oska1983 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ja juz też nie mogę zaglądać na dogo z pracy, bo założyli nam podglądacza stron, na które wchodzimy ;) także z domku tylko mogę Quote
IVV Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dosia potrzebuje deklaracji na DT !!!!! Pomozcie !!!! Quote
Ewanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ciotki zamawiam Zorbie i Lence stalowe grawerowane adresówki, bo te, które mają (zakręcane) nie bardzo się sprawdzają ... czy mam zamówić też dla Dosi ... czy może ona już taką ma? http://www.allegro.pl/item1103691473_identyfikator_stalowy_grawer_adresowka.html Quote
piechcia15 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 fajne:) w sumie to fajnie jakby cos tak ładnego błyszczało na jej obroży:) ale z drugiej strony lepiej by chyba było takie odkręcane, zawsze wtedy mozna wymienić adres na nowy. Ale z kolejnej strony...:) to tylko 8zł:) Quote
obraczus87 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Piechcia wiele osob nie wie co to wisi na obrozy psiaka. Jest duze prawdopodobienstwo, ze jakby tfu tfu Dosia sie zgubila, ktos by pomyslal, ze to jakas ozdoba, a nie adresówka :) wiec moim zdaniem warto zainwestowac w tą adresówkę za 8 zł:) Quote
Ewanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 obraczus87 napisał(a):Piechcia wiele osob nie wie co to wisi na obrozy psiaka. Jest duze prawdopodobienstwo, ze jakby tfu tfu Dosia sie zgubila, ktos by pomyslal, ze to jakas ozdoba, a nie adresówka :) wiec moim zdaniem warto zainwestowac w tą adresówkę za 8 zł:) No właśnie, też myślę, że te zakręcane nie dla wszystkich są jednoznaczne ... wiele osób myśli, że to taka ozdoba. Dla długowłosych, jak Zorba, wkręcają się w nią włosy i trzecba co kilka dni wycinać kępkę sierści. Ok, to zamawiam, będzie prezent dla Dosi :) ... jeszcze mam pytanie, czy Dosia reaguje na swoje nowe imię (???) , wiem, że w poprzednim życiu nazywała się Rita. Quote
piechcia15 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 była Ritą, ale niech lepiej o tym zapomni, tak mi się wydaje. Nowe życie nowe imię. Na Dosie nie reaguje, bo niestety zbyt żadko to słyszy:( doszła wpłata 6.07 14zł kopciuszek Quote
Ewanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 piechcia15 napisał(a):była Ritą, ale niech lepiej o tym zapomni, tak mi się wydaje. Nowe życie nowe imię. Na Dosie nie reaguje, bo niestety zbyt żadko to słyszy:( doszła wpłata 6.07 14zł kopciuszek Jeśli jeszcze nie reaguje, to może by zmienić na Frida ... co Wy na to ??? na cześć meksykańskiej malarki Fridy Kahlo, może oglądałyście film o niej, z rewelacyjnę Salmą Hajek w roli Fridy. Co Wy na to ??? ... przecież będzie mieszkała z malarzami i bywała w atelier ;) Quote
piechcia15 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 pomysł fajny, ale mi tak już przylgnęła Dosia do niej że nie chciałabym zmieniać, nie wiem jak reszta dziewczyn:) to moje tylko zdanie:) może być Dosia vel Frida:) Frid znam mnóstwo, a Dosi żadnej:) Quote
Ewanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ok, adresówkę zamówiłam na imię Dosia :) ... przyslą prawdopodobnie w piątek. Quote
tripti Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ewanka napisał(a):Ciotki zamawiam Zorbie i Lence stalowe grawerowane adresówki, bo te, które mają (zakręcane) nie bardzo się sprawdzają ... czy mam zamówić też dla Dosi ... czy może ona już taką ma? http://www.allegro.pl/item1103691473_identyfikator_stalowy_grawer_adresowka.html szukałam też tego ostatnio i Kociabanda też:) dzięki:) praktyczniejsze są te blaszki, odkręcane czy metalowe czy plastiki non stop gubią się:( Quote
Akrum Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 izabela1234 napisał(a):Dzięki za zaproszenie na wątek niestety finansowo w czerwcu nie jestem w stanie pomóc ale w lipcu napewno Proszę przypomnijcie się w razie czego chociaż będe sie starać śledzić wątek. Trzymam kciuki za sunieczkę a czy do Izy było pw wysłane z nr konta i przypomnieniem?? Quote
Akrum Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ja też zamawiałam takie adresówki grawerowane i polecam - 8 zł to nie dużo. miałam już i zakręcane, i takie plastikowe i nawet takie coś do kluczy dla dzieci gdzie się adres wkłada i nic nie zdawało rezultatu - przy psiakach, jak się w zabawie ciągną za nie, plastiki nie wytrzymywały, a odkręcane nawet na spacerach się gubiły... A te są na prawdę super :) Quote
MyrkurDagur Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zadeklarowałam 10 zł miesięcznie na Dosię i chciałabym wpłacić te pieniążki, dlatego chciałabym prosić o numer konta. I jak wygląda obecnie sytuacja suni? (bo mam trochę zaległości... :oops:) Quote
Akrum Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 a proszę, na pierwszej stronie jest :) ale przeklejam :) WPŁATY NA POMOC DOSI PROSZĘ WYSYŁAĆ NA PONIŻSZE KONTO! DZIĘKUJEMY nr konta: 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732 Piechowska Magda Pabianice 95-200 tytuł "DOSIA + login z dogo" Quote
MyrkurDagur Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Akrum napisał(a):a proszę, na pierwszej stronie jest :) ale przeklejam :) Oj... przepraszam... :oops: Zaraz przeleję pieniążki :) Quote
Akrum Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 MyrkurDagur napisał(a):Pieniążki przelane :) super, dziękujemy :) a - pytałaś jak wygląda sytuacja Dosi - brakuje deklaracji - niestety aż 95 zł :( Dosia pojedzie w sobotę z dota&koka i w niedzielę zostanie dostarczona do Ewanki na super dt z dużym ogrodem i psim towarzystwem :) Quote
piechcia15 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 co do pw do Izy to nie pamiętam więc wyślę jej jeszcze raz jakby co. Quote
oska1983 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Kurczę, dużo jeszcze brakuje tych deklaracji:( Quote
piechcia15 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 doszła wpłata od MyrkurDagur 10zł:) 7.07 Quote
Ewanka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Co slychać u Dosi ? ... ciekawa jestem, jak psy w schronisku znoszą takie upały, czy mają chociaż część wybiegu w cieniu? Quote
piechcia15 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 na wybiegu tak, jest trochę cienia i gura z piachu w którym sie zakopują, a co odważniejsze pływają w naszym oczku:) ale w boksach jest tragedia:( blaszane dachy nagrzane nieziemsko, a niektóre psy maja boksy od zachodu czyli całyyyy dzień w słońcu, ten beton paruje:( należałoby jakieś altany porobić:( a oto przykład odważniejszych...:) Quote
Recommended Posts