Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Wpadam w lekki dygot;) Hrabbbianko nasza ukochana, bedzie domek for You:):):) Quote
Poker Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Marycha35 napisał(a):Wpadam w lekki dygot;) Hrabbbianko nasza ukochana, bedzie domek for You:):):) Nie dygocz tylko kciuki trzymaj Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Hi, hi, dygot stopniowo obejmuje całą Polskę;) I tak ma właśnie być, przy Dosieńce to oczywiste, Hrrrrrrrrabianka i już;) Quote
Czorcik Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 ok, to Warszawa też dygocze :D i czeka na rozwój wypadków :) Quote
Czorcik Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 hehheheheheheh :D Dosieńka też będzie z Warszawy :::::D Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Hi, hi, kolorki się zmieniają, cholera, dygot wzmaga się!!! A Dosieńka będzie warszawianką, huraaaaaaaa, oby oby oby...;) Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 A tu z innego wątku pokazuję fajocha pomysły: [FONT=arial black]Zapraszam na dwa bazarki: pierwszy bazarek jest cegiełkowo-puzzlowy dla Maji :smile: na drugim możesz sam skomponować podkładkę za swoim zwierzakiem :smile: [/FONT] Quote
Poker Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ja dygotki zostawiam na potem, żeby były z radości. A tym czasem zapraszam tu http://www.dogomania.pl/forum/thread...u-Poker%C3%B3w Quote
Marycha35 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 No musimy jeszcze trochę, Piechciu daj głos, białka nam zetnie z dygotki!!!;) Quote
inka33 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 No to nie macie wyjścia - będziecie musiały jeszcze trochę podygotać... :diabloti: Rozmawiałam dziś z p. Ewą przez telefon ponad 40 minut! :huh: Mam zadzwonić do niej w piątek (29.03) i wtedy umówimy się na wizytę u niej (możliwe, że na 04.04 lub 05.04). Nie wiem, można mówić różne rzeczy o niej - że nadodpowiedzialna itd. Jednak uważam, że to rozsądne, że odkłada taką decyzję do czasu, gdy będzie miała pewność, że za chwilę nie będzie musiała kilkunastu dni czy paru tygodni spędzić w szpitalu. Inne sprawy może i są dyskusyjne (czy nie przesadza z tą behawiorystką itp.), ale i tak innych kandydatów do Dosinych łapek chwilowo nie ma, więc chyba w sumie nie ma o czym dyskutować... Mogę powiedzieć jeszcze tyle, że p. Ewa nie wierzy w swoje umiejętności "psie", chociaż z rozmowy wynika, że jednak je ma. :) I tak się zawczasu zabezpiecza na okoliczność konieczności zostawienia psa pod czyjąś opieką, że to aż rozczulające... Słuchajcie - może (będąc przecież księgową) jest po prostu perfekcjonistką? ;) Quote
Poker Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Tak, p. Ewa jest gadułą. Oczywiście ,że jest lepiej , aby nie musiała zostawiać Dosi pod opieką kolejnej osoby zaraz po adopcji. Tylko jak długo będzie podejmować decyzję i czy ona tyczy momentu zabrania Dosi czy w ogóle adopcji? Jesteśmy w sytuacji bez wyjścia , bo domki o sunię się nie biją ( nie wiem dlaczego) i trzeba czekać na" łaskę" p.Ewy . Natomiast nie rezygnowałabym z dalszych ogłoszeń. Quote
inka33 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Piechcia mówiła, że ogłoszenia nadal są - znaczy, nie są zdjęte. Quote
piechcia15 Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 ja usuwam ogłoszenia dopiero jak zobacze psa na kanapie, nigdy wcześniej Quote
Marycha35 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 I supero, a Pani wydaje mi się jednak ok. Nie każdy wali w sekundę po psiaka, wierzcie mi, nie rozumiem też tego;), ale jeśli to roztrząsanie ma się zakończyć supero adopcją to niech i tak będzie. Dosieńka jest bezpieczna, poczeka jeszcze momento. Quote
Kamila Proc Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 warto czekac momento na supero. No problemo Quote
Czorcik Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 i tak czekamy , więc za bardzo to nic nie zmienia , a może okazać się czymś wspaniałym :D Quote
Marycha35 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Hi, hi, drżączka, drżączka:crazyeye::roll::-o Quote
Recommended Posts