oska1983 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 inka33 napisał(a):Najlepiej tak do 250km, nie....? ;) pewnie :D no tak do 300 Quote
Czorcik Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Dosia ma takie przebłyski szaleństwa, wtedy dokazuje i bawi się , taka chwilowa głupawka :D ale tak to jest zdecydowanie dostojną , prawdziwą hrabianką :D Quote
inka33 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Czorcik napisał(a):Dosia ma takie przebłyski szaleństwa, wtedy dokazuje i bawi się , taka chwilowa głupawka :D ale tak to jest zdecydowanie dostojną , prawdziwą hrabianką :D Pewnie tak jest, jak mówisz - Ty ją na pewno lepiej znasz niż ja... :p Smutno mi, że moje próby pomocy w znalezieniu Dosi domku nie przyniosły pozytywnego skutku... :-( No, ale cóż, nic na to nie poradzę... Mogę tylko nadal się rozglądać. :p Quote
piechcia15 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 myślę że Dosia nie jest hrabinką tylko zwykłym fajnym psiakiem o spokojnym umiarkowanym charakterze. Poukładane ma w głowie dziewczyna i tyle :) Quote
Marycha35 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ale w hrabioswtie Dosieńki nie ma nic złego, to raczej określenie na jej subtelny, delikatny wygląd, na pazuuuurki długie, smukłe, piękne:) Nie na fochowaty charakter! Quote
piechcia15 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 mój nowy tymczasowicz :( przymarznięty do ziemi :( rozsyłajcie watek gdzie się da :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/239562-*Pabianice*-chudy-wycie%C5%84czony-przymarzni%C4%99ty-do-ziemi-Fuks-prosi-o-POMOC-!!! Quote
inka33 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Miałam z Dosią przyjemność dwa razy. :) Widziałam ją hrabiowską - "hmm, może ja wezmę tego smaczka? a może nie? może spróbuję? a może wypluję?" Widziałam ją też zabawową - jak szaleje z innymi psiakami. Psi ideał - tylko gdzie domek...? :-( Nie wspominając o domku dla Kajtuna... :bigcry: Quote
kasia14 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zrobiłam plakat dla Dosi. Bierzcie i wieszajcie go wszyscy :) ! Wersja do pobrania (klik) Quote
Czorcik Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ja nie mówię o niej hrabianka w złym słowa znaczeniu, jest po prostu dostojna, dama :D Quote
piechcia15 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 wow jaki śliczny !! Kasiu zrób proszę równie piękny dla Werki, Dropsa i Basika:) noo...i jeszcze dla Fuksia :) to polecenie służbowe :P Quote
kasia14 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 piechcia15 napisał(a):wow jaki śliczny !! Kasiu zrób proszę równie piękny dla Werki, Dropsa i Basika:) noo...i jeszcze dla Fuksia :) to polecenie służbowe :P Polecenie przyjęte do realizacji:) Może wrzuć go piechcia do 1 postu, niech się częstują chętni! I wydaj jeszcze polecenie, aby każdy powiesił plakat w swojej pobliskiej lecznicy:) Jutro też się przejdę do ''swojej''. Najwyższy czas, aby Dosi poszła do swojego domu! Quote
piechcia15 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 słyszeli?? polecenie wykonać :) Quote
inka33 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Podwładną się nie czuję, ale się postaram. ;) Quote
Marycha35 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Cudnie tu działacie Dziewczynki, Dosiula doceni:) Quote
inka33 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Czorcik napisał(a):ja nie mówię o niej hrabianka w złym słowa znaczeniu, jest po prostu dostojna, dama :D Ej, przecież ja też tak nieraz mówię :eviltong:, więc co mi się tłumaczysz? :mad: Quote
Czorcik Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 widziałam się dziś z Dosieńka, mam fotki, ale muszę znaleźć również czas żeby je zrzucić . Dosia dziś wygłaskana za wszystkie czasu, a na dworku nawet pobiegała, poskakała :) Quote
inka33 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Czorcik napisał(a):widziałam się dziś z Dosieńka, mam fotki, ale muszę znaleźć również czas żeby je zrzucić . Dosia dziś wygłaskana za wszystkie czasu, a na dworku nawet pobiegała, poskakała :) Od ciotki inki też...? :mad: Quote
Recommended Posts