Akrum Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dosieńko, mam nadzieję, że po ogłoszeniach chętnych domków na ciebie kochana będzie dużo i będziemy miały w czym wybierać :) Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dosia wita cioteczki o poranku :loveu: Dosia uwielbia leżeć na czymś miękkim ... położyłam na chwilkę, na podłodze, kołdę puchową wyjętą po lecie z szafy, bo tu juz zaczyna być brrrrrrrrrrrrrr ... i Dosia natychmiast zwinęła się w kłębuszek i ułożyła się na niej ... wygladała przesłodko :) Oby znalazł się cudowny kochający domek ... ona jest tak spragniona miłości, jak żaden inny psiak. No i te jej sarnie, wilgotne oczy wpatrzone w człowieka ... wszystkie pieniądze za takie spojrzenie :loveu: Quote
tripti Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='obraczus87']TRIPTI ja znalazłam kilka pod hasłem: adresówka Witajcie wszyscy łącznie z Dosią :) hmmm co do tej nieszczęsnej adresatki... to jakieś zaćmienie mnie ogarnęło, uparłam się na słowo adresatka i brakowało mi słowa adresówka :) ale znalazłam dzięki Wam i to tej firmy, którą Ewanka polecała :) a o to dowód ;) http://allegro.pl/identyfikator-stalowy-grawer-adresowka-i1210982073.html Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dokładnie to jest TO :) ... porozmawiałam sobie nawet z panią przez tel. zanim zamówiłam, super obsługa, słowna i terminowa :) Quote
obraczus87 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 HA!!! Trwa przelewanie pieniędzy do mojego banku :multi::multi::multi: Udało mi się :) Quote
Akrum Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 obraczus87 napisał(a):HA!!! Trwa przelewanie pieniędzy do mojego banku :multi::multi::multi: Udało mi się :) :klacz::klacz::klacz: GRATULUJĘ :klacz::klacz::klacz: Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dosia zaprosiła gości, ale co to??? ... chyba zajęłi się sobą ... :roll: hmmm, trochę głupia sytuacja ... jak długo oni tak mogą :cool3: ... hallllooo, jestem tu ... no, czekam ...:shake: ... dzięki Dosiu za cierpliwość ... wiesz jaki on jest boski :loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 hhhhhhahahahahaha jaka fajna bajeczka :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Tak, trzeba przyznać, że Dosia ma zdecydowanie dobre maniery ;) Quote
tripti Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dziewczyny - jak szukałyście kogoś z Płocka to znalazłyście? jak tak mogłybyście podrzucić jakieś nicki? Quote
piechcia15 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 z Płocka znalazłam chyba jedynś dostępną "alfabia" czy jakoś tak obraczusiowa gratuluję:D można powiedzieć że to sukces:D Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ciotki ... mam bardzo dobrą wiadomość :):):) ... dzisiaj popołudniu Mr. Q. był w zupełnie dobrej formie, jak na wiadome okoliczności ... ;) fotka tylko dla wtajemniczonych ;) Quote
obraczus87 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='piechcia15']z Płocka znalazłam chyba jedynś dostępną "alfabia" czy jakoś tak obraczusiowa gratuluję:D można powiedzieć że to sukces:D Uważam to za sukces :) hihi. [quote name='Ewanka']Ciotki ... mam bardzo dobrą wiadomość :):):) ... dzisiaj popołudniu Mr. Q. był w zupełnie dobrej formie, jak na wiadome okoliczności ... ;) Bardzo sie ciesze :) Quote
Ewanka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja się załamię ... wczoraj było już tak dobrze, a dzisiaj :( ... Dosia odmówiła śniadania, podchodzi do miski, wącha i odchodzi , a w brzuszku jej gra orkiestra dęta , czy kiszki marsza grają, jak kto woli ... pamiętam te odgłosy sprzed chyba miesiąca, buuuuuuuuuuuu ... już nie wiem, co tu wymyśleć, może ta zmiana karmy, niby ta sama, ale zawsze z innego źródła, czy to możliwe ??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Może tak być, ale to juz by był na prawdę problem...a może niunia zjadła coś w ogrodzie? U mnie psy dostały kręćka na żaby i niestety kończy się to biegunką. A jaką dokładnie sunia dostaje teraz karmę- weterynaryjną czy zwykłą? Quote
piechcia15 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 dostaje Nutra Nagets więc chyba lepszej jakości. Ewo poczekamy jeszcze,może ma gorszy dzień Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Fakt lepszej, ale moim zdaniem przy tak zachwianym problemie jelitowym sunia powinna dostawać przez jakiś czas karmę typowo weterynaryjna , która jej podleczy jelita. Takie karmy są robione po to aby pomóc. Wybaczcie ,że tak się przy tym upieram , ale sunia ma nadwrażliwe jelita i przewód pokarmowy, musi najpierw się trochę zregenerowac. Walczyłam prawie rok z takimi kupami dając najróżniste karmy-dopiero weter nam pomogła i na dobre wyleczyła. Teraz pies jest w stanie jeśc normalnie. Czy ona dostaje teraz jakies leki? Quote
piechcia15 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 jadę jutro do Dosi...mogę się w końcu przyznać:) wezmę ze schronu tą Eukanubę i zobaczymy, jak źle zareaguje to najwyżej odstawią i dadzą innemu psu i wrócą do Nutry. Quote
Ewanka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Dosia przed chwila zwymiotowala ... już sama nie wiem, o co chodzi ??? ... do ogrodu wychodzi na siku itd. i galopem wraca, więc tam raczej nicego nie zjadła ... zawsze zjada tylko troszkę trawy, ale to robi codziennie. nowej karmy jeszcze nie ruszyła ... wieczorem jadła jeszcze z tej poprzedniej tury Dosia nie dostaje żadnych leków, bo ... jest zdrowa, w sensie wszystkich wyników. Ma niewątpliwie 'coś' z jelitami, ale to miała uregulować karma i rzeczywiście znaaaaczna poprawa jest widoczna (foto), koopa ma ksztalt, a nie jste kałużą .... a dzisiaj taka wpadka. Może to rzeczywiście chwilowe, albo początek jakiejś infekcji, wrrr ******************* ufff, wlaśnie zjadła śniadanie, może będzie dobrze , oby !!!!! Quote
IVV Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 jak tak burczy w brzuchu to ja podaje mojej suce mleczko na zoladek i jej przechodzi (walczylam z jej alergia pokarmowa przez 2 lata non stop :() psy zwyklejedza trawe jak maja problemy z trawieniem Dosia powinna byc na jednej karmie caly czas ,hypoalergicznej . trzymam kciuki,musze pedzic do pracy Quote
Ewanka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Z mlekiem nie próbowałam, sama nie piję, więc mi nie przyszło do głowy ;) ... oj, w sobote do pracy? ... wobec tego miłej pracy :) Quote
Recommended Posts