Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powinna pic wode ...moze troche mniej bo je rozmoczona karme ,ale powinna pic .
Ewuniu ,a moze zstosuj podejscie z odrobina rosolku w w odzie ???;)

Posted

Dosia wita o poranku :loveu:

noc minęla spokojnie, sunia spala i ja tez ;) ... nadal nie chce pic wody, ale dolewam jej wiecej do rozmoczonej karmy, doslownie granulki plywaja w wodzie ... zjadla wszystko i wylizala miske :eviltong:
Koło poludnia znow dostanie zastrzyki i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :)

Posted

Była ciocia Lilek, dala Dosince dwa zastrzyki , przecibolowy i cd. antybiotyku ...

Dosia SAMA przyszla do drugiego pokoju sprawdzic co to za gosc nas nawiedzil ;)

... teraz lezy i odpoczywa, nadal nie pije wody (hmmm???)

Posted
Posted

Dosia wita o poranku :)

kolejna, juz trzecia, noc po sterylce minela spokojnie ... Dosia troszke mruczy, wyraznie nie lubi kaftanika, ale moze wytrzyma jewzcze te kilka dni ;) ... sniadanie zjadla z apetytem, namoczona karma plywajaca w wodzie ... samej wody nadal nie pije (?)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ewa dostalam informacje iż karma dla Dosi została wysłana kurierem w środe. Wiec dzisiaj powinna dotrzec...

Tak, karma dotarła dzisiaj do adresatki ...........

... prosiła, by w jej imieniu, baaardzo za nią podziękować :loveu:

Dosia zrobiła pierwszego od sterylki qpala :multi:

Posted

Ewanka napisał(a):
Tak, karma dotarła dzisiaj do adresatki ...........

... prosiła, by w jej imieniu, baaardzo za nią podziękować :loveu:

Dosia zrobiła pierwszego od sterylki qpala :multi:

Uff, dobrze ze ta firma spisala sie na medal :) no i Dosia tez sie spisala :D

Posted

IVV napisał(a):
no teraz tylko dom Dosi potrzebny do szczescia

... tak ......... cudowny, mądry, kochający i wyrozumiały domek ... dla naszej kochanej Dosienki :)

Posted

[quote name='IVV']Ewuniu a gdzie - Dosia wita o poranku ??????? wszystko OK?

;)

Dosia jak zwykle wita baaardzo serdecznie, bez względu na porę dnia :loveu:

.... ale tak deszcz leje już od wielu dni, że Dosia postanowiła troszkę zastrajkować :eviltong:

Posted

Dosia wita w niedzielny poranek i życzy wszystkim dobrego humorku :loveu:

... wczoraj była ciocia Lilek, zrobiła kolejny zastrzyk i zdjęłyśmy opatrunek, na szczęście wszystko ładnie się goi :)

Dosia to wyjątkowa płaczka i panikara, samo założenie kantarka powoduje sopranowe arie ... niestety jest to konieczne, bo panienka bardzo szybko pokazuje ząbki i kłapie nimi na prawo i lewo. Dzięki sile i samozaparciu Lilek i mojego TZ-ta udały się wczorajsze zabiegi pielęgnacyjne. Teraz już będzie łatwiej, bo szew na wierzchu, jedynie pod kaftanikiem.

Dzisiaj rano dałam jej po raz pierwszy, od sterylki, suchy pokarm i mam nadzieję, że nareszcie zacznie pić wodę.

Posted

fajnie, że wszystko idzie ku lepszemu:) Dziś piękna pogoda, więc może uda się ją namówić na odrobinę ruchu, bo szybciej by się zagoiło. Nie mówię oczywiście o sportach wyczynowych tylko o spacerku:) Bierz ciotka smycz i w drogę:)

Posted

;) ... Dosia już dzisiaj była na małym spacerku, ale przeraźliwie chciała do domu (jak zwykle) ...

teraz leży na ulubionej słonecznej plamie na dywanie ...

niedługo przyjdzie Lilek i zrobi piąty zastrzyk synoluxu ... czyli czeka nas aria sopranowa , ale już na szczęście ostatnia ..... :)