Poker Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Ewanka']Widocznie mętnie napisałam :oops:, może fotka pomoże ... ...koniec ringówki (lub inej linki) zaciśnięty na nadgarstku, doskonale się trzyma , lepiej niż sztywna końcówka smyczy. KLIK ... [/QUOTE] Już zrozumiałam ,prostsze niż drut kolczasty :evil_lol: Quote
Ewanka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Poker']Już zrozumiałam ,prostsze niż drut kolczasty :evil_lol: To naprawdę jest skuteczna metoda, gdy chodziłam na spacery z dwiema moimi suczkami, miałam dwa takie zestawy i świetnie się to sprawdziło - polecam. W przypadku Dosieńki, oczywiście "ringówka", lub inna miękka linka, powinna być pewnie nieco grubsza. Kciuki zaciskamy, oby wszystko poszło po myśli hrabianki Dosi :loveu: Quote
inka33 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Zwłaszcza, że Pani ma ambicje więcej radości z niej wydobyć... ;) Quote
Madzik77 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 co z Dosią? Mieliśmy taki piękny wekeend.... Czy Dosieńka w nowym domu? Ja jeśli podjęłabym juz taką decyzje nie mogłabym doczekać sie dnia by juz była ze mną... Quote
Ewanka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='inka33']Zwłaszcza, że Pani ma ambicje więcej radości z niej wydobyć... ;)[/QUOTE] Dosia bywa radosna, ale trzeba też pamiętać, że jest indywidualistką :cool1: Quote
piechcia15 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 miała być połowa marca i niech tak zastanie, nikogo nie będę na psa nakłaniać i nic przyspieszać. Skoro p.Ewa wyznaczyła taką datę to miała do tego powód. Słyszałam coś o jakichś badaniach Quote
inka33 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Piechciu, miałam Ci przypomnieć o numerze telefonu do p. Ewy. :) Quote
Poker Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Mi też mówiła o badaniach i że moze zabrać Dosię po 10 marca. Moja koleżanka,która miała w DT sunię i dzięki temu Dosia ma szansę na domek, powiedziała widząc Dosię na zdjęciu ,że to jest KRÓLOWA. I powiedziała,że pani która dzwoniła w jej sprawie też robi podobne wrażenie.Chyba będą pasować do siebie. Quote
inka33 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Poker']Mi też mówiła o badaniach i że moze zabrać Dosię po 10 marca. Moja koleżanka,która miała w DT sunię i dzięki temu Dosia ma szansę na domek, powiedziała widząc Dosię na zdjęciu ,że to jest KRÓLOWA. I powiedziała,że pani która dzwoniła w jej sprawie też robi podobne wrażenie.Chyba będą pasować do siebie.[/QUOTE] Ale po królewsku to podsumowałaś... ;) Quote
piechcia15 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 ups sorki jak zwykle zapomniałam, już szukam i wysyłam :) Quote
Marycha35 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Dziewczynki widzę progres, zaczęłyśmy od Hrrrabianki, wydamy Cesarzową, przez Królową;):):) Oby była szczęśliwa z nową Pańcia, to najważniejsze! Się Dosieńka zdziwi pewnie..:) Quote
inka33 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Chyba trzeba będzie w posagu jakoweś piernaty Dosi zafundować... :hmmmm: Quote
Marycha35 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Hi, hi i diadem dołączyć;) Edit: Ludkowie zapraszamy na zakupy dla Laosa, chory, starszy biduś nie ma na lekarstwa! Notesik w psiaki i inne cuda czekają http://www.dogomania.pl/forum/thread...-2013r-g-20-00 Edited March 6, 2013 by Marycha35 Quote
Poker Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Tak się denerwuję tą adopcją jak by to była moja własna tymczaska. Boję się cieszyć na zapas. Quote
Marycha35 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 MUSI byc dobrze!!! Ale ja też się denerwuję... Quote
Ewanka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Wszyscy się denerwujemy :roll: .... ale z tego co piszecie, pani Ewa wydaje się być odpowiednią osobą na towarzyszkę życia/opiekunkę/ adiutanta/pokojową/kucharkę naszej jedynej w swoim rodzaju Królowej/Cesarzowej/Hrrrrrabianki Dosi vel Rity :painting: Quote
Kajusza Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Ewanka']Wszyscy się denerwujemy :roll: .... ale z tego co piszecie, pani Ewa wydaje się być odpowiednią osobą na towarzyszkę życia/opiekunkę/ adiutanta/pokojową/kucharkę naszej jedynej w swoim rodzaju Królowej/Cesarzowej/Hrrrrrabianki Dosi vel Rity :painting:[/QUOTE] :-) a wiadomo kiedy przeprowadzka? Już się nie mogę doczekac fotek domowych :-) Quote
piechcia15 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 właśnie rozmawiałam z Panią Ewą. Jeszcze niestety tuła się po lekarzach i wolałabym Dosi nie zostawiać na dzień dobry na całe d nie samej dlatego adopcja raczej na początku kwietnia dopiero :( Quote
Poker Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='piechcia15']właśnie rozmawiałam z Panią Ewą. Jeszcze niestety tuła się po lekarzach i wolałabym Dosi nie zostawiać na dzień dobry na całe d nie samej dlatego adopcja raczej na początku kwietnia dopiero :([/QUOTE] o cholera, niefajnie. Dobrze ,że Dosia nie rozumie co się wokół niej dzieje. Quote
Ewanka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Poker']o cholera, niefajnie. Dobrze ,że Dosia nie rozumie co się wokół niej dzieje.[/QUOTE] To prawda, teraz bawi się beztrosko i nie ma pojęcia o naszych niepokojach. Mam nadzieję, że pani Ewa nie ma poważnych problemów ze zdrowiem i w kwietniu Dosia przyśle nam kanapowe domowe cudne fotki :p Dosieńko, nasza kochana hrrrrabianko, wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet :iloveyou: Quote
oska1983 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 wysyłam deklarację na kwiecień i mam nadzieję że już ostatnią i Dosia pójdzie do domku ;) Quote
piechcia15 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 no niby nie fajnie, ale myślę, że Pani Ewa podchodzi do sprawy bardzo rozsądnie i odpowiedzialnie, bo chce zrobić wszystkie konieczne badania, aby sprawdzić kondycję serca i zobaczy czy da radę opiekować się psem. Nie chce aby pies nagle został bez opieki kiedy jej zabraknie. Quote
Poker Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Nie pozostaje nic innego jak czekać.Czasem nadmierna odpowiedzialność przestaje być zaletą. Quote
inka33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Poker napisał(a):Nie pozostaje nic innego jak czekać.Czasem nadmierna odpowiedzialność przestaje być zaletą. I tak chyba lepiej tak, niż wcale, nie...? Znaczy, lepsze zainteresowanie nadodpowiedzialnego domku niż żadnego. Quote
Recommended Posts