oska1983 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 :) jaka ona jest skromniutka na tych zdjeciach, zawsze taka zawstydzona Quote
Ewanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 oska1983 napisał(a)::) jaka ona jest skromniutka na tych zdjeciach, zawsze taka zawstydzona ... hrabina ;) Quote
Ewanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dzisiaj Dosiulka :loveu: dostala od nas w prezencie kubraczek, kupiony na bazarku u taks ... jeszcze przydalby sie sweterek, bo pod kubraczek troche podwiewa ;) ... strasznie bidulka marznie na spacerach trzesie sie jak lisc osiki, jak ona wytrzymala w schronie w lutym ??? :crazyeye: Quote
tripti Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 piękny kubraczek, widać jaka Ona chudzinka pod tym kubraczkiem :( a jakie kolorki wybrałaś? to grafit czy czarny? i na czerwonym polarku? a jak z brzuchem? cały zaktyty? mierzyłaś to jakoś dokładniej? bo ja też się przybieram do zakupu, a już ostatnie dni. Quote
kasia14 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Sweterek też się przyda. Dosia była w schronie pierwsze miesiące jak trafiła w pomieszczeniu ogrzewanym. Quote
Ewanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 tripti napisał(a):piękny kubraczek, widać jaka Ona chudzinka pod tym kubraczkiem :( a jakie kolorki wybrałaś? to grafit czy czarny? i na czerwonym polarku? a jak z brzuchem? cały zaktyty? mierzyłaś to jakoś dokładniej? bo ja też się przybieram do zakupu, a już ostatnie dni. kubraczek jest czarny z czerwonym polarem od spodu , cudny i mieciutki ... troszke luzny w 'biodrach', bo ona bidulka wcale nie ma bioderek ... musze zrobic jej tam jakies zaszewki ... a sweterek potrzebny :) kasia14 napisał(a):Sweterek też się przyda. Dosia była w schronie pierwsze miesiące jak trafiła w pomieszczeniu ogrzewanym. o, to cale szczescie ... a sweterek jak najbardziej konieczny !!!!!! Quote
piechcia15 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 fajnie wygląda:) a nie boi się go?chodzi w nim bez protestu? bo moja to chodziła w tym jak robot:) Quote
Akrum Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Witaj Dosieńko :) jak ci się chodzi w nowym kubraczku? nie boisz się go?? Quote
Ewanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Dosia wita o poranku :loveu: bardzo lubi kubraczek, absolutnie sie go nie boi ... poszla na spacer, a potem w domu szybko sie w nim polozyla ;) .... ale nadal sie bidulka trzesie bez sweterka, drzy na calym ciele, az zal patrzec. Quote
Ewanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Umowilam Dosie na sterylke ... na 9 listopada na godz. 9.00 ... ..... kciuki baaardzo potrzebne!!!!!!!!! Quote
kasia14 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Będzie dobrze ;) Moja sunia wrażliwiec, 4kg. była właśnie sterylizowana w piątek tydzień temu. Wszystko ok, biega, skacze już dawno zapomniała o zabiegu, najgorszy był dzień zabiegu bo ona jest straszny nerwus i przeżywała jak wróciła do domu, że ją zastawiłam. We wtorek idziemy na zdjęcie szwów ;) Trzymam kciuki! Quote
piechcia15 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 no to super:0przełom w sprawie:) a więc odliczamy:) Quote
obraczus87 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 EWANKO, przepraszam kochana ale wyslij mi na PW link do tej lecznicy w ktorej Dosia bedzie miala sterylke. Quote
Ewanka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='obraczus87']EWANKO, przepraszam kochana ale wyslij mi na PW link do tej lecznicy w ktorej Dosia bedzie miala sterylke. wstawie tutaj, moze jeszcze ktos zechce zerknac ;) ... Dosia jest zapisanana zabieg do dr Formańskiego, dn. 9.11.2010 na godz. 9.00 http://chiron.home.pl/stary/index.html a ja chcialam przy okazji poprosic o konkretne dane, ktore maja byc na fakturze, w sensie na kogo f-ra. Quote
tripti Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 na wątku sterylkowym tam wszystko napisane, Soema miała wrzucić to na początek wątku, a Marcie to potrzebne do uzupełnienia zgłoszenia Dosi do sterylki. Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ewanko, wszystko jest napisane na 1 stronie. http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniaków-było-mniej)-NOWE-Konto-!!! Nas dotyczy refundacja kosztow w kwocie 200zł. Jesli masz jakiekolwiek watpliwosci odnosnie fv, najlepiej zapytac SOEMĘ. Acha na fakturze trzeba nakleic karteczke z informacja, iz suka była zgłoszona przeze mnie ;) Quote
Ewanka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Pamietam, ze juz o to pytalam , ale gdzies mi ta stronka sie zlosliwie schowala :D ... na wszelki wypadek skopiuje to tutaj ;) Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt ul. Rynek 3 27 - 600 Sandomierz [FONT="]NIP:[/FONT][FONT="] 864-17-77-063[/FONT] Bank Spółdzielczy [FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]tytuł:[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja"[/FONT] Quote
piechcia15 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Ewo czy teraz mam ci wpłacić resztę kwoty czy po zabiegu się rozliczymy jak juz będzie znany ostateczny rachunek?bo tak bym wolała:) Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 EWANKO to tez jest bardzo wazna informacja ! ! ! Procedura sterylkowo - fakturowa - jeśli są pieniądze, nie obowiązuje kolejka - ciachacie sunie - jeśli wet zgodzi się czekać na przelew, wystawiacie fakturę na Stowarzyszenie Sandomierskie (dane wyżej) i podajecie konto lecznicy, fakturę ślecie do mnie - jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze - jeśli refundacja jest 75% to zaraz po otrzymaniu zwrotu na konto za zabieg, Wy odsyłacie te 25% na konto SSPZ Zgłaszający sukę muszą podać koszt i miejsce zabiegu, oraz wstawić link do wątku. Faktura musi być wystawiona na Stowarzyszenie. Przesłana ma być wraz z kartką z numerem konta na mój adres: Karina Gajek ul. Gołębicka 47 27-600 Sandomierz Quote
piechcia15 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 to nas się tyczy punkt chyba 3 nie?czy 4? Quote
obraczus87 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Piechciu wydaje mi sie, ze Ewanka musi wziac fakture wylacznie na kwote 200zł BRUTTO i wtedy dotyczy nas ten punkt: - jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze PLUS kartka z informacja ze psiak jest ode mnie. WTedy SOEMA z latwoscia porzadkuje suki i nicki osob z dogo :) Quote
Recommended Posts