Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajne:) w sumie to fajnie jakby cos tak ładnego błyszczało na jej obroży:) ale z drugiej strony lepiej by chyba było takie odkręcane, zawsze wtedy mozna wymienić adres na nowy. Ale z kolejnej strony...:) to tylko 8zł:)

Posted

Piechcia wiele osob nie wie co to wisi na obrozy psiaka. Jest duze prawdopodobienstwo, ze jakby tfu tfu Dosia sie zgubila, ktos by pomyslal, ze to jakas ozdoba, a nie adresówka :) wiec moim zdaniem warto zainwestowac w tą adresówkę za 8 zł:)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Piechcia wiele osob nie wie co to wisi na obrozy psiaka. Jest duze prawdopodobienstwo, ze jakby tfu tfu Dosia sie zgubila, ktos by pomyslal, ze to jakas ozdoba, a nie adresówka :) wiec moim zdaniem warto zainwestowac w tą adresówkę za 8 zł:)

No właśnie, też myślę, że te zakręcane nie dla wszystkich są jednoznaczne ... wiele osób myśli, że to taka ozdoba. Dla długowłosych, jak Zorba, wkręcają się w nią włosy i trzecba co kilka dni wycinać kępkę sierści.

Ok, to zamawiam, będzie prezent dla Dosi :)

... jeszcze mam pytanie, czy Dosia reaguje na swoje nowe imię (???) , wiem, że w poprzednim życiu nazywała się Rita.

Posted

była Ritą, ale niech lepiej o tym zapomni, tak mi się wydaje. Nowe życie nowe imię. Na Dosie nie reaguje, bo niestety zbyt żadko to słyszy:(

doszła wpłata
6.07
14zł kopciuszek

Posted

piechcia15 napisał(a):
była Ritą, ale niech lepiej o tym zapomni, tak mi się wydaje. Nowe życie nowe imię. Na Dosie nie reaguje, bo niestety zbyt żadko to słyszy:(

doszła wpłata
6.07
14zł kopciuszek

Jeśli jeszcze nie reaguje, to może by zmienić na Frida ... co Wy na to ???

na cześć meksykańskiej malarki Fridy Kahlo, może oglądałyście film o niej, z rewelacyjnę Salmą Hajek w roli Fridy.

Co Wy na to ??? ... przecież będzie mieszkała z malarzami i bywała w atelier ;)

Posted

pomysł fajny, ale mi tak już przylgnęła Dosia do niej że nie chciałabym zmieniać, nie wiem jak reszta dziewczyn:) to moje tylko zdanie:) może być Dosia vel Frida:) Frid znam mnóstwo, a Dosi żadnej:)

Posted

Ewanka napisał(a):
Ciotki zamawiam Zorbie i Lence stalowe grawerowane adresówki, bo te, które mają (zakręcane) nie bardzo się sprawdzają ... czy mam zamówić też dla Dosi ... czy może ona już taką ma?

http://www.allegro.pl/item1103691473_identyfikator_stalowy_grawer_adresowka.html

szukałam też tego ostatnio i Kociabanda też:) dzięki:) praktyczniejsze są te blaszki, odkręcane czy metalowe czy plastiki non stop gubią się:(

Posted

izabela1234 napisał(a):
Dzięki za zaproszenie na wątek niestety finansowo w czerwcu nie jestem w stanie pomóc ale w lipcu napewno Proszę przypomnijcie się w razie czego chociaż będe sie starać śledzić wątek. Trzymam kciuki za sunieczkę

a czy do Izy było pw wysłane z nr konta i przypomnieniem??

Posted

ja też zamawiałam takie adresówki grawerowane i polecam - 8 zł to nie dużo. miałam już i zakręcane, i takie plastikowe i nawet takie coś do kluczy dla dzieci gdzie się adres wkłada i nic nie zdawało rezultatu - przy psiakach, jak się w zabawie ciągną za nie, plastiki nie wytrzymywały, a odkręcane nawet na spacerach się gubiły...
A te są na prawdę super :)

Posted

Zadeklarowałam 10 zł miesięcznie na Dosię i chciałabym wpłacić te pieniążki, dlatego chciałabym prosić o numer konta.

I jak wygląda obecnie sytuacja suni? (bo mam trochę zaległości... :oops:)

Posted

a proszę, na pierwszej stronie jest :)
ale przeklejam :)
WPŁATY NA POMOC DOSI PROSZĘ WYSYŁAĆ NA PONIŻSZE KONTO! DZIĘKUJEMY

nr konta:
37 1140 2004 0000 3902 6530 4732
Piechowska Magda
Pabianice 95-200
tytuł "DOSIA + login z dogo"

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Pieniążki przelane :)

super, dziękujemy :)
a - pytałaś jak wygląda sytuacja Dosi - brakuje deklaracji - niestety aż 95 zł :(
Dosia pojedzie w sobotę z dota&koka i w niedzielę zostanie dostarczona do Ewanki na super dt z dużym ogrodem i psim towarzystwem :)

Posted

na wybiegu tak, jest trochę cienia i gura z piachu w którym sie zakopują, a co odważniejsze pływają w naszym oczku:) ale w boksach jest tragedia:( blaszane dachy nagrzane nieziemsko, a niektóre psy maja boksy od zachodu czyli całyyyy dzień w słońcu, ten beton paruje:( należałoby jakieś altany porobić:(

a oto przykład odważniejszych...:)