Ewanka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dosia zerka jednym oczkiem i pyta czy zima już się skończyła :-o ... i co ja jej mam odpowiedzieć ??? :roll: Wybiegła rano ,niemal w locie siuuu, potem z wysokimi podskokami ;) śniadanko , a potem tradycyjnie na posłanko i nawet cichutko pochrapuje :cool1: Quote
Ewanka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Akrum napisał(a):ona jest taka słodka :) to prawda , to jest najsłodsza psina jaką znam :loveu::loveu::loveu: ... tylko gdzie ten jej domek ???????????? Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 gdzies jest Ewuniu ;) i w koncu tu zapuka !!! Quote
obraczus87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 IVV napisał(a):gdzies jest Ewuniu ;) i w koncu tu zapuka !!! Może trzeba pomyslec o zrobieniu plakatów ogłoszeniowych z Dosią?? Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 kazda metoda dobra ;) Dosienka fotogeniczna to i plakacik bedzie piekny !! Quote
obraczus87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Pamiętam, że plakaty robiła ciocia Polubek. Ponadto plakat można wydrukowac w wersji 1/4 A4, wtedy powstaja ulotki, które można np wkładać za wycieraczki aut :D Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 lub do skrzynek na osiedlach domkow jednorodzinnych Quote
Ewanka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To prawda, choć na mojej wsi (i innych pewnie też) psów do domow nie wpuszczają z zasady ........... :( ... jest szansa jedynie w miastach. Quote
obraczus87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 W Zabkach tam gdzie mieszka mój TZ (10km od Warszawy) psiaki generalnie mieszkają na podwórkach :( jest wiele odmów, gdzie pies jest w domu, ale to przypadki :( Quote
Ewanka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 IVV napisał(a):nie myslalam o wsi tylko o miescie .... tak, uważam, że w mieście ma duże szanse :) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 IVV napisał(a):nie myslalam o wsi tylko o miescie .... Wiem, wiem... u mnie w domkach jednorodzinnych psy sa normalnie w budach. Ale mysle ze mozna powrzucac takie ulotki. A nuż widelec :) Quote
Akrum Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 DOsieńko kochana wyśnij sobie w końcu ten wymarzony domek, co? Quote
Ewanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Akrum napisał(a):DOsieńko kochana wyśnij sobie w końcu ten wymarzony domek, co? ... chyba śni o domku bo pomrukuje przez sen :) nie ma co pisac, dzień podobny do dnia ... nadal zima największym wrogiem hrabianki ;) Quote
IVV Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 obraczus87 napisał(a):Wiem, wiem... u mnie w domkach jednorodzinnych psy sa normalnie w budach. Ale mysle ze mozna powrzucac takie ulotki. A nuż widelec :) jeslinic nie bedzie dla Dosienki to ,moze jakis inny pies znajdzie dom ... Quote
kasia14 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 A może któraś z warszawskich gazety wydrukowałaby ogłoszenie Dosi? Ktoś się orientuje jakie tam są gazety, które bezpłatnie by się na to zgodziły? Typu Dziennik itd.... Może ktoś ma znajomości lub doświadczenie w załatwianiu takich rzeczy? Quote
obraczus87 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Niestety ogłoszenia w Gazetach ze zdjęciem są drogie. My ostatanio za druk ogłoszenia Budryska w Zyciu Warszawy zaplaciliśmy prawie 170zł... Quote
Ewanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Też mi się tak wydaje, że o darmowe to chyba bardzo trudno ....... :/ .......... nie wiem, jak jest w "Metrze", wiem, że na inych wątkach (np.ON-ków) był zawsze wielki odzew, ale to jakoś dziwnie działa, chyba daje się ogłoszenie na jakimś portalu, a oni sobie sami wybierają co wydrukują, wiem, że ciotki zawsze sprawdzały rano czy ich psiak się tam załapał czy nie . Quote
tripti Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ja też sprawdzałam gazety, niestety albo nie chcą, bo nie mają do czego przypiąć, albo jest drogo za mini ogłoszenie w tych nawet gazetach bezpłatnych. Było ogłoszenie w gratce drukowanej w Łodzi, ale zdecydowanie nie polecam, chociaż telefonów mnóstwo, ale nie tych właściwych! Na Metro poluje się przez cafeanimal, czyli codziennie do bólu wstawia się nowe ogłoszenie kasując poprzednie, naszej tymczasowiczce nie udało się również :( ale to naprawdę zależy od szczęścia. Quote
Ewanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 o, dzięki , nie pamiętałam ... to cafeanimal :) Quote
Akrum Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dzień dobry księżniczko Dosieńko :) kolejny zimowy mroźny poranek, biegnij Dosieńko kochana na siu i szybciutko wracaj do domku, pod ciepły kocyk :) Quote
Ewanka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Akrum napisał(a):dzień dobry księżniczko Dosieńko :) kolejny zimowy mroźny poranek, biegnij Dosieńko kochana na siu i szybciutko wracaj do domku, pod ciepły kocyk :) hihihi ... jakbyś tu była :D ..... nic dodać nic ująć ;) Quote
Recommended Posts