Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fenomen z tej Igiełki... właśnie na wątku swojego dt napisała dłuuuugi post, już pozostawiam resztę, ale napisała, że Dosia miała przyjechać do niej za 130 zł miesięcznie???!!!!

Posted

Igiełke zostawmy igiełce a my skupiamy się uż tylko na Dosi i nic nas nie obchodzi:) Dośka jedzie w siną dal, a ja kasiurkę podliczę ile mamy na dziś, a z karmą myślę poczekamy. myślę, że Ewanka da jej gryza swojej karmy:) i zobaczymy czy królewna wogóle będzie jadła:) i potem zamówimy juz konkrety:)tak ja sobie myślę...:)

Posted

Też myślę, żeby wstrzymac się z zakupem karmy, aż sunia do nas przyjedzie i trochę odetchnie po podróży ... :) mam w domu jakiś wybor i zobaczymy co Dosi odpowiada.

Jeśli to ma być najbliższa sobota, to prosiłabym póżnym popołudniem lub wieczorem, bo na kilka dni wyjeżdżamy i wobec tego, wrócimy w sob. Odkładam ten wyjazd od dawna.

Do nas, z Łowicza, jest ok. 37-45 km zależy jaką trasą ... nie cała godzinka jazdy.

Posted

piechcia15 napisał(a):
... Dośka jedzie w siną dal...

W jaką siną,w jaką siną:cool3:na Sochaczew Dosia jedzie:)
Dziewczyny,dobry wybór:happy1:
Mam niedaleko do Ewanki,moze kiedys odwiedzę dziewczyny:)

Posted

mysle ,ze na watku Igielki wypadaloby wpisac sprostowanie ku przestrodze innych osob ...
Dosia ,nawet nie wie jaki raj ja czeka :) u Ewanki !!!!

Posted

Czytałam o Igiełce... ale przyszłam napisać o karmie :evil_lol: U nas Atos i Negra taką jedli, wszystko było ok - tylko trzeba ze sprawdzonego źródła ją kupić.

Posted

piechcia15 napisał(a):
(...)

szkoda Ewanko, że musisz skrócić swój wyjazd:( no ale nie mamy za bardzo wyboru.

Nic nie szkodzi ... mam nadzieję, że Dosia dobrze zniesie podróż ... to nie jest daleko, ale nie wiem, jakie ona ma doświadczenia w podróżowaniu, czy nie choruje w samochodzie?

Zdaję sobie sprawę, że mimo iż przeczytałam uważnie wątek, to w sumie niewiele wiem o suni.

Posted

bardzo się cieszę,że postanowiłyście w ten weekend wysłać Dosię :)
w piątek jadę do siostry,więc trasa będzie sporo krótsza,tym samym tańsza.
podróż będzie wyglądała tak:nieborów-pabianice-sochaczew=ok 180km=ok 70-80zł
mogłabym Dosię odstawić do Ewanki w niedzielę,kiedy będziemy wracać do domu:)

Posted

te szczegóły już ustalajcie między sobą:)byleby Dosia miała jak najmniej stresów.

Ewanko my też niewiele o niej wiemy, nie miałyśmy okazji wozić jej autem, ale profilaktycznie w sobotę nie dostanie śniadania:):(

Posted

Ewanko,czy będzie dobrze jesli odstawię Ci kruszynę w niedzielę?(wieczorem)
alewłaśnie,czy Dosia nie będzie za bardzo się denerwowała ciągłymi zmianami miejsca?:(

Posted

dota&koka napisał(a):
Ewanko,czy będzie dobrze jesli odstawię Ci kruszynę w niedzielę?(wieczorem)
alewłaśnie,czy Dosia nie będzie za bardzo się denerwowała ciągłymi zmianami miejsca?:(

Muszę przyznać, że taka wersja bardziej by mi odpowiadała, nie musiałabym skracać pobytu i wracać w sobotę.

Może umówmy się tak, że gdyby Dosia źle znosiła podroż, to ja szybciej wrócę.
Bedziemy w kontakcie telefonicznym.

Posted

to dobry pomysł, a myślę, że Dosi wszędzie będzie dobrze, byleby z człowiekiem:)

cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :(

Posted

piechcia15 napisał(a):
będzie miała wyposażenie:) obróżkę, może szelki się jakieś znajdą, albo z bazarku wezmę i smyczkę obowiązkowo:)

To wspaniale ... trafia mi się dziewczyna z posagiem ;)

Posted

A ja jestem co najmniej zniesmaczony postępowaniem i zachowaniem Igiełki .
A w stosunku do Ani z Brodnicy - była po prostu chamska i delikatnie mówiąc - niegrzeczna .
Dobrze się zatem stało , że w porę zrezygnowano ze współpracy z nią .

Posted

Cześc Dosia :)
i znów odliczamy dni do twojego wyjazdu :) jak się ciesze, że już w sobotę wyjdziesz zza krat i rozpoczniesz nowe, lepsze życie :)
teraz niestety mniej się ciut na wątku udzielam, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że w domu net chodzi mi jak chodzi i rzadko mogę cokolwiek napisać, a w pracy mamy kontrolę od wczoraj (masakra) i nie mam chwili żeby usiąść i cokolwiek napisać.
teraz mi się udało, ale już muszę uciekać.
porozsyłałam wczoraj trochę pw, ale jak widzę nikt nie odpowiedział... :shake:
ale się nie poddamy, będziemy zebrać dalej :)