piechcia15 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dotko czyli ty tego dnia wieziesz 3 psy?bo już sie gubię:) Dosia, jakiś pies DO Brodnicy i jakiś Z Brodnicy do W-wy? wg. mnie to skoro ktoś zwraca kasę za konkretnego psa to kasa jest konkretnego psa,ale jak podzielicie to już jakby wasza sprawa. Ja zapłacę za Dosi działkę i reszta mnie nie obchodzi...jakby:) Mówiąc JA mam cały czas na myśli Psie Konto, które jest na mnie:) Quote
dota&koka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Piechciu,zgadza się,w sobote będę miała przyjemność spędzić trochę czasu z trzema pieskami :) a dzieleniem ew zwrotu za podwózkę pieska do wawy,zajmiemy się kiedy przyjdzie czas :) Quote
Igiełka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ciotki a czy Ja mogłabym prosić do Was numerasy telefonów? :lol: Czasem net mi leci w kulki. :evil_lol::evil_lol: Quote
Akrum Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dośka, to już za 4 dni :) jeszcze tylko chwilke, wytrzymaj. W piątek pewnie kąpiel cię czeka i czesanko :) A cioteczki, Dośka ma może czipa?? Igiełko, zaopatrz się w adresówkę dla Dośki :) Quote
Igiełka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Akrum damy radę. Nie ma takiej opcji żeby od razu poszła sama zwiedzać teren niestety będzie Dosia musiała znosić moje towarzystwo. :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dzięki za podzielenie kasy:) Z domem który bierze pieska ode mnie jestem umówiona tak iż oni mi potem przeleją pieniązki do mnie na konto- nie wiem ile dokładnie dadza-nie chce naciskac ich na jakąs konkretna kwote , ale to co przeleją podzielę na pół i wpłacę potem na konto Dorci-czy może tak byc? A ja płace swoja pólę 80zł w sobotę tak jak jest to ładnie podzielone.I tym samym transport bedzie uregulowany. Quote
oska1983 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No to jeszcze parę dni i Dosia zaczyna nowe życie;) Quote
piechcia15 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Akrum niestety w schronisku nie ma możliwości wykąpać Dosi:( chyba że na wybiegu w naszym oczku,ale mogłaby się przeziębić:( Co do czipa, jeśli Dosia go jeszcze nie ma to napewno będzie miała, a adresówka to już chyba jej Igiełka sprawi jakąś, bo ja nawet czasu nie mam kupić:( co do kasy, mnie obojętnie jak będzie:) Igiełko nie wiem czyj nr chcesz,ale oto mój :692486565 aha doszła wpłata od IVV 100zł 29.06 Quote
modliszka84 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='kasia14']Od godziny 9, ale jeżeli chcielibyście być wcześniej to może uda się to jakoś dogadać, o różnych dziwnych godzinach były zabierane psy od nas ;)[/QUOTE] nooo nawet o drugiej w nocy raz wiozłysmy dobermanke ;) trzymam kciuki za powodzenie akcji Quote
IVV Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dosia prosi o brakujace deklaracje !!!! POMOZCIE !!!!! Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 szkoda, że nie można Dosi wykąpać... dotka, to weź ze sobą lepiej jakąś mate ochronną, albo chociaż jakiś koc, żebyś nie musiała całych siedzeń prać. Dośka, w takim razie czeka cię kąpiel już u Igiełki i inne zabiegi kosmetyczne :) Quote
Igiełka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witajcie Ciotki jak Dosieńka stoi ze szczepieniami? Czy ma aktualne szczepienia p. parwowirozie nosówce i wsciekliżnie? Jaką podajecie Jej karmę w schronisku? :lol: Quote
oska1983 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Juz się nie mogę doczekać widoku Dosi na kanapie:) z uśmiechniętym ryjkiem Quote
