Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malgoska napisał(a):
zapiszę Dosie
nie przeczytałam jeszcze całości
smutna ta Dosia na zdjęciach:(
a czemu aż 6 razy zmieniała miejsce?

Z tego co wiem Dosia zmieniała miejsce tylko raz. Najpierw była na tymczasie u Ewanki a później przeniesiona była do Noska (poza porzuceniem i pobytem w schronisku).

Posted

kasia14 napisał(a):
Z tego co wiem Dosia zmieniała miejsce tylko raz. Najpierw była na tymczasie u Ewanki a później przeniesiona była do Noska (poza porzuceniem i pobytem w schronisku).

tak mi gdzieś mignęło w postach może źle doczytałam
muszę się wczytać jeszcze raz
taka ładna jest

Posted

[quote name='kasia14']Z tego co wiem Dosia zmieniała miejsce tylko raz. Najpierw była na tymczasie u Ewanki a później przeniesiona była do Noska (poza porzuceniem i pobytem w schronisku).

Potwierdzam, tak było.

Trzymaj się Dosienko, jeszcze trochę i twój domek musi się przecież znaleźć !!!

Posted

6x to chyba nie zmieniała:) ale pobyt w hotelu to jest jest 4 miejsce o którym wiemy oczywiście, bo kiedyś tam mieszkała u kogoś w domu, potem schronisko, później hotel u Ewy, a teraz Mokry Nosek

Posted

Kochani dogomaniacy :) bardzo potrzebujemy waszej pomocy, a raczej sunia Weronika, która ma skomplikowane [SIZE=3]złamanie łapy, które schronisko olało. Przed nami ciężka operacja, na którą nie mamy funduszy:( każda zł jest ważna. Proszę pomóżcie w zbiórce, w podnoszeniu wątku i rozsyłaniu go dalej!! Link w podpisie.