IVV Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 to juz w ta sobote Dosia zaczyna nowe lepsze zycie ?????:) Quote
tripti Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 IVV napisał(a):to juz w ta sobote Dosia zaczyna nowe lepsze zycie ?????:) tak jakby na to wygląda:) Quote
tripti Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 fenomen z tej Igiełki... właśnie na wątku swojego dt napisała dłuuuugi post, już pozostawiam resztę, ale napisała, że Dosia miała przyjechać do niej za 130 zł miesięcznie???!!!! Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Igiełke zostawmy igiełce a my skupiamy się uż tylko na Dosi i nic nas nie obchodzi:) Dośka jedzie w siną dal, a ja kasiurkę podliczę ile mamy na dziś, a z karmą myślę poczekamy. myślę, że Ewanka da jej gryza swojej karmy:) i zobaczymy czy królewna wogóle będzie jadła:) i potem zamówimy juz konkrety:)tak ja sobie myślę...:) Quote
Ewanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Też myślę, żeby wstrzymac się z zakupem karmy, aż sunia do nas przyjedzie i trochę odetchnie po podróży ... :) mam w domu jakiś wybor i zobaczymy co Dosi odpowiada. Jeśli to ma być najbliższa sobota, to prosiłabym póżnym popołudniem lub wieczorem, bo na kilka dni wyjeżdżamy i wobec tego, wrócimy w sob. Odkładam ten wyjazd od dawna. Do nas, z Łowicza, jest ok. 37-45 km zależy jaką trasą ... nie cała godzinka jazdy. Quote
Lionees Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 piechcia15 napisał(a):... Dośka jedzie w siną dal... W jaką siną,w jaką siną:cool3:na Sochaczew Dosia jedzie:) Dziewczyny,dobry wybór:happy1: Mam niedaleko do Ewanki,moze kiedys odwiedzę dziewczyny:) Quote
Ewanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Renatko, czekamy ..... już stawiam wodę na kawę :) ... to tylko 20 km !!!! Quote
IVV Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mysle ,ze na watku Igielki wypadaloby wpisac sprostowanie ku przestrodze innych osob ... Dosia ,nawet nie wie jaki raj ja czeka :) u Ewanki !!!! Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 już o to zadbałam...tzn o sprostowanie i tripti chyba też:) i koniec tematu:) szkoda Ewanko, że musisz skrócić swój wyjazd:( no ale nie mamy za bardzo wyboru. Quote
LadyS Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Czytałam o Igiełce... ale przyszłam napisać o karmie :evil_lol: U nas Atos i Negra taką jedli, wszystko było ok - tylko trzeba ze sprawdzonego źródła ją kupić. Quote
Ewanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 piechcia15 napisał(a):(...) szkoda Ewanko, że musisz skrócić swój wyjazd:( no ale nie mamy za bardzo wyboru. Nic nie szkodzi ... mam nadzieję, że Dosia dobrze zniesie podróż ... to nie jest daleko, ale nie wiem, jakie ona ma doświadczenia w podróżowaniu, czy nie choruje w samochodzie? Zdaję sobie sprawę, że mimo iż przeczytałam uważnie wątek, to w sumie niewiele wiem o suni. Quote
dota&koka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 bardzo się cieszę,że postanowiłyście w ten weekend wysłać Dosię :) w piątek jadę do siostry,więc trasa będzie sporo krótsza,tym samym tańsza. podróż będzie wyglądała tak:nieborów-pabianice-sochaczew=ok 180km=ok 70-80zł mogłabym Dosię odstawić do Ewanki w niedzielę,kiedy będziemy wracać do domu:) Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 te szczegóły już ustalajcie między sobą:)byleby Dosia miała jak najmniej stresów. Ewanko my też niewiele o niej wiemy, nie miałyśmy okazji wozić jej autem, ale profilaktycznie w sobotę nie dostanie śniadania:):( Quote
dota&koka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ewanko,czy będzie dobrze jesli odstawię Ci kruszynę w niedzielę?(wieczorem) alewłaśnie,czy Dosia nie będzie za bardzo się denerwowała ciągłymi zmianami miejsca?:( Quote
Ewanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dota&koka napisał(a):Ewanko,czy będzie dobrze jesli odstawię Ci kruszynę w niedzielę?(wieczorem) alewłaśnie,czy Dosia nie będzie za bardzo się denerwowała ciągłymi zmianami miejsca?:( Muszę przyznać, że taka wersja bardziej by mi odpowiadała, nie musiałabym skracać pobytu i wracać w sobotę. Może umówmy się tak, że gdyby Dosia źle znosiła podroż, to ja szybciej wrócę. Bedziemy w kontakcie telefonicznym. Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 to dobry pomysł, a myślę, że Dosi wszędzie będzie dobrze, byleby z człowiekiem:) cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :( Quote
Ewanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Zerknęłam na bazarek i ... czy Dosia będzie miała smycz itp. bo może coś dla niej kupić, tylko nie wiem, jaki rozmiar? Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 będzie miała wyposażenie:) obróżkę, może szelki się jakieś znajdą, albo z bazarku wezmę i smyczkę obowiązkowo:) Quote
Ewanka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 piechcia15 napisał(a):będzie miała wyposażenie:) obróżkę, może szelki się jakieś znajdą, albo z bazarku wezmę i smyczkę obowiązkowo:) To wspaniale ... trafia mi się dziewczyna z posagiem ;) Quote
_Goldenek2 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Super dziewczyny.... a Igiełkę.... pies ogryzł :) Quote
IVV Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Super dziewczyny.... a Igiełkę.... pies ogryzł :) tylko nie pies ,szkoda psa ;) Quote
IVV Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 strasznie sie ciesze !!!!! nareszcie Dosia zobaczy normalny swiat !!!!! Quote
pawel1w25 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A ja jestem co najmniej zniesmaczony postępowaniem i zachowaniem Igiełki . A w stosunku do Ani z Brodnicy - była po prostu chamska i delikatnie mówiąc - niegrzeczna . Dobrze się zatem stało , że w porę zrezygnowano ze współpracy z nią . Quote
Akrum Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cześc Dosia :) i znów odliczamy dni do twojego wyjazdu :) jak się ciesze, że już w sobotę wyjdziesz zza krat i rozpoczniesz nowe, lepsze życie :) teraz niestety mniej się ciut na wątku udzielam, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że w domu net chodzi mi jak chodzi i rzadko mogę cokolwiek napisać, a w pracy mamy kontrolę od wczoraj (masakra) i nie mam chwili żeby usiąść i cokolwiek napisać. teraz mi się udało, ale już muszę uciekać. porozsyłałam wczoraj trochę pw, ale jak widzę nikt nie odpowiedział... :shake: ale się nie poddamy, będziemy zebrać dalej :) Quote
Recommended Posts