piechcia15 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 u nas każdy pies jest szczepiony ale chyba tylko na wściekliznę,ale zapytam jutro. Dostaje chyba Brita do jedzenia. Quote
Igiełka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Piechcia15 musimy wiedzieć na czym stoimy Kto wpłacił deklarację stałą a Kto na wirtualnej deklaracji poprzestał. Może uzupełnimy to w pierwszym poście obok tych zadeklarowanych. :roll: A Ciotka jeszcze czy Dosia jest niejadkiem? Quote
piechcia15 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 nie mam pojęcia jakim jadkiem jest Dosia:) myślę, że obżartuchem to chyba nie, bo wiele razy widziałam ją śpiącą przy pełnej misce:) 1 post prowadzi kasia, więc ona ma władze:) poprosiłam aby przeniosła go na mnie,bo byłoby mi łatwiej prowadzić finanse:)zobaczymy czy admin nas wysłucha:) Igiełko kasa napewno do ciebie dotrze w całości, a jak zrobimy porządek w 1 poście to zobaczymy jak to wygląda, napewno brakująca kwotę dopłacimy my, więc Dosia długów nie będzie miała:) KASIU: doszedł przelew od kmurdz 30zł za 3 miesiące 29.06 i zapłaciłam za transport Dorocie 136zł to też tam to wpisz w wydatkach Quote
Igiełka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Piechcia15 dziękuje za odpowiedz.;) U nas karma to Pedigree lub Frolic bo na inne mnie nie stać- martwie się bo nie wiem czy dla Dosi mogą takie być ?:roll: Quote
piechcia15 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 pomyślimy zobaczymy jak kilka dni poje taką zwykłą to nic jej sie nie stanie, a postaram się aby ze schronu dostała choć trochę wyprawki:) a potem najwyżej sie kupi:) co do Frolica zdoświadczenia wiem, że np. z wołowiną może uczulać, bo moja kaja miała alergię po Frolicu, a po pedigree są śmierdzące kupska:) ale spoko damy radę:) Quote
dota&koka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 jeśli mogę się wtrącić-wydaje mi się że lepiej byłoby Dosi gotować.co makaron to makaron.na gotowanym przytyje duużo szybciej.a wcale nie wychodzi drożej.Dosia tyle miesięcy jest na suchej karmie i wszyscy wiemy jak biedna wygląda :( Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 też jestem zdania, że lepiej jakby dostawała Dosia do jedzenia zamiast pedigree suchego to lepiej ten psi makaron błyskawiczny z mięskiem i warzywami, płatki owsiane błyskawiczne lub ryż i do tego puszkę. choć na samym początku, żeby troszkę przybrała na wadze. Paczka makaronu błyskawicznego - to koszt ok. 4,5 - wystarczy jej na 2-3 tygodnie, pudełko ryżu w woreczkach - to jakieś 3 zł, płatki owsiane błyskawiczne też tak ok.3 zł, serca drobiowe, wątróbka czy nawet ćwiartki od kurczaka - to też nie jest spory wydatek, w razie co dorzucimy się jakoś do jedzenia. pomyślimy nad jakimiś bazarkami i może się uda uzbierać dodatkową kasę na jedzonko i witaminki :) nie martw się Igiełka, pomożemy :) Moja wpłata na Dosię idzie dzisiaj, zaraz zrobię - przepraszam, że tak późno, ale miałam małe zawirowania z dostępem do konta internetowego, ale już jest wszystko ok :) i zaraz robię przelew. Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 uwazajcie na hotel w Obornikach [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL] Quote
dota&koka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dośka pakuj manatki :) a wy cioteki,módlcie się proszę żebym wyzdrowiała do soboty.okropny wirus mnie złapał:( ledwo dycham Quote
piechcia15 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 dasz rade ciotka:) żyj ideą:) IVV na której stronie jest o tym hotelu bo nie chce mi się całego wątku przeszukiwać:( Igiełko Dosia jest zaszczepiona na wściekliznę i wirusówki także:) Quote
Recommended Posts