Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to wychodzi, że musicie się potrząść jeszcze co najmniej do 11.04, na kiedy to jestem umówiona z p. Ewą na telefon (na umówienie spotkania).

Mizianki dla Dosi i rychłej Wiosny dla wszystkich! :)

Posted (edited)

[quote name='Kamila Proc']gdybym byla niegrzeczna powiedzialabym: bujaj sie[/QUOTE]

Dzięki boffffu nie jesteś prościuchem, tylko grzeczną i kulturalną dziewczynką;)
To czekamy w dygocie i bujaniu do 11 kwietnia, oby już ostatni raz!!!

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='piechcia15']hmm widzę...widzę...nadzieję na domek :eviltong:[/QUOTE]

a ja, a ja wolałabym widzieć Dosię w domku ,a nie nadzieję na domek :eviltong:

Posted

wpadam zobaczyć jak z tą adopcją, widzę, że aktualne. Ciekawa sprawa, troche to dziwne, może z drugiej strony dobrze, że sie Pani tak przygotowuje ale czy aż behawiorystka potrzebna, jak kto woli ... :) Doska to normalny pies, bryka, szaleje, ona po prostu woli być jedynym psem, jak jest sama to zupełnie sie zmienia na +. Przy innych psach cichnie, tak zauważyłam, i to wszystko jeśli chodzi i wycofanie Dosi :) .

Posted

[quote name='piechcia15']a ja nie mam dygotek bo jestem prawie pewna że pani Ewa adoptuje Dosię :)[/QUOTE]

dziewczyny pewnie z tego "prawie" dygoczą.:evil_lol:

Posted

Możecie się umówić na te takie "spontaniczne" zgrupowanie (jak to się u diabła nazywa?!)
i np. na Pl. Zamkowym wykonać" zbiorowo Dosia Dygot Stajl... :evil_lol:

Posted

[quote name='inka33']Możecie się umówić na te takie "spontaniczne" zgrupowanie (jak to się u diabła nazywa?!)
i np. na Pl. Zamkowym wykonać" zbiorowo Dosia Dygot Stajl... :evil_lol:[/QUOTE]

sekta ?? :) :):):diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='inka33']Możecie się umówić na te takie "spontaniczne" zgrupowanie (jak to się u diabła nazywa?!)
i np. na Pl. Zamkowym wykonać" zbiorowo Dosia Dygot Stajl... :evil_lol:[/QUOTE]

Mam ciut za daleko, ale technika ma takie możliwości teraz ,że się dołączę wirtualnie :evil_lol: do tej zbiorowej głupawki :eviltong: