Marycha35 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Pani to kochany człowiek, zdrowia życzymy dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Poker Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='inka33']Tak, przez [B]61 minut[/B], to trochę się da powiedzieć... :huh: M.in., że narzeczony już kupił większy samochód dla psa. :p A poprzednio zapomniałam Wam powiedzieć, że dla poprzedniej suczki p. Ewa zamieniła mieszkanie z 4 piętra na parter. :-o[/QUOTE] Na czyj koszt było te 61 minut ? Wiem coś na ten temat, bo ze mną też tak długo próbowała rozmawiać,ale udało mi się nawiać. Czy podała jakiś kolejny termin ? Quote
inka33 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Poker']Na czyj koszt było te 61 minut ? Wiem coś na ten temat, bo ze mną też tak długo próbowała rozmawiać,ale udało mi się nawiać. Czy podała jakiś kolejny termin ?[/QUOTE] Hihi, tym razem na mój... chociaż, jak bym bardzo chciała, to bym nawiała wcześniej, ale nic nie poradzę, że też jestem gadułą i (nie tylko) o zwierzakach mogę długo. ;) No, ale Piechcia mi już sprzedała patent, gdybym nadmiarowymi minutami akurat nie śmierdziała... ;) Terminu podać nie mogła, bo jeszcze nie miała terminu do szpitala. :shake: Mam się z nią skontaktować za ok. dwa tygodnie. Najwyżej pomęczę ją smsem. :p Quote
kasia14 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Eh, myślę, że w miedzy czasie trzeba cały czas Dosi domu szukać.... A jeśli nic się nie znajdzie a Pani za jakiś czas będzie gotowa przyjąć Dosie to tylko się cieszyć Quote
Poker Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='kasia14']Eh, myślę, że w miedzy czasie trzeba cały czas Dosi domu szukać.... A jeśli nic się nie znajdzie a Pani za jakiś czas będzie gotowa przyjąć Dosie to tylko się cieszyć[/QUOTE] Też tak myślę. Quote
inka33 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='kasia14']Eh, myślę, że w miedzy czasie trzeba cały czas Dosi domu szukać.... A jeśli nic się nie znajdzie a Pani za jakiś czas będzie gotowa przyjąć Dosie to tylko się cieszyć[/QUOTE] Tak też mówi Piechcia i ogłoszeń przecież nie zdejmuje, i ja też się z tym zgadzam. No, ale bitwy o Dosię jakoś nie ma... :( Quote
kasia14 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='inka33']Tak też mówi Piechcia i ogłoszeń przecież nie zdejmuje, i ja też się z tym zgadzam. No, ale bitwy o Dosię jakoś nie ma... :([/QUOTE] Niestety :( Quote
inka33 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Kamila Proc']no i jakie wiesci?[/QUOTE] U mnie - niezmienne... Quote
Ewanka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Czy Dosia ma FB ? .... słyszę tu i tam, że to najskuteczniejsza metoda ... ja niestety nie pomogę, nie mam tam konta. Quote
piechcia15 Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 wiem że miała wydarzenie, ktoś zakładał ale nie pamiętam kto ale cisza tam była :( my tez kiedyś zakładałyśmy i też cisza. Nasze wydarzenia jakoś nie mają brania :( Quote
Marycha35 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 W baniaku dziurę prawię wiercę dlaczego tak się dzieje????? Taka sunieczka cudna i ciszaaaaaaa! Quote
inka33 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='Marycha35']W baniaku dziurę prawię wiercę dlaczego tak się dzieje????? Taka sunieczka cudna i ciszaaaaaaa! :oops: ale że o-so-cho...? Quote
Marycha35 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 He, he, znaczy się, w głowę zachodzę...;) Quote
