Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie, może oni by nas poratowali:(

żona Garncarza jest ponoć kariologiem,więc miejsce jest ale najlepiej aby termin umówiła osoba która będzie jechała, bo wie kiedy będzie jej pasowało

Posted

[quote name='piechcia15']no właśnie, może oni by nas poratowali:(

żona Garncarza jest ponoć kariologiem,więc miejsce jest ale najlepiej aby termin umówiła osoba która będzie jechała, bo wie kiedy będzie jej pasowało[/QUOTE]
Niestety, do końca listopada Guli ma wszystkie weekendy zajęte, nie wspominając o tygodniu... :shake:
Trzeba kogoś innego poszukać, nie ma rady.

Dosiu, głaski zostawiam... :glaszcze:

Posted

Ludkowie jeśli mogę Was prosić o pomoc w tej sprawie: prośba z wątku sunieczki małej, która zaraz wyląduje na ulicy:mad:Jej właścicielka takie znalazła wyjście z trudnej sytuacji:angryy:...
Zamieszczone przez Sarunia-Niunia
Na szybko zrobiłam Sonieczce wydarzenie na fb...
Tutaj link: https://www.facebook.com/events/262808133871079/
Dołączajcie proszę i zapraszajcie znajomych!!!
Sonia potrzebuje naprawdę bardzo naszej pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Próbuję zorganizować transport. Jutro będę wiedzieć. Hotelik znam, p. Małgosię też :-) Potrzebuję tylko więcej informacji, tzn. czy wizytę mam umawiać sama? Czy Dosia potrzebuje jeszcze jakiś badań, np. USG, krew, RTG? Wszystko będę mogłą załatwić za jednym razem, jak uda mi się zorganizować transport. A moze położyć Dosię na 2-3 dni do szpitala na kompleksowe badania? Ostatno zawieźliśmy Lolę z tego samego hoteliku do Żyrardowa i dr Komorowski wnikliwie nam ją przebadał. Za nim zawieziemy Dosię do Warszawy, może warto rozważyc tę opcję?

Posted

Kilka dni nie odwiedzałam Dosi, a tu taki problem :-( bardzo się o nią martwię
... czy ona nagle tak schudła?... szkielecik" nie robi się przecież z dnia na dzień. Serduszko mogło jej walić u lekarza, bo jest bardzo wrażliwą, i wbrew pozorom nieśmiałą, sunią. Może sprawdzić, czy w domu, gdzie czuje się bezpiecznie, też ta jej wali? Może to kwestia diety, przyswajania, trzustki (?) może zanim będą szczegółowe badania, zrobić "domowy" test kliszowy, kilka lat temu miała robiony i wynik był dobry.
Trzymaj się Dosiu, nie poddawaj się !!!

Posted

byłam w sobotę po Lolę i widziałam Dosię, chudzinka straszna ale nadstawiała pyszczek do głaskania.
Po pyszczku rzeczywiście wydaje się jakaś smutna, mam nadzieję, ze to stan przejściowy i się wszystko wyjaśni.

kompleksowe badanie to dobry pomysł ale cholernie drogi...

Posted

ona zawsze była niejadkiem i była szczuplutka, weterynarz powiedziała że ona może chudnąć przez to serce, bo tzreba jej podawać leki na odwodnienie żeby serca nie obciążać .

Jak by co to Guli może dopiero w poniedziałek za tydzień, tak koło 19-19:30 byłby z nią w Warszawie, jeżeli Lida może wcześniej byłoby super.