Poker Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Miejmy nadzieję ,że pani jest odpowiedzialna i jak by sie coś zmieniło to dałaby znać. Quote
anka_szklanka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 wyniki już poleciały do Pani Ewy .. :) Ma je pokazać swojemu wetowi. Quote
Poker Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 to fajnie. Mogłabyś coś więcej napisać o wizycie pani Quote
anka_szklanka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 mnie nie było w czasie wizyty, ale Pani podobno konkretna, sprawiała wrażenie odpowiedzialnej :) Quote
inka33 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 A coś wet robiący badania mówił nt. wyników...? Quote
Czorcik Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 wczoraj widzielismy się z Dosią :D wydawało nam sie ze diablica coś przeczuwa, strasznie się kleiła . Quote
Poker Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 psy zawsze czują ,że coś się będzie działo. Quote
piechcia15 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 no właśnie co z wynikami?wszystko ok? Quote
inka33 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Czorcik']wczoraj widzielismy się z Dosią :D wydawało nam sie ze diablica coś przeczuwa, strasznie się kleiła .[/QUOTE] I nic, jędzo, nie powiedziałas...!? Tylko Barcik i już! I nie mogłam "zlecić" przekazania miziaków... :obrazic: Quote
anka_szklanka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 nasza wetka nic w wynikach niepokojącego nie widziała :) Quote
Poker Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='anka_szklanka']nasza wetka nic w wynikach niepokojącego nie widziała :)[/QUOTE] to i dobrze.Ale cedzisz te informacje. :mad: Quote
anka_szklanka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 haha bo ja tak naprawde nic nie wiem na ten temat :D Quote
anka_szklanka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ja myśle, że jest dobrze, a nawet lepiej jak nieraz jakieś oszołomki pod wpływem emocji chcą tu, teraz, byle był pies, nieważne jaki, a poźniej rozczarowanie i zwrot... rajt? :) Quote
piechcia15 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 rajt :) tylko mnie bardzo interesują te wyniki czy wszystko ma w normie czy jest coś tam podwyższone/zaniżone, kogo pytać twojej mamy czy p.Ewy?bo w sumie dziwne że nie zadzwonili do mnie z wynikami tylko od razu tam je wysłali :( Quote
anka_szklanka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='piechcia15']rajt :) tylko mnie bardzo interesują te wyniki czy wszystko ma w normie czy jest coś tam podwyższone/zaniżone, kogo pytać twojej mamy czy p.Ewy?bo w sumie dziwne że nie zadzwonili do mnie z wynikami tylko od razu tam je wysłali :([/QUOTE] hmm wyniki przywiozła dziewczyna, która pracuje z naszą wetka, a przychodzi robić masaże naszemu Miśkowi. Zrozumialam, że mialam je zeskanować pani Ewie, tak też zrobiłam. Wetka nasza widziała je i powiedziała, że są w normie i ok. Mam nadzieje, że nic nie pomieszałam. Wiem, że pani Ewa do mamy nie dzwoniła, może najlpeiej bedzie jak Ty zadzwonisz do mamy bo mogłam coś pomieszać :) Zresztą moge je też Tobie wysłać mailem. Quote
piechcia15 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 nie trzeba, już jest wszystko ok:) twoja mama dzwoniła dziś do mnie i rozmawiałyśmy o tym. Że wszystkie wyniki były w normie. Że Pani Ewa jest nadal zdecydowana na adopcję i chce jeszcze raz przyjechać w odwiedziny i wziąć Dosię na spacer, ale poczeka aż śnieg opadnie. kurcze ale zapomniałam zapytać jak DOsia stoi z karmą.Aniu mogłabyś kiedyś przy okazji zapytać?będę ci wdzięczna. Quote
Poker Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Nie będę spokojna dopóki nie minie chociaż z miesiąc od adopcji, mimo że na razie wszystko wygląda optymistycznie. Quote
Marycha35 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ale wygląda to wszystko raczej fajocha:) Fakt, że ja tez odetchnę po miesiącu, dwóch i fotach Dosieńki w łóżeczku;) Quote
inka33 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Czy może już wiadomo, kiedy Pani wybiera się ponownie w odwiedziny do Dosi...? Quote
piechcia15 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 nie, nie dzwoniłam do niej ostatnio, ale myślę, że niebawem jak pogoda się ustabilizuje Quote
inka33 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='piechcia15']nie, nie dzwoniłam do niej ostatnio, ale myślę, że niebawem jak pogoda się ustabilizuje[/QUOTE] Twoim zdaniem wizytę p/a lepiej by było zrobić przed czy po odwiedzinach w Nosku? Quote
wiosenka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Może przed, będzie wiadomo co dalej ;). Quote
Recommended Posts