Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:............................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....................:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:multi::multi::multi::multi: ........... 12 kg .......... :multi::multi::multi::multi:

..........................................:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....................................

Posted

Ewanka napisał(a):
... przyjeżdżaj , pokoik czeka :cool1:

Trzeba się wziąć za ogłoszenia Dosi, bo ma tylko allegro w sumie z aktualnych. Ja mogę jej zrobić ogłoszenia ale dopiero w następny weekend, wcześniej raczej nie dam rady. Czy jest teraz jakiś fajny bazarek ogłoszeniowy? Myślę, że można jej zakupić taki pakiet, bo są bardzo duże, piechcia zapłacimy ze skarpety nie? Chyba, że ktoś chce za sponsorować. W niedzielę wystawię jej allegro wyróżnione.

Posted

kasia14 napisał(a):
Trzeba się wziąć za ogłoszenia Dosi, bo ma tylko allegro w sumie z aktualnych. Ja mogę jej zrobić ogłoszenia ale dopiero w następny weekend, wcześniej raczej nie dam rady. Czy jest teraz jakiś fajny bazarek ogłoszeniowy? Myślę, że można jej zakupić taki pakiet, bo są bardzo duże, piechcia zapłacimy ze skarpety nie? Chyba, że ktoś chce za sponsorować. W niedzielę wystawię jej allegro wyróżnione.

... znalazłam coś takiego ....

http://www.dogomania.pl/threads/193140-20-ogłoszeń-za-5-zł-ogłoś-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-wyczerpania-zapasów!

Posted

koosiek aktualnie ma też bazarek ogłoszeniowy na psiaka bankruta, w fajnym systemie: 30 ogłoszeń i później kolejne 30 np za tydzień czy dwa czy trzy. Za cenę 12 zł co prawda, ale szybki czas realizacji.

Posted

Dosia wita o poranku :loveu:

U nas piękne słońce i chyba już dzisiaj będzie cieplej, Dosia planuje długą (jak na nią;) ) wycieczkę ... jak powszechnie wiadomo sunia piechurem nie jest, może przeszkadzają jej tipsy :evil_lol: ... za to bardzo lubi się wygrzewac w domku u boku swojego ludzia :)

IVV napisał(a):
mi ta plama slonca na dywanie wystarczy ;) tylko czy dziewczyny sie nia podziela ? ;)

hihihi ... to dobre dziewczynki ;)

Akrum napisał(a):
podajcie link do aktualnego allegro Dosi. chciałam podesłać jednej rodzince.

... wg Dosi można regulować zegarek, więc jeśli rodzinka wstaje koło 7-mej, to może nie nastawiać budzika, Dosia szczeknie dwa trzy razy, pobiegie na siku, a potem jeszcze dosypia w sypialni aż do śniadanka koło 8.30 ... dalszy plan dnia też wg zegara ;) ... bardzo poukładana psica :)

Posted

tripti napisał(a):
jakby były, to by było głośno o tym na wątku :)

hmm, co racja, to racja ...

ludziska nie mają gustu ... to cudna, przekochana sunia, delikatna i czuła.

Gdzie oni wszyscy mają oczy?????

Posted

Ewanka napisał(a):
hmm, co racja, to racja ...

ludziska nie mają gustu ... to cudna, przekochana sunia, delikatna i czuła.

Gdzie oni wszyscy mają oczy?????

Zrobi się suni kampanie reklamową, to i ludzie sie znajdą. Mam taką nadzieje ;)

Posted

Dosia wita o poranku :loveu:

... wielka radośc w domu, bo jest nowa koleżanka, malutka sunia Megi z Zamościa :)

Niestety jest trochę osłabiona i zestresowana po długotrwałej podróży i na razie nie bawi się z Dosią i Leną, ale może już jutro dziewczyny poznają się osobiście, już sobie wyobrażam te skoki te piski radości :multi::multi::multi:

Posted

no proszę :)
Dosia i Lena mają nową koleżankę :0
Zorba to ma dopiero sielskie zycie, 3 piękne panie go otaczają :)
Widze, że Ewanko ilość tymczasowiczów zaczyna się powiększać :)

Posted

Akrum napisał(a):
no proszę :)
Dosia i Lena mają nową koleżankę :0
Zorba to ma dopiero sielskie zycie, 3 piękne panie go otaczają :)
Widze, że Ewanko ilość tymczasowiczów zaczyna się powiększać :)

Myślę, że osiągnęłam liczbę miłą i humanitarną ... 3 sunie każda inna i wszystkie bardzo fajne, każda z innego powodu :loveu:

... a Zorba to farciarz jakich mało :evil_lol:

Posted

Aleja uprzejmie proszę, żeby Dosiaka nie utuczyć jako tej świnki. Ona musi być smukŁĄ panienką, a nie serdeleczkiem. Czy wyobrażacie sobie tuściutką Dosię?:evil_lol: