Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
sunię wstawiłam do ogłoszeń w prasie lokalnej. Zwykle jest mały odzew, ale...

Dzięki Luka!!!
Dosi potrzebna teraz każda forma reklamy ... zasiedziała się sunia, czas już do nowego domku :)

Posted

dziwie się wszystkim, którym tak zalezy na Dosi, że kiedy miała realna szansę na bardzo dobry kochający dom to pozwoliłyście jej tę szansę odebrać bez walki i poddajac sie fanberii jednej osoby

Posted

Marta72 napisał(a):
dziwie się wszystkim, którym tak zalezy na Dosi, że kiedy miała realna szansę na bardzo dobry kochający dom to pozwoliłyście jej tę szansę odebrać bez walki i poddajac sie fanberii jednej osoby

Marta72,twoje wypowiedzi nie wnoszą niczego nowego i nie sądzę , by decyzja została zmieniona.
Mam nadzieję,że już masz swojego 4.nożnego przyjaciela .Życzę Wam szczęścia.

Posted

luka1 a do jakiej gazety ją daliście? na jakich zasadach? Może następnym razem naszego Basika by się udało umieścić. Bo napisałam do kilku gazet w sprawie cen to takie kwoty solą że szkoda gadać. Prawie 130zł za jedno dłuższe zdanie + zdjęcie:(

Posted

piechcia15 napisał(a):
luka1 a do jakiej gazety ją daliście? na jakich zasadach? Może następnym razem naszego Basika by się udało umieścić. Bo napisałam do kilku gazet w sprawie cen to takie kwoty solą że szkoda gadać. Prawie 130zł za jedno dłuższe zdanie + zdjęcie:(

W Wyborczej też ? U nas jest bezpłatnie.

Posted

Poker napisał(a):
Marta72,twoje wypowiedzi nie wnoszą niczego nowego i nie sądzę , by decyzja została zmieniona.
Mam nadzieję,że już masz swojego 4.nożnego przyjaciela .Życzę Wam szczęścia.

Tak od 17-tu dni. :lol: I jest cudnie. :loveu:

Na zmianę decyzji już za późno. :shake: