Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jestem dopiero teraz:) Dostęp do kompa ograniczony, fuj. Dziewczynki zareklamowałam Dosieńkę, opowiedziałam jaka jest, gdzie przebywa, wcześniej przesłałam wątek, foty. Powiem tak, myślałam, że ta moja koleżanka padnie rażona piorunem i już zechce sunieczkę, ona zaś wybiera, zastanawia się. Została zasypana propozycjami przez znajomych działających w Łodzi dla zwierzaków. Będę trzymała rękę na pulsie, podszeptywała o suni, ale jak nie to nie. :) Trochę jestem rozczarowana... To bardzo fajna, świadoma osoba, u niej sunieczka miałaby na bank dobrze. Obiecuję Wam, że będę nad koleżanką pracowała, ale może to nadal nie ten domek.

Posted

Nieustająco kciuki zaciskam, aż źle się pisze i pracuje ;)

Ale mimo zaciśniętych kciuków, chcialam zaprosić na dwa bazarusie :)

dla ludzia: [B][SIZE=4][FONT=century gothic][URL="http://www.tinyurl.pl?qbnVhXYq"][COLOR=#800080]kosmetyczny[/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE][/B]
dla zwierzaków: [B][SIZE=4][FONT=century gothic][URL="http://www.tinyurl.pl?PhA2cOjb"][COLOR=#ff0000]psio-koc[/COLOR][COLOR=#ff0000]i[/COLOR][/URL][/FONT][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='piechcia15']może jednak nie tan a może by jakiś mały szantażyk :D:D że sunia lada moment wyląduje w schronisku z braku pieniędzy i takie tam :):([/QUOTE]
Hi, uwaga koleżanka ma przesłany wątek;) Wierzę, że się namyśli!!!!

Posted

[quote name='piechcia15']no to skoro czyta:) to poniekąd jest prawda że mamy za mało kasy prawda :eviltong::lol: nie mamy całej sumy :)[/QUOTE]
Hi, hi, fakt!!!!!! DOMEK DOBRY BY SIĘ SZYBKO PRZYDAŁ!!!!;)