Ewanka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 O moim baniaku nawet nie wspomnę .........:mad: ... mam bardzo miłe wspomniania związane z hrrrabianką i baaardzo mi zależy na wspaniałym domku, ale pomysłów brak, szukałam wśród znajomych i w dalszej rodzinie ... :roll: Quote
inka33 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 No to ja Wam, dla zmiany nastroju, powiem, że dziś późnym wieczorem albo jutro przed południem pojawi się bazarek w 50% na Dosię. Szykujcie się! :) I bójcie! :grins: Quote
Ewanka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='inka33']No to ja Wam, dla zmiany nastroju, powiem, że dziś późnym wieczorem albo jutro przed południem pojawi się bazarek w 50% na Dosię. Szykujcie się! :) I bójcie! :grins:[/QUOTE] Wspaniała wiadomość :multi: a`propos, mam trochę rzeczy, które kupiłam na bazarkach, a okazały się nietrafione, mogę je przekazać na Dosię, gdyby ktoś chciał (?)... a może dorzucić jeszcze do tego bazaru? Quote
inka33 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='Ewanka']Wspaniała wiadomość :multi: a`propos, mam trochę rzeczy, które kupiłam na bazarkach, a okazały się nietrafione, mogę je przekazać na Dosię, gdyby ktoś chciał (?)... a może dorzucić jeszcze do tego bazaru?[/QUOTE] To będzie "ANTYKWARIAT GROZY!", więc jeśli coś pasuje, to... :hmmmm: ew. możemy dołożyć. Ale nie wiem, jak z wysyłką wtedy... Innych się nie podejmuję robić, przepraszam... :oops: Z bazarkowaniem koszmarnie długo mi się schodzi, a Kajtunowi co miesiąc (poza deklaracjami) muszę ciułać ponad 300zł... :( (Chyba, że jednorazowo ciocie dobre coś akurat wpłacą...) Quote
Ewanka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='inka33']To będzie "ANTYKWARIAT GROZY!", więc jeśli coś pasuje, to... :hmmmm: ew. możemy dołożyć. Ale nie wiem, jak z wysyłką wtedy... Innych się nie podejmuję robić, przepraszam... :oops: Z bazarkowaniem koszmarnie długo mi się schodzi, a Kajtunowi co miesiąc (poza deklaracjami) muszę ciułać ponad 300zł... :( (Chyba, że jednorazowo ciocie dobre coś akurat wpłacą...)[/QUOTE] Antykwariat Grozy - brzmi intrygująco :diabloti: Trudno, może innym razem moje "skarby" się przydadzą. Quote
inka33 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 ...a tymczasem: [SIZE=4]ZAPRASZAM SERDECZNIE na :eek2: * ANTYKWARIAT GROZY! * :eek2: Bazarek potrwa do 6 V 2013 do godz. 22:00 Ma formę licytacji. Możliwy jest zakup w opcji Kup Teraz za podwójną aktualną cenę. :grins: Najhojniejszy klient otrzyma zabawny psi gratisik... :grins: :modla: Ewentualny dochód z bazarku będzie przeznaczony po połowie: - na KAJTUNA :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby - na DOSIĘ :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/182555-Dosia-w-hotelu-ale-GROZI-JEJ-SCHRONISKO-bo-nie-mamy-kasy!-POMOCY-BRAKUJE-210-zl-! Oboje mają mało deklaracji stałych ijuż bardzo długo się tymczasują, bo Domki Stałe jakoś się o nie nie biją... Quote
wiosenka Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 To jak, przy okazji zwierzaczki mogą do Ciebie powrócić? Tęsknią ;). Quote
inka33 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Czy wielbiciele Dosiaczki zajrzą na bazarek w 50% dla niej? :modla: Quote
Poker Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ale zgrabna dziewczynka. https://lh3.googleusercontent.com/-s73mI56ZVuU/UXO7AceKqWI/AAAAAAAACFk/oJxjUpjPAuY/s512/IMG_3732.JPG tu ma niesamowite spojrzenie , takie nostalgiczne Quote
Recommended Posts