Lilek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Oj, IVV, żebyś wiedziała, jak dobrze.Takich domów życzyłabym wszystkim psiakom na świecie.Naprawdę.:lol: Quote
Akrum Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dzień dobry Dosia :) widze, że u ciebie też wczoraj była śliczna pogoda - tak jak u mnie :) psiaki też cały dzień na dworze siedziały :) Quote
Ewanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dosia wita o poranku :loveu: słoneczko dzisiaj piękne ... spacerki będą udane i mam nadzieję, że Dosiulka będzie szczęśliwa :) ... spała spokojnie, szew goi się zgodnie z planem, zajada już suchą karmę i pije wodę (!!!) - nareszcie ;) Ciotki :oops: .... nie zawstydzajcie mnie, mam nadzieję, że we wszystkich DT psiaki mają fajnie . Quote
IVV Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 my tez bysmy tak chcialy ,ale sama wiesz jak to jest........... Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dosia mizianko :) zapraszam wszystkich do Rysia z mojego podpisu :( chlopak ze schroniska zostal zabrany na kanapę... a teraz znowu w schronisku :( Quote
Kajusza Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 zajrzałam do Dosi bo ..... to klon mojej Wegi (adoptowanej ze schronu z Gorzowie)!!!!! też taka charciczka :-) mam nadzieje, że Dosia bedzie miała tyle szczęścia co moja Wega!! oto ona :-) Quote
Ewanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Rzeczywiście baaaaardzo podobna i też piękna :):):) ... pozdrowienia i mizianko od Dosi dla Wegi :) Quote
piechcia15 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 jeju myślałam że Dosia ma nowe szelki:) bo tekstu nie przeczytałam:) Quote
tripti Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ależ podobieństwo!!! też pomyślałam na początku o nowych szelkach i spacerku w plenerze :) Quote
Kajusza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 IVV napisał(a):a moze Vega chce przyjaciolke ;)? prędzej Pani by chciała drugiego psa :-) .... Wega niebardzo lubi inne psy w domu :-( mam nadzieje, że to tylko tak na początku (jest u mnie 1,5 m-ąca) i przejdzie jej ta zaborczość, bo utrudnia to zycie niestety ... Akrum napisał(a):jejciu... dwie krople wody :) dokładnie, może mają jakis wspólnych przodków :-) tylko wega młodsza jest od Dosi (ma max 2 lata) Quote
Ewanka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Kajusza napisał(a):prędzej Pani by chciała drugiego psa :-) .... Wega niebardzo lubi inne psy w domu :-( mam nadzieje, że to tylko tak na początku (jest u mnie 1,5 m-ąca) i przejdzie jej ta zaborczość, bo utrudnia to zycie niestety ... (...) Dosia tez nie przepada za towarzysttwem innych psiakow (!!!) ... niesamowiete jak dziewczyny sa do siebie pododobne, rowniez wewnetrznie ;) Quote
Ewanka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ... ostatnie promienie słonka ......... złowione :eviltong: Quote
Ewanka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dosiulka wita o poranku i życzy udanego dnia :loveu: .. nie ma już słonka ....................................... :roll: Quote
Akrum Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dosiu.. na pocieszenie wiedz, że u mnie też pada i wczoraj i dzisiaj... :shake: Quote
IVV Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 to macie zupelnie ok;) u nas od dwoch dni pada snieg :( Quote
Ewanka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 IVV napisał(a):to macie zupelnie ok;) u nas od dwoch dni pada snieg :( śnieg??? ... ten Wasz klimat nie zna litości ;) ... a jak malutka Tiffany to znosi? Quote
IVV Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 w kurteczkach ,sweterkach jest zupelnie ok tzn wylatuje na dwor na sekunde ,siknie w powietrzu i juz w domu. podobno ma padac jeszcze przez tydzien brrrrrrrrrrrrr jak ja nie lubie zimy w poniedzialek bylo jeszcze +10 a wczoraj juz -12 ehhhhhh Quote
Ewanka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 o, to już poważna zima, -12 brrrrr ... mądra dziewczynka, zupełnie taka jak Dosia ;) ... ta sama technika spacerowa :D Quote
Akrum Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 moja Pestka za to uwielbia zimę...W zeszłym roku, przy - 20 stopniach mrozu chodziłyśmy na spacery i to nie 10 minutowe, tylko pół miasta musiała obejść, po poworocie jeszcze pół godziny po śniegu ganiała za śnieżnymi kulkami... ja już byłam cała przemarznięta a ona...siłą ją musiałam z dworu zabierać, żeby się trochę ugrzała... i to nie jest żaden husky, ani inny grubofutrzasty pies, tylko ruda psinka z mojego avataru. Quote
tripti Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 nasze też gładkowłose i jak idą w góry to od rana do późnego popołudnia z jedną przerwą w knajpce na posiłek i dalej, a czasami to tylko głowy znad śniegu wystają, ale na ten sezon mają już kubraki:) ale jak pogoda brzydka to też nie zawsze chcą wychodzić na krótki spacer szczególnie rano, co innego jak można iść na długi spacer i utapłać się w kałużach :) Quote
Recommended Posts