Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czorcik']wczoraj widzielismy się z Dosią :D wydawało nam sie ze diablica coś przeczuwa, strasznie się kleiła .[/QUOTE]

I nic, jędzo, nie powiedziałas...!? Tylko Barcik i już! I nie mogłam "zlecić" przekazania miziaków... :obrazic:

Posted

rajt :) tylko mnie bardzo interesują te wyniki czy wszystko ma w normie czy jest coś tam podwyższone/zaniżone, kogo pytać twojej mamy czy p.Ewy?bo w sumie dziwne że nie zadzwonili do mnie z wynikami tylko od razu tam je wysłali :(

Posted

[quote name='piechcia15']rajt :) tylko mnie bardzo interesują te wyniki czy wszystko ma w normie czy jest coś tam podwyższone/zaniżone, kogo pytać twojej mamy czy p.Ewy?bo w sumie dziwne że nie zadzwonili do mnie z wynikami tylko od razu tam je wysłali :([/QUOTE]

hmm wyniki przywiozła dziewczyna, która pracuje z naszą wetka, a przychodzi robić masaże naszemu Miśkowi. Zrozumialam, że mialam je zeskanować pani Ewie, tak też zrobiłam. Wetka nasza widziała je i powiedziała, że są w normie i ok. Mam nadzieje, że nic nie pomieszałam. Wiem, że pani Ewa do mamy nie dzwoniła, może najlpeiej bedzie jak Ty zadzwonisz do mamy bo mogłam coś pomieszać :) Zresztą moge je też Tobie wysłać mailem.

Posted

nie trzeba, już jest wszystko ok:) twoja mama dzwoniła dziś do mnie i rozmawiałyśmy o tym. Że wszystkie wyniki były w normie. Że Pani Ewa jest nadal zdecydowana na adopcję i chce jeszcze raz przyjechać w odwiedziny i wziąć Dosię na spacer, ale poczeka aż śnieg opadnie.

kurcze ale zapomniałam zapytać jak DOsia stoi z karmą.Aniu mogłabyś kiedyś przy okazji zapytać?będę ci wdzięczna.

Posted

[quote name='piechcia15']nie, nie dzwoniłam do niej ostatnio, ale myślę, że niebawem jak pogoda się ustabilizuje[/QUOTE]

Twoim zdaniem wizytę p/a lepiej by było zrobić przed czy po odwiedzinach w Nosku?