Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='joaaa']
Furciaczek sprzedała mi genialny patent na łapanie moczu do łyżki wazowej na długiej rączce.
Może tak spróbować.
Jak ona nisko kuca, to pewnie łyżka powinna być dosyć płaska.[/QUOTE]
A ja już chyba o tym pisałam, ktoś jeszcze podawał patent z butelką...

Posted

[quote name='wiosenka']A ja już chyba o tym pisałam, ktoś jeszcze podawał patent z butelką...[/QUOTE]

próbowałam patentu z butelką , nie zbliżysz się na długość butelki

Posted

Widzę, że jest spory kłopot z hrabianką i wszystkie humanitarne sposoby zawodzą, wobec tego chyba trzeba pobrać mocz cewnikiem, u ludzi to się stosuje, mimo iż komfortowe to to nie jest.

Głaski świątecznie dla naszej hrabuli Dosi - hrabianki Rity :evil_lol:

Posted

rozmawiałam właśnie z p.Gosią.

DOsia sylwestra zniosła spokojnie, w ich okolicy mało strzelali:) Apetyt jak zawsze mam mieszany i wybredny. Raz się zajada, a na drugi dzień to samo jej nie odpowiada:) Natomiast usłyszałam że drapnęła ze stołu śledzia z cebulą :P i to jej baaardzo odpowiadało. Tylko jakby lekarz to usłyszał to dostałaby burę :P :P
muszę jej karmę zamówić bo się skończyła.

aha a te badania trzustki co do niemiec były wysyłane wyszły ok.Trzustka jest cała i zdrowa :)
obecnie Dosia przestała sikać i trzymajmy kciuki żeby tak zostało

Posted

piechcia15 napisał(a):
rozmawiałam właśnie z p.Gosią.

DOsia sylwestra zniosła spokojnie, w ich okolicy mało strzelali:) Apetyt jak zawsze mam mieszany i wybredny. Raz się zajada, a na drugi dzień to samo jej nie odpowiada:) Natomiast usłyszałam że drapnęła ze stołu śledzia z cebulą :P i to jej baaardzo odpowiadało. Tylko jakby lekarz to usłyszał to dostałaby burę :P :P
muszę jej karmę zamówić bo się skończyła.

aha a te badania trzustki co do niemiec były wysyłane wyszły ok.Trzustka jest cała i zdrowa :)
obecnie Dosia przestała sikać i trzymajmy kciuki żeby tak zostało

będę 11.01 w Nosku , tak na 99 % , to jeszcze raz będziemy łowić siki, a nóż widelec się uda w końcu .
Kurcze nie zapytałam czy puszki dla Dośki dotarły.

Posted

Tak sobie myślę czytając śledziu,że może Dosia ma mało kwasów żołądkowych i stąd brak apetytu.
A jakby tak pokarmić ją karmą z rybami ? Przynajmniej na próbę.