IVV Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 NIE z mlekiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( zwykle powoduje rozwolnienie u psow i zalecane jest jak pies ma obstrukcje) z takim mleczkiem jak ktos ma zgage,niestrawnosc,bolacy zoladek ,nudnosci,rozwolnienie itp takim na zoladek dla ludzi podaje 2 cm do pyska w strzykawce x2 dziennie -Pepto_Bismol taka porade dostalam od mojej vet. wczesniej jezdzilam z moja mala 2 x w tygodniu do kliniki i za kazdym razem kosztowalo mnie to 75$,zmienilam veta i pies doszedl do siebie Quote
Ewanka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 IVV napisał(a):NIE z mlekiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( zwykle powoduje rozwolnienie u psow i zalecane jest jak pies ma obstrukcje) z takim mleczkiem jak ktos ma zgage,niestrawnosc,bolacy zoladek ,nudnosci,rozwolnienie itp takim na zoladek dla ludzi podaje 2 cm do pyska w strzykawce x2 dziennie -Pepto_Bismol taka porade dostalam od mojej vet. wczesniej jezdzilam z moja mala 2 x w tygodniu do kliniki i za kazdym razem kosztowalo mnie to 75$,zmienilam veta i pies doszedl do siebie ... hihihi ... ale numer, dobrze, że nie mam mleka w domu :D żartuję ... nie dałabym Dosi mleka, bo uważam, że dobre jest tylko dla małych cielaczków no i czasem innych niemowlaczkow :p Quote
luka1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 można podać ranigastr, albo ranimax - to to samo tylko nazwa inna. Pomaga nie tylko psom. Quote
Ewanka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Z Dosią próbowałam juz chyba wszystkiego, na razie trzymamy się tej nowej karmy i jest coraz lepiej ... oby nie zapeszyć, dzisiaj miała mała wpadkę, ale to chyba tylko jednodniowy incydent, mam nadzieję. Przez resztę dzisiejszego dnia już czuła się dobrze :) ***************************************** Dosia spodziwa się jutro wyjątkowych gości :loveu: ... nic jej nie powiedziałam, bo by nie zmróżyła w nocy oka ... to bardzo wrażliwa dziewczynka :p Quote
obraczus87 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Dosienki spij dobrze :) jutro masz fascynujacy dzionek :) Quote
tripti Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 IVV napisał(a):?????????????????????? piechcia w odwiedziny jedzie :) to miłego dzionka Wam życzę :) Quote
Ewanka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ale jutrro będą emocje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ....... mam nadzieję, że nareszcie odbędzie się profesjonalna sesja fotograficzna :loveu: Quote
obraczus87 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ewanka napisał(a):Ale jutrro będą emocje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ....... mam nadzieję, że nareszcie odbędzie się profesjonalna sesja fotograficzna :loveu: Ewanko........ chmmmmm to chyba Ciebie czeka nieprzespana nocka :evil_lol: z tych emocji :evil_lol: Quote
piechcia15 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 ja jestem fanką siemienia lnianego i moja sunia zawsze dostawała gdy miała orkiestrę w brzuchu:( oczywiście nie nie chciała pić więc w strzykawce bardzo często jej wlewałam. To naturalna osłona dla jelit a nigdy nie zaszkodzi,ale to trzeba parę dni chociaż dawać. Quote
IVV Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ewanko to pewnie bedziesz musiala Dosience jakiegos loka wywiazac z kokardka dla cioteczki Piechci ;) Quote
modliszka84 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ewanka napisał(a):Ale jutrro będą emocje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ....... mam nadzieję, że nareszcie odbędzie się profesjonalna sesja fotograficzna :loveu: mój sprzęt do profesjonalnych nie należy :d ale może coś się uda wyczarować ;) Quote
tripti Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 modliszka84 napisał(a):mój sprzęt do profesjonalnych nie należy :d ale może coś się uda wyczarować ;) o to większa brygada jedzie :) Quote
Ewanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ale było faaaaaaajnie :multi::multi::multi: ... Dosia vel Rita dzisiaj była niekwestionowaną gwiazdą :loveu: ... szczęśliwa i w centrum zainteresowania ... :loveu: Lena i Zorba też chcieli sie dobrze zaprezentować i wpychali się często przed obiektyw :evil_lol: . ... my też (nie)cierpliwie czekamy na zdjęcia :eviltong: Quote
piechcia15 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 nie no ależ ona ma nogi...wygląda jak patyczak:D cudna:) a ja oczywiście zapomniałam dać obiecanych witamin pani Eli:( ehh wyślę pocztą Quote
Recommended Posts