Ewanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jestem, jestem Ciociu ;) :):):) .... i witam o poranku :loveu: ... właśnie wyleguję się na słonecznej plamie :eviltong: Quote
Ewanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:............................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi: ........... 12 kg .......... :multi::multi::multi::multi: ..........................................:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:..................................... Quote
tripti Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 no to pół kg na plus:) idzie ku dobremu!!! Quote
IVV Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ale im dobrze u Ciebie Ewuniu !!!! moze mnie przyjmiesz do siebie na tymczas ?;) Quote
Ewanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 IVV napisał(a):ale im dobrze u Ciebie Ewuniu !!!! moze mnie przyjmiesz do siebie na tymczas ?;) ... przyjeżdżaj , pokoik czeka :cool1: Quote
kasia14 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ewanka napisał(a):... przyjeżdżaj , pokoik czeka :cool1: Trzeba się wziąć za ogłoszenia Dosi, bo ma tylko allegro w sumie z aktualnych. Ja mogę jej zrobić ogłoszenia ale dopiero w następny weekend, wcześniej raczej nie dam rady. Czy jest teraz jakiś fajny bazarek ogłoszeniowy? Myślę, że można jej zakupić taki pakiet, bo są bardzo duże, piechcia zapłacimy ze skarpety nie? Chyba, że ktoś chce za sponsorować. W niedzielę wystawię jej allegro wyróżnione. Quote
Ewanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 kasia14 napisał(a):Trzeba się wziąć za ogłoszenia Dosi, bo ma tylko allegro w sumie z aktualnych. Ja mogę jej zrobić ogłoszenia ale dopiero w następny weekend, wcześniej raczej nie dam rady. Czy jest teraz jakiś fajny bazarek ogłoszeniowy? Myślę, że można jej zakupić taki pakiet, bo są bardzo duże, piechcia zapłacimy ze skarpety nie? Chyba, że ktoś chce za sponsorować. W niedzielę wystawię jej allegro wyróżnione. ... znalazłam coś takiego .... http://www.dogomania.pl/threads/193140-20-ogłoszeń-za-5-zł-ogłoś-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-wyczerpania-zapasów! Quote
piechcia15 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 w prawdzie skarpeta ma teraz mnóstwo wydatków, ale chyba 10zł znajdziemy na ogłoszenia:) Quote
IVV Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 mi ta plama slonca na dywanie wystarczy ;) tylko czy dziewczyny sie nia podziela ? ;) Quote
tripti Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 koosiek aktualnie ma też bazarek ogłoszeniowy na psiaka bankruta, w fajnym systemie: 30 ogłoszeń i później kolejne 30 np za tydzień czy dwa czy trzy. Za cenę 12 zł co prawda, ale szybki czas realizacji. Quote
Akrum Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 podajcie link do aktualnego allegro Dosi. chciałam podesłać jednej rodzince. Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dosia wita o poranku :loveu: U nas piękne słońce i chyba już dzisiaj będzie cieplej, Dosia planuje długą (jak na nią;) ) wycieczkę ... jak powszechnie wiadomo sunia piechurem nie jest, może przeszkadzają jej tipsy :evil_lol: ... za to bardzo lubi się wygrzewac w domku u boku swojego ludzia :) IVV napisał(a):mi ta plama slonca na dywanie wystarczy ;) tylko czy dziewczyny sie nia podziela ? ;) hihihi ... to dobre dziewczynki ;) Akrum napisał(a):podajcie link do aktualnego allegro Dosi. chciałam podesłać jednej rodzince. ... wg Dosi można regulować zegarek, więc jeśli rodzinka wstaje koło 7-mej, to może nie nastawiać budzika, Dosia szczeknie dwa trzy razy, pobiegie na siku, a potem jeszcze dosypia w sypialni aż do śniadanka koło 8.30 ... dalszy plan dnia też wg zegara ;) ... bardzo poukładana psica :) Quote
kasia14 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Akrum napisał(a):podajcie link do aktualnego allegro Dosi. chciałam podesłać jednej rodzince. Wieczorem wystawię nowe ;) http://allegro.pl/dosia-madra-dobrze-wychowana-sunia-szuka-domu-i1228400234.html Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ciekawa jestem, czy były jakieś telefony, jakieś zainteresowanie sunią? Quote
tripti Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ewanka napisał(a):Ciekawa jestem, czy były jakieś telefony, jakieś zainteresowanie sunią? jakby były, to by było głośno o tym na wątku :) Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 tripti napisał(a):jakby były, to by było głośno o tym na wątku :) hmm, co racja, to racja ... ludziska nie mają gustu ... to cudna, przekochana sunia, delikatna i czuła. Gdzie oni wszyscy mają oczy????? Quote
kasia14 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ewanka napisał(a):hmm, co racja, to racja ... ludziska nie mają gustu ... to cudna, przekochana sunia, delikatna i czuła. Gdzie oni wszyscy mają oczy????? Zrobi się suni kampanie reklamową, to i ludzie sie znajdą. Mam taką nadzieje ;) Quote
Ewanka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dosia wita o poranku :loveu: ... wielka radośc w domu, bo jest nowa koleżanka, malutka sunia Megi z Zamościa :) Niestety jest trochę osłabiona i zestresowana po długotrwałej podróży i na razie nie bawi się z Dosią i Leną, ale może już jutro dziewczyny poznają się osobiście, już sobie wyobrażam te skoki te piski radości :multi::multi::multi: Quote
tripti Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 aż miło jak tak psy przyjmują inne do swego stada... Quote
Akrum Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 no proszę :) Dosia i Lena mają nową koleżankę :0 Zorba to ma dopiero sielskie zycie, 3 piękne panie go otaczają :) Widze, że Ewanko ilość tymczasowiczów zaczyna się powiększać :) Quote
Ewanka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Akrum napisał(a):no proszę :) Dosia i Lena mają nową koleżankę :0 Zorba to ma dopiero sielskie zycie, 3 piękne panie go otaczają :) Widze, że Ewanko ilość tymczasowiczów zaczyna się powiększać :) Myślę, że osiągnęłam liczbę miłą i humanitarną ... 3 sunie każda inna i wszystkie bardzo fajne, każda z innego powodu :loveu: ... a Zorba to farciarz jakich mało :evil_lol: Quote
Ewanka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Basia Z. napisał(a):zapisuję wątek Miło nam, że odwiedzasz Dosię, zapraszamy częściej :) Quote
Lilek Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Aleja uprzejmie proszę, żeby Dosiaka nie utuczyć jako tej świnki. Ona musi być smukŁĄ panienką, a nie serdeleczkiem. Czy wyobrażacie sobie tuściutką Dosię?:evil_lol: Quote
Recommended Posts