Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania napisała mi, że próba z kotem przeszła ok:) aczkolwiek Dosia była raczej przestraszona zmianą miejsca i stała jak wryta:) ale myślę, że gdyby miała zamordować to ta chęć byłaby silniejsza od strachu :) poszedł cynk do Holandii a jak tamci się zdecydują to Mirka napewno niezwłocznie mnie o tym poinformuje :)

Posted

piechcia15 napisał(a):
już można puścić kciuki bo Państwo się nie zdecydowali na Dosię:( jednak szukają psa bardziej energicznego, szalonego. Łaski bzzzz...
szukamy dalej :(

ehhhh :-( ale Dosia ma pecha :-(

Posted

piechcia15 napisał(a):
już można puścić kciuki bo Państwo się nie zdecydowali na Dosię:( jednak szukają psa bardziej energicznego, szalonego. Łaski bzzzz...
szukamy dalej :(

Kciuków wcale nie puszczamy,
tylko intencję DS-ową uogólniamy!
:kciuki:

Posted

Czorcik napisał(a):
no bo Dosia to pies wymarzony dla starszej osoby, poleży , popatrzy, na spacer na chwilkę :D tak to widzę

Ale przecież Anka_Szklanka pisała, że Dosia zabawowa też jest i protestowała na te wszystkie hrabiostwa, które Dosi "wciskamy"?

Może trzeba na nowo przemyśleć, jaki PR jej w ogłoszeniach robić...?

Może.... eh. :(

Posted

oska1983 napisał(a):
A w sumie może lepiej jakby znalazła domek w Polsce. Jak ona biedna by się zestresowała jadąc taki kawał drogi w nieznane ?

Najlepiej tak do 250km, nie....? ;)