Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dosia ma luksus u p. Małgosi. To piesek domowy, co wdać na zdjecich :-) No jest chudziutka, ale dobrze by było sprawdzić czy nie traci na wadze. Ostatnio jak ją ważyłam, to była do przodu. Niewiele, ale zawsze coś. Dr Nizołek mówił, że może powolutku przybierać i nigdy już nie wrócić do wagi sprzed choroby. Trzeba być cierpliwym i tylko kontrolować, czy nie chudnie. Dość solidnie Dosię przebadaliśmy. W sumie nic z tych badań nie wyszło. Może to faktycznie od serca? Dopytam się jeszcze mojego lekarza. Ja już nie mam pomysłu na chudość Dosi, a Wy?

Posted

Dosieńka wygląda ogólnie bardzo ładnie.Jakoś nie widzę żeberek, a sierść jest w porządku. Czorciku, widziałaś ją teraz.nadal jest taka chuda?
A jakie są teraz koo? Ma apetyt?

Posted

Poker napisał(a):
Dosieńka wygląda ogólnie bardzo ładnie.Jakoś nie widzę żeberek, a sierść jest w porządku. Czorciku, widziałaś ją teraz.nadal jest taka chuda?
A jakie są teraz koo? Ma apetyt?

zdjęcia jak zauważycie są z przed 1,5 miesiąca, wiele mogło się zmienić. 11 stycznia na 99% będę jechała do Noska , w sumie to już za tydzień :):) to dam znać i postaram się o nowe fotki.

Posted

Czorciku, dzięki za fotki i prosimy o jeszcze :)

Jak już Piechcia zauważyła, na pierwszym zdjęciu widać jej wystające kręgi, chudziutka nasza hrabianka niestety nadal (tzn. w listopadzie), miejmy nadzieję, że przez te 1,5 mies trochę przytyła.

Trzymaj się hrabianko dzielnie :)

Posted

widziałam się dziś z Dosią, wszystko w normie , nie sika w domu, dzisiaj jej nawet apetyt dopisywał i zjadła wszystko, a poza tym, to tak jak zawsze drzemiąca hrabianka , oaza spokoju :D

Posted

Dosia widac, że sie poprawila. Spojrzałam na foty, zawołałam rodzinę, ktora widziała Dosię jak była u nas, i jednogłoście orzekliśmy, że Dosia przytyła :-)

Posted

Lida napisał(a):
Dosia widac, że sie poprawila. Spojrzałam na foty, zawołałam rodzinę, ktora widziała Dosię jak była u nas, i jednogłoście orzekliśmy, że Dosia przytyła :-)

hehe jakie jury :D

ależ ta nasza Dosieńka ładniutka noo czemu jej nikt nie chce? :(
a może któraś z tu obecnych cioteczek by ją wzięła?? :) obiecuję dośmiertnie płacić za jej leki :D która idzie na taki układ???? to propozycja nie do odrzucenia :D

• 3 weeks later...