Lida Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Dosia ma luksus u p. Małgosi. To piesek domowy, co wdać na zdjecich :-) No jest chudziutka, ale dobrze by było sprawdzić czy nie traci na wadze. Ostatnio jak ją ważyłam, to była do przodu. Niewiele, ale zawsze coś. Dr Nizołek mówił, że może powolutku przybierać i nigdy już nie wrócić do wagi sprzed choroby. Trzeba być cierpliwym i tylko kontrolować, czy nie chudnie. Dość solidnie Dosię przebadaliśmy. W sumie nic z tych badań nie wyszło. Może to faktycznie od serca? Dopytam się jeszcze mojego lekarza. Ja już nie mam pomysłu na chudość Dosi, a Wy? Quote
Poker Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Dosieńka wygląda ogólnie bardzo ładnie.Jakoś nie widzę żeberek, a sierść jest w porządku. Czorciku, widziałaś ją teraz.nadal jest taka chuda? A jakie są teraz koo? Ma apetyt? Quote
Marycha35 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Faktiko, ładniutka sierstka i pyś zadowolony:) Może taka uroda z tą linia jak u modelki. Quote
Czorcik Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Poker napisał(a):Dosieńka wygląda ogólnie bardzo ładnie.Jakoś nie widzę żeberek, a sierść jest w porządku. Czorciku, widziałaś ją teraz.nadal jest taka chuda? A jakie są teraz koo? Ma apetyt? zdjęcia jak zauważycie są z przed 1,5 miesiąca, wiele mogło się zmienić. 11 stycznia na 99% będę jechała do Noska , w sumie to już za tydzień :):) to dam znać i postaram się o nowe fotki. Quote
Ewanka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Czorciku, dzięki za fotki i prosimy o jeszcze :) Jak już Piechcia zauważyła, na pierwszym zdjęciu widać jej wystające kręgi, chudziutka nasza hrabianka niestety nadal (tzn. w listopadzie), miejmy nadzieję, że przez te 1,5 mies trochę przytyła. Trzymaj się hrabianko dzielnie :) Quote
piechcia15 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 zapraszam i namawiam do przekazania nam 1% napewno Dosia skorzysta :smile: Quote
Czorcik Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 widziałam się dziś z Dosią, wszystko w normie , nie sika w domu, dzisiaj jej nawet apetyt dopisywał i zjadła wszystko, a poza tym, to tak jak zawsze drzemiąca hrabianka , oaza spokoju :D Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Huraaaaaa, pycha wieści:):):) Dzięki Czorciku:) Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Ona jest najsłodszym psem, ups, Hrrrabianką na świecie!!!:) Quote
Czorcik Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 prawdziwa dama :D znowu zapomniałam tą obrożę uciąć :( Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Fakt, wisi, ale sunieczka i tak ślicznie się prezentuje:) Quote
Marycha35 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Pycha bazarrro, zapraszamy...;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/250151-KARMA-ARION-LIGHT-100g-KT-dla-Wiery-i-Przytuliska-G-do-20-01 Quote
Lida Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Dosia widac, że sie poprawila. Spojrzałam na foty, zawołałam rodzinę, ktora widziała Dosię jak była u nas, i jednogłoście orzekliśmy, że Dosia przytyła :-) Quote
Ewanka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Świetne wieści, super fotki, dzięki Czorciku :loveu: ... mi się też wydaje, że Dosia przytyła, uffffffffff !!! Brawo hrabianko, oby tak dalej !!! :multi: Quote
piechcia15 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Lida napisał(a):Dosia widac, że sie poprawila. Spojrzałam na foty, zawołałam rodzinę, ktora widziała Dosię jak była u nas, i jednogłoście orzekliśmy, że Dosia przytyła :-) hehe jakie jury :D ależ ta nasza Dosieńka ładniutka noo czemu jej nikt nie chce? :( a może któraś z tu obecnych cioteczek by ją wzięła?? :) obiecuję dośmiertnie płacić za jej leki :D która idzie na taki układ???? to propozycja nie do odrzucenia :D Quote
piechcia15 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 HEJ CIOTECZKI pomóżcie mi proszę rozreklamować wątek Pudlisi która przez 9 lat nie była ani u lekarza...ani u fryzjera... SZOK link do wątku w moim podpisie :( Quote
Ewanka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Cześć Dosiu, jak humorek? Byłam u skołtunionej pudlisi, pomoc pilnie potrzebna, tylko skąd wziąć niezapsiony dom? :( Quote
Marycha35 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Właśnie jak tam nasz skarbek się miewa?:) Quote
Recommended Posts