Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czorcik napisał(a):
Dosia ma takie przebłyski szaleństwa, wtedy dokazuje i bawi się , taka chwilowa głupawka :D ale tak to jest zdecydowanie dostojną , prawdziwą hrabianką :D

Pewnie tak jest, jak mówisz - Ty ją na pewno lepiej znasz niż ja... :p

Smutno mi, że moje próby pomocy w znalezieniu Dosi domku nie przyniosły pozytywnego skutku... :-(
No, ale cóż, nic na to nie poradzę... Mogę tylko nadal się rozglądać. :p

Posted

Miałam z Dosią przyjemność dwa razy. :)
Widziałam ją hrabiowską - "hmm, może ja wezmę tego smaczka? a może nie? może spróbuję? a może wypluję?"
Widziałam ją też zabawową - jak szaleje z innymi psiakami.
Psi ideał - tylko gdzie domek...? :-(

Nie wspominając o domku dla Kajtuna... :bigcry:

Posted

piechcia15 napisał(a):
wow jaki śliczny !!
Kasiu zrób proszę równie piękny dla Werki, Dropsa i Basika:) noo...i jeszcze dla Fuksia :) to polecenie służbowe :P

Polecenie przyjęte do realizacji:)

Może wrzuć go piechcia do 1 postu, niech się częstują chętni! I wydaj jeszcze polecenie, aby każdy powiesił plakat w swojej pobliskiej lecznicy:) Jutro też się przejdę do ''swojej''. Najwyższy czas, aby Dosi poszła do swojego domu!

Posted

Czorcik napisał(a):
ja nie mówię o niej hrabianka w złym słowa znaczeniu, jest po prostu dostojna, dama :D

Ej, przecież ja też tak nieraz mówię :eviltong:, więc co mi się tłumaczysz? :mad:

Posted

widziałam się dziś z Dosieńka, mam fotki, ale muszę znaleźć również czas żeby je zrzucić .
Dosia dziś wygłaskana za wszystkie czasu, a na dworku nawet pobiegała, poskakała :)

Posted

Czorcik napisał(a):
widziałam się dziś z Dosieńka, mam fotki, ale muszę znaleźć również czas żeby je zrzucić .
Dosia dziś wygłaskana za wszystkie czasu, a na dworku nawet pobiegała, poskakała :)

Od ciotki inki też...? :mad: