Marycha35 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 To prawda, ta głowa uniesiona wysoko, dumnie, z klasą:) Quote
Czorcik Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 to jest taka dostojna osobowość :D przypomina mi Beatę Tyszkiewicz :) Quote
Marycha35 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 PYCHA PORÓWNANIE!!!! TAK TAK TAK!!!!!!!!!!! Tylko papierosa brak;) Quote
Czorcik Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Marycha35 napisał(a):PYCHA PORÓWNANIE!!!! TAK TAK TAK!!!!!!!!!!! Tylko papierosa brak;) hhahahahhaha dokładnie :D Quote
perpe-tua Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Śliczna suńka. Robiłyście jej ogłoszenia z tymi zdjeciami z hoteliku?, tam są najlepsze. Quote
Marycha35 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 A tu poszukiwani Przyjaciele do obciążania;-) ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post21308857 Quote
Ewanka Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Cześć Dosieńko, co słychać? Szkoda, że plany z DS wzięły w łeb, ale nie trać nadziei. Quote
Poker Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ona ma to pewnie głęboko w nosie, bo jej dobrze tu gdzie jest.Gorzej z nadziejami ludzi. Quote
Ewanka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Też się bardzo cieszę, że jest tam gdzie jest :) ... to wspaniałe miejsce i Dosia sądzi, że to jej DS. Najlepiej by było dla niej, gdyby tak już zostało. Stabilizacja i już żadnych zmian. Quote
piechcia15 Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 zaglądam wieczornie do Dosieńki Quote
piechcia15 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 a dziś dostałam telefon z hotelu Dosi, że sunia chora i właśnie pojechali z nią do lekarza :( nie za bardzo zrozumiałam o co chodzi i mieliśmy się zdzwonić po wizycie. Dosia przestała jeść i zrobiła jej się jakaś ciemna plama na piersi. Czekam z niecierpliwością na telefon :( Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='piechcia15']a dziś dostałam telefon z hotelu Dosi, że sunia chora i właśnie pojechali z nią do lekarza :( nie za bardzo zrozumiałam o co chodzi i mieliśmy się zdzwonić po wizycie. Dosia przestała jeść i zrobiła jej się jakaś ciemna plama na piersi. Czekam z niecierpliwością na telefon :([/QUOTE] O matulu...! :( Dosieńko... :kciuki: Quote
Poker Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Ojej, co się mogło stać? Uderzyła sie i ma wylew czy co ? Quote
piechcia15 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 ta plamka to jednak nic takiego, zbieg okoliczności, ale Dosia ma chore serduszko :( strasznie jej wali jak szalone i póki co lekarz dał jej leki na najbliższe dni i zobaczymy jak zareaguje, ale powiedział że potrzebny by był kardiolog. Czy znacie jakiegoś z Warszawy?trzeba to załatwić jak najszybciej, no i transport trzeba też zorganizować ;( Quote
Poker Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 A niech to licho porwie.Skąd tak nagle serduszko? Przecież ona nie jest staruszką. Nie miała przypadkiem ostatnio jakiegoś przeziębienia? A jak jej ząbki ? Quote
piechcia15 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 nie wiem, jutro pogadam. Wiesz, ona jest taką hmm wczesną staruszką. Niby 7 lat to już senior :( a że jest sunią wrażliwą to i może wszystkie stresy w sobie trzyma :( Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='piechcia15']ta plamka to jednak nic takiego, zbieg okoliczności, ale Dosia ma chore serduszko :( strasznie jej wali jak szalone i póki co lekarz dał jej leki na najbliższe dni i zobaczymy jak zareaguje, ale powiedział że potrzebny by był kardiolog. Czy znacie jakiegoś z Warszawy?trzeba to załatwić jak najszybciej, no i transport trzeba też zorganizować ;([/QUOTE] Serduszko... :( Co do transportu, to może by stuknąć do Czorci i Guliego...? :hmmmm: Quote
Recommended Posts