Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dosia wita o poranku :loveu:

słoneczko dzisiaj piękne ... spacerki będą udane i mam nadzieję, że Dosiulka będzie szczęśliwa :)

... spała spokojnie, szew goi się zgodnie z planem, zajada już suchą karmę i pije wodę (!!!) - nareszcie ;)

Ciotki :oops:
.... nie zawstydzajcie mnie, mam nadzieję, że we wszystkich DT psiaki mają fajnie .

Posted

zajrzałam do Dosi bo ..... to klon mojej Wegi (adoptowanej ze schronu z Gorzowie)!!!!! też taka charciczka :-) mam nadzieje, że Dosia bedzie miała tyle szczęścia co moja Wega!!

oto ona :-)

Posted

IVV napisał(a):
a moze Vega chce przyjaciolke ;)?

prędzej Pani by chciała drugiego psa :-) .... Wega niebardzo lubi inne psy w domu :-( mam nadzieje, że to tylko tak na początku (jest u mnie 1,5 m-ąca) i przejdzie jej ta zaborczość, bo utrudnia to zycie niestety ...

Akrum napisał(a):
jejciu... dwie krople wody :)

dokładnie, może mają jakis wspólnych przodków :-) tylko wega młodsza jest od Dosi (ma max 2 lata)

Posted

Kajusza napisał(a):
prędzej Pani by chciała drugiego psa :-) .... Wega niebardzo lubi inne psy w domu :-( mam nadzieje, że to tylko tak na początku (jest u mnie 1,5 m-ąca) i przejdzie jej ta zaborczość, bo utrudnia to zycie niestety ...
(...)

Dosia tez nie przepada za towarzysttwem innych psiakow (!!!)
... niesamowiete jak dziewczyny sa do siebie pododobne, rowniez wewnetrznie ;)

Posted

w kurteczkach ,sweterkach jest zupelnie ok tzn wylatuje na dwor na sekunde ,siknie w powietrzu i juz w domu.
podobno ma padac jeszcze przez tydzien brrrrrrrrrrrrr jak ja nie lubie zimy
w poniedzialek bylo jeszcze +10 a wczoraj juz -12 ehhhhhh

Posted

moja Pestka za to uwielbia zimę...W zeszłym roku, przy - 20 stopniach mrozu chodziłyśmy na spacery i to nie 10 minutowe, tylko pół miasta musiała obejść, po poworocie jeszcze pół godziny po śniegu ganiała za śnieżnymi kulkami... ja już byłam cała przemarznięta a ona...siłą ją musiałam z dworu zabierać, żeby się trochę ugrzała... i to nie jest żaden husky, ani inny grubofutrzasty pies, tylko ruda psinka z mojego avataru.

Posted

nasze też gładkowłose i jak idą w góry to od rana do późnego popołudnia z jedną przerwą w knajpce na posiłek i dalej, a czasami to tylko głowy znad śniegu wystają, ale na ten sezon mają już kubraki:) ale jak pogoda brzydka to też nie zawsze chcą wychodzić na krótki spacer szczególnie rano, co innego jak można iść na długi spacer i utapłać się w kałużach :)