Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm zamawiałam ale dawno i rozmawiałam z twoją mamą wtedy i mówiła że przyszła juz na pocztę i czeka do odebrania. Ale ja wysyłam zwykłą przesyłką nie pobraniową, tylko kurcze nie pamiętam jaka to była Purina:( a nie stoi gdzieś worek Dosi?bo jak jest dużo tzn że to jest ta ode mnie, a jak nie ma nic tzn, że to może ta co przyszła:) wysyłałam napewno jakiś czas przed świętami, może z tydzień lub dwa przed świętami...chyba. A poza tym ode mnie to powinna być zapakowana w czarną folię i zaadresowana moim nazwiskiem

ooo odnalazłąm na wątku po postach. Wysłałam już 5.12 a doszła do was 8.12. Sprawdź Aniu czy jest?bo sensitiv to tak jakby dla Dosi...

Posted

matko jak ona pięnie wyszła na tych zdjęciach!! ten błysk w oku...piękne ma te oczy! wogóle jest śliczna:)

no dziewczyny skończmy te podchody:) która bierze Dosię do siebie do domu :evil_lol::eviltong:

Posted

Dosia jest śliczna, Anki zdjęcia jak zawsze też. :)
No i na tych dobrze widać, że Dosia jest też zabawowa, a nie tylko hrabiowska. ;)

Tak nieśmiało przypomnę, że może komuś by się na coś przydały Dosiowe banerki, które kiedyś zmajstrowałam...?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/182555-Dosia-w-hotelu-ale-GROZI-JEJ-SCHRONISKO-bo-nie-mamy-kasy!-POMOCY-BRAKUJE-210-zl-!?p=19449398#post19449398
tyle, że tu sa nie podlinkowane, bo nie umiałam. ale jak ktoś ma miejsce w podpisie i umie, to proszę się częstować. :)

Więcej dla Dosi nie jestem w stanie teraz zrobić. :(

Powodzenia Dosinko! :loveu:

Posted (edited)

EDIT: Wklejam ponownie:

.

.

.

Każdy z nich ma po ok. 140 pikseli na równe 100.

EDIT: Banerki mają już skrócone adresy. Zaraz podlinkuję.
EDIT: Podlinkowałam skróconym adresem wątku. Zaraz sprawdzę.
EDIT: Sprawdziłam, czy działają. Jest OK.

Sądzę, że już można spróbować się poczęstować. Jeżeli nadal są za duże, to ja już nie wiem...

Edited by inka33
Posted (edited)

[quote name='Madzik77']poczestuję się jednym

ups nie wchodzi jest za duza...

Już wiem, o co chodzi - muszę skrócić adresy obrazków i linkowanie.
Chyba się naumiałam. :p
Za chwilę poprawię.

Edit:
Chyba będzie już z nimi OK.

Edited by inka33
Posted

Marycha35 napisał(a):
Pycha banerki!!!!!!:):):)

Smacznego! :p

Marycha35 napisał(a):
Dosiulka do domu, noooo, błagam!!!

Dołączam się -