Akrum Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 o Dosiu, jak ty dzisiaj wcześnie wstałaś i przyszłaś się przywitać :) Quote
Ewanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Akrum']o Dosiu, jak ty dzisiaj wcześnie wstałaś i przyszłaś się przywitać :)[/QUOTE] ... witaj kochana Ciociu, ja jeszcze nie wstałam, ale otworzyłam jedno oczko i patrzę ... kiedy przyjdzie do mnie śniadanko :D Quote
Ewanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='obraczus87']Dosienko witaj Kruszynko!!!![/QUOTE] Witaj kochana Ciociu, gdzie byłaś jak Cię nie było ? ;) Quote
MyrkurDagur Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Melduję, iż wpłaciłam Dosieńce stałą deklarację i przesyłam głaski dla niej :) Quote
Ewanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='MyrkurDagur']Melduję, iż wpłaciłam Dosieńce stałą deklarację i przesyłam głaski dla niej :)[/QUOTE] baaardzo dziękujemy ... głaski przekazane :) Quote
Ewa Gałązka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Moja deklarcja już jest na koncie. Dobrze że sunia trochę przytyła, ale i tak nie lubi zimy. To typowy pieszczoch domowy. Quote
paulinken Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Wrzuciłam Dośkę tu [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197731-Zielona-G%C3%B3ra-dom-z-ogrodem-dla-kr%C3%B3tkow%C5%82osej-m%C5%82odej-suczki"]http://www.dogomania.pl/threads/197731-Zielona-G%C3%B3ra-dom-z-ogrodem-dla-kr%C3%B3tkow%C5%82osej-m%C5%82odej-suczki[/URL] Quote
Ewanka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [B]Dosieńka wita o poranku :loveu:[/B] posyła uśmiech spod kocyka, rano pobiegła na siuuu, a teraz drzemie zawinięta po czubek noska ;) Quote
kasia14 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ewanko przelewy za sterylki poszły, daj znac, jak dojdzie do Ciebie na konto :) Quote
Ewanka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='kasia14']Ewanko przelewy za sterylki poszły, daj znac, jak dojdzie do Ciebie na konto :)[/QUOTE] dzięki, już prawie straciłam nadzieję ... dam znać ;) Dosieńka przesyła buziaki :) Quote
piechcia15 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 one mają tam full roboty, nic dziwnego że wszystko jest opóźnione Quote
Ewanka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [B]Dosia wita o poranku i życzy duuuużo słońca :loveu:[/B] ... nasza hrabianka chyba prześpi całą zimę, w ten sposob skraca sobie czekanie na wymarzony domek :p ... idealna sunia [B]dla wyjątkowo spokojnej i wrażliwej osoby.[/B] Quote
Ewanka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dostałam zwrot za sterylkę Dosieńki ......... ufff ;) dziękuję ! Quote
koosiek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Przepraszam za off, ale: [CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B] [B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B] [B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B][B]:([/B] [/CENTER] Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url] Quote
kasia14 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Ewanka']Dostałam zwrot za sterylkę Dosieńki ......... ufff ;) dziękuję ![/QUOTE] cieszę się :) Quote
piechcia15 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 ogłoszenia pewnie wygasły:( muszę podliczyć naszą skarpetę czy stać nas na jakiś pakiet Quote
Ewanka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [B]Dosia posyla słonko wszystkim odwiedzającym :loveu:[/B] ... nareszcie u nas świeci i mam nadzieję, że namówię Dosieńkę na dłuższy sacerek ;) Quote
IVV Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 a moze jakies zdjecia beda spacerkowe ??? Quote
Recommended Posts