Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu zamówiłam Dosi Brita tym razem,kurierem. Jeśli mogę prosić to wyślijcie mi w miarę szybko fakturę do mnie oki? adres będzie na fakturze. Potrzebny jest mi ten papierek.

Posted

[quote name='piechcia15']Dosia lubi szczeniaki??? to ci nowość!!! przecież wcześniej ich nie lubiła :) :)
postaram się jak najszybciej zamówić jakąś karmę.A czy Dosi nie trzeba odkleszczyć??[/QUOTE]tyle, że ten szczeniak jest bardzo spokojny, nie sposób go nie lubić ;)
Tak, mama zakraplała ją fiprexem ale juz on chyba minął, także prosimy najelpiej chyba obróżke. Tak jak do tej pory u nas nie było widać kleszczy, to w tym roku łażą :/

Posted

:( blehhh ok postaram się jakąś kupić i wam podesłać. A dziś dostałam maila od kuriera że paczka nadana, więc pewnie w pn dojdzie bo jutro to chyba nie pracują?
Pamiętaj tylko Aniu o odesłaniu mi faktury plisss :)

Posted

[FONT=lucida grande]ALARM !! ALARM!!![/FONT]
[FONT=lucida grande]Ktoś wczoraj do schroniska w Pabianicach podrzucił 7 mini szczeniaków!!! mają max5 tyg ale nie sa jeszcze samodzielne,potrzebują specjalnego mleka i karmy,n[/FONT]
[FONT=lucida grande]ajlepiej Royal Starter dla najmłodszych. Musimy je gdzieś zabrać bo tu lada chwila umrą! To dla nich walka o życie!! Może ktoś z was wziąłby choć 2 na wychowanie?Znajdziemy im domy!! To dla nich być albo nie być.Będą małej rasy!! POMOCY
[/FONT]