Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Dosiulka :loveu: dostala od nas w prezencie kubraczek, kupiony na bazarku u taks ... jeszcze przydalby sie sweterek, bo pod kubraczek troche podwiewa ;)

... strasznie bidulka marznie na spacerach trzesie sie jak lisc osiki, jak ona wytrzymala w schronie w lutym ??? :crazyeye:

Posted

piękny kubraczek, widać jaka Ona chudzinka pod tym kubraczkiem :(

a jakie kolorki wybrałaś? to grafit czy czarny? i na czerwonym polarku? a jak z brzuchem? cały zaktyty? mierzyłaś to jakoś dokładniej? bo ja też się przybieram do zakupu, a już ostatnie dni.

Posted

tripti napisał(a):
piękny kubraczek, widać jaka Ona chudzinka pod tym kubraczkiem :(

a jakie kolorki wybrałaś? to grafit czy czarny? i na czerwonym polarku? a jak z brzuchem? cały zaktyty? mierzyłaś to jakoś dokładniej? bo ja też się przybieram do zakupu, a już ostatnie dni.

kubraczek jest czarny z czerwonym polarem od spodu , cudny i mieciutki ... troszke luzny w 'biodrach', bo ona bidulka wcale nie ma bioderek ... musze zrobic jej tam jakies zaszewki ... a sweterek potrzebny :)

kasia14 napisał(a):
Sweterek też się przyda. Dosia była w schronie pierwsze miesiące jak trafiła w pomieszczeniu ogrzewanym.

o, to cale szczescie ... a sweterek jak najbardziej konieczny !!!!!!

Posted

Dosia wita o poranku :loveu:

bardzo lubi kubraczek, absolutnie sie go nie boi ... poszla na spacer, a potem w domu szybko sie w nim polozyla ;) .... ale nadal sie bidulka trzesie bez sweterka, drzy na calym ciele, az zal patrzec.

Posted

Będzie dobrze ;) Moja sunia wrażliwiec, 4kg. była właśnie sterylizowana w piątek tydzień temu. Wszystko ok, biega, skacze już dawno zapomniała o zabiegu, najgorszy był dzień zabiegu bo ona jest straszny nerwus i przeżywała jak wróciła do domu, że ją zastawiłam. We wtorek idziemy na zdjęcie szwów ;) Trzymam kciuki!

Posted

[quote name='obraczus87']EWANKO,

przepraszam kochana ale wyslij mi na PW link do tej lecznicy w ktorej Dosia bedzie miala sterylke.

wstawie tutaj, moze jeszcze ktos zechce zerknac ;)

... Dosia jest zapisanana zabieg do dr Formańskiego, dn. 9.11.2010 na godz. 9.00

http://chiron.home.pl/stary/index.html

a ja chcialam przy okazji poprosic o konkretne dane, ktore maja byc na fakturze, w sensie na kogo f-ra.

Posted

Pamietam, ze juz o to pytalam , ale gdzies mi ta stronka sie zlosliwie schowala :D

... na wszelki wypadek skopiuje to tutaj ;)

Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3

27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]

Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3]tytuł:[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja"[/FONT]

Posted

EWANKO to tez jest bardzo wazna informacja ! ! !

Procedura sterylkowo - fakturowa
- jeśli są pieniądze, nie obowiązuje kolejka - ciachacie sunie
- jeśli wet zgodzi się czekać na przelew, wystawiacie fakturę na Stowarzyszenie Sandomierskie (dane wyżej) i podajecie konto lecznicy, fakturę ślecie do mnie
- jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze
- jeśli refundacja jest 75% to zaraz po otrzymaniu zwrotu na konto za zabieg, Wy odsyłacie te 25% na konto SSPZ

Zgłaszający sukę muszą podać koszt i miejsce zabiegu, oraz wstawić link do wątku.
Faktura musi być wystawiona na Stowarzyszenie.
Przesłana ma być wraz z kartką z numerem konta na mój adres:

Karina Gajek
ul. Gołębicka 47
27-600 Sandomierz

Posted

Piechciu wydaje mi sie, ze Ewanka musi wziac fakture wylacznie na kwote 200zł BRUTTO i wtedy dotyczy nas ten punkt:

- jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze

PLUS kartka z informacja ze psiak jest ode mnie. WTedy SOEMA z latwoscia porzadkuje suki i nicki osob z dogo :)