Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIE z mlekiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( zwykle powoduje rozwolnienie u psow i zalecane jest jak pies ma obstrukcje)
z takim mleczkiem jak ktos ma zgage,niestrawnosc,bolacy zoladek ,nudnosci,rozwolnienie itp takim na zoladek dla ludzi
podaje 2 cm do pyska w strzykawce x2 dziennie -Pepto_Bismol
taka porade dostalam od mojej vet. wczesniej jezdzilam z moja mala 2 x w tygodniu do kliniki i za kazdym razem kosztowalo mnie to 75$,zmienilam veta i pies doszedl do siebie

Posted

IVV napisał(a):
NIE z mlekiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( zwykle powoduje rozwolnienie u psow i zalecane jest jak pies ma obstrukcje)
z takim mleczkiem jak ktos ma zgage,niestrawnosc,bolacy zoladek ,nudnosci,rozwolnienie itp takim na zoladek dla ludzi
podaje 2 cm do pyska w strzykawce x2 dziennie -Pepto_Bismol
taka porade dostalam od mojej vet. wczesniej jezdzilam z moja mala 2 x w tygodniu do kliniki i za kazdym razem kosztowalo mnie to 75$,zmienilam veta i pies doszedl do siebie

... hihihi ... ale numer, dobrze, że nie mam mleka w domu :D

żartuję ... nie dałabym Dosi mleka, bo uważam, że dobre jest tylko dla małych cielaczków no i czasem innych niemowlaczkow :p

Posted

Z Dosią próbowałam juz chyba wszystkiego, na razie trzymamy się tej nowej karmy i jest coraz lepiej ... oby nie zapeszyć, dzisiaj miała mała wpadkę, ale to chyba tylko jednodniowy incydent, mam nadzieję.

Przez resztę dzisiejszego dnia już czuła się dobrze :)

Dosia spodziwa się jutro wyjątkowych gości :loveu:

... nic jej nie powiedziałam, bo by nie zmróżyła w nocy oka ... to bardzo wrażliwa dziewczynka :p

Posted

Ewanka napisał(a):
Ale jutrro będą emocje :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

....... mam nadzieję, że nareszcie odbędzie się profesjonalna sesja fotograficzna :loveu:

Ewanko........ chmmmmm to chyba Ciebie czeka nieprzespana nocka :evil_lol: z tych emocji :evil_lol:

Posted

ja jestem fanką siemienia lnianego i moja sunia zawsze dostawała gdy miała orkiestrę w brzuchu:( oczywiście nie nie chciała pić więc w strzykawce bardzo często jej wlewałam. To naturalna osłona dla jelit a nigdy nie zaszkodzi,ale to trzeba parę dni chociaż dawać.

Posted

Ewanka napisał(a):
Ale jutrro będą emocje :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

....... mam nadzieję, że nareszcie odbędzie się profesjonalna sesja fotograficzna :loveu:

mój sprzęt do profesjonalnych nie należy :d ale może coś się uda wyczarować ;)

Posted

Ale było faaaaaaajnie :multi::multi::multi:

... Dosia vel Rita dzisiaj była niekwestionowaną gwiazdą :loveu:

... szczęśliwa i w centrum zainteresowania ... :loveu:

Lena i Zorba też chcieli sie dobrze zaprezentować i wpychali się często przed obiektyw :evil_lol:

.
... my też (nie)cierpliwie czekamy na zdjęcia :eviltong: