IVV Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Ewanka']Dosia wita o poranku i życzy miłego dnia w ciepłych pieleszach :loveu: ... zasypało nas, rano nie mogłam otworzyć drzwi, psiaki wychodziły przez balkon ;) ... Dosia zjadła wczoraj kawałek Lenkowej kości i dzisiaj ma trochę rozwolnienia, mam nadzieję, że jej to szybko minie. Tradycyjnie już, patrzy z odrazą na śnieg i wszyscy trzymamy kciuki, za szybkie nadejście wiosny :p ************ wczoraj wyłączyli (awaria) nam na kilka godzin prąd, co naychmiast postawiło nas do pionu :crazyeye::shake: ... może ktoś ma jakieś doświadczenie z generatorem prądu ... musimy chyba kupić, bo mamy prawie wszystko na prąd i zamarzniemy bez niego. generator bardzo dobry wynalazek i warto go miec !!! tak jak i maly piecyk na drzewo . Quote
Ewanka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 IVV napisał(a):generator bardzo dobry wynalazek i warto go miec !!! tak jak i maly piecyk na drzewo . Piecyk na drzewo wymaga komina, nasz jest między kuchnią a łazienką, więc niestety nie mamy kominka. Nie znam się na generetorach, a każdy handlowiec chwali swój towar ... muszę wybrać coś niedrogiego a dobrego ... a to się chyba wyklucza :/ Quote
IVV Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 poszukaj cos posredniego ;) sprawdz moc ,dlugosc czasu zsilania itp. a koze nawet warto zainstalowac w jakis pomieszczeniach gospodarczych ,gdzie w razie czegos mozna zagotowac kubek wody... Quote
Ewanka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dosia wita o poranku i życzy ciepłego, bezśnieżnego dnia :loveu: ... u nas spory mróz, ale nie pada i słonko nieśmiało wygląda zza chmury ;) Quote
Akrum Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 oj Dosieńko, zima na całego się rozhulała... a mają przyjść mrozy stulecia, aż strach się bać... :( czy wam też dziś dogo jakoś świruje z kolejnością postów?? Quote
Ewanka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Akrum napisał(a):oj Dosieńko, zima na całego się rozhulała... a mają przyjść mrozy stulecia, aż strach się bać... :( czy wam też dziś dogo jakoś świruje z kolejnością postów?? tak, jest jakiś problem z dogo, odkąd się ujawnił się oficjalny sponsor ;) .. strony się pozmieniały........ bo jego reklama jest na każdej stronie ......... :/ Quote
IVV Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mnie do szalu rano dogo doprowadzalo !!! Dosiulka pokazujemy sie :) Quote
tripti Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 zima na całego, Dosia pewnie nadal w szoku :) Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tripti napisał(a):zima na całego, Dosia pewnie nadal w szoku :) hihihi ... to mało powiedziane, Dosia jest w ciężkim szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ... naturalnie wkłada przed wyjściem kubraczek, ale brakuje jej sweterka!!! - która ciotka obiecywała sweterek - przyznać się baz bicia :mad: Dosia siku robi niemal w locie, ale randki z Mr Q. ma w ustronnym miejscu, pod wielką rozłożystą czereśnią, żeby tam się dostać trzeba pokonać trawnik z półmetrową warstwą śniegu ... Dosia idzie tam, a właściwie truchta jak na szczudłach, istne kino :evil_lol: Quote
Ewanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dosieńka wita o poranku :loveu: ... u nas słonko :p IVV napisał(a):ksiezniczka ;) ... masz rację IVV ;) ... ostatnio Dosia na hasło 'spacerek' wieje i chowa się bidulka pod stolik, ona nienawidzi zimy, wiem to już na 100%, jak widzi kubraczek też daje dyla :placz: ... a może kolor jej się nie podoba ;) Quote
Akrum Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 widze, że Dosieńka jak na księżniczkę przystało wydziwia :) Quote
IVV Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 estetyczna panienka:evil_lol: a moze fason zeszloroczny?:eviltong: a tu bidulka bez szans na cokolwiek -kaleka :( siedzi w schronie http://www.dogomania.pl/threads/197458-Kalectwo-nie-musi-oznaczać-dożywocia-w-schronie-Pomóżmy-małej-suni-wyjść-z-ukrycia/page2 Quote
Ewanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 och Iwonko, tyle tego psiego nieszczęścia ... a tu jeszcze ta mroźna zima .......................... :( tu jest sunia shih tzu w pseudo, chciałam ją wziąć do siebie, ale podobno agresywna do suczek ... ech ................... http://allegro.pl/shih-tzu-suczka-trikolor-2-u-letnia-i1341809680.html#gallery tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/197505-Maleńka-suczka-shih-tzu-szuka-DT!!!-nie-przeżyje-zimy i jeszcze tu też jest o niej .............. http://www.dogomania.pl/threads/197154-Nie-pozwólcie-trafić-im-do-pseudo!-bulterrierka-shih-tzu-i-inne Quote
IVV Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 wydaje mi sie ,ze kazdego psiaka mozna socjalizowac...shih-tzu sa raczej ok z innymi psiakami... Quote
Ewanka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dosia tradycyjnie wita o poranku i zaprasza na pyszną kawę z kardamonem :loveu: ... nie mam o czym pisać ... Dosia śpi zakopana w kocyki, apetyt ma świetny, nienawidzi wychodzić na dwór ...... kręgosłupka i żeberek już prawie nie widać, po sterylce pokazały się na chwilkę ... dzień podobny do dnia ... nuuuuuuuuuuuuuuuuuuda :eviltong: ********************************************************* hmmm, nie wiem, jak to powiedzieć, ale pieniądze za sterylkę jeszcze nie przyszły .... :shake: .. Święta za pasem, prezenty na bazarkach by się kupowało, a tu nie ma za co ........................ :roll: Quote
kasia14 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Napisałam już do Soemy zapytanie, jak tylko odpowie to dam Ci znać co i jak, bo zwrot powinien już dawno być, tyle tam psiaków, że może pominięto niechcący naszą księżniczkę Quote
Ewanka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 kasia14 napisał(a):Napisałam już do Soemy zapytanie, jak tylko odpowie to dam Ci znać co i jak, bo zwrot powinien już dawno być, tyle tam psiaków, że może pominięto niechcący naszą księżniczkę Dzięki Kasiu :) ... takie czasy, że każda złotówka na wagę złota ;) Dosieńka postanowiła zaprezentować swój śliczny ogolony i wygojony brzuszek :p Quote
Ewanka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 IVV napisał(a):a co sie stalo z glowka Dosienki ;)? Postanowiła pozostać anonimowa ... chyba nie zrobiła makijażu :evil_lol: Quote
kasia14 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ewanko zwrot ma być wysłany na początku tego tygodnia.... Quote
Marina_22 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jakie ona ma dłuuugie łapy i smukłe ciałko, ślicznotka :) Quote
Ewanka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [B]Dosia wita o poranku i zarasza na aromatyczną kawę :)[/B] ... nie chciała rano wstać, gdy Lenka z Zorbą pogalopowali do lasku, ona wygrzewa się dalej i czeka na śniadanko ;) Quote
Recommended Posts