tu była :D

..... nic dodać nic ująć ;)