Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha jesteś z Łodzi to może wiesz czy ktoś mógłby wziąc sunię ze szczeniakami? najlepiej jakiś garaż czy osobne pomieszczenie aby sunia na spokojnie sobie je odchowała, bo była bita i bardzo się boi:( mamy teraz taka małą sunię co się na budowie oszczeniła:-( maluchy schowała gdzieś pod deskami, broni ich i nie pozwala podejść za blisko, nie mamy jej gdzie umieścić i kaszanka ogółem:-( w schronie takie maluchy nie przetrwają, bo mają tydzień:-( przydałby się jakiś dt aby sunia na spokojnie mogła wychować maluchy.

Posted

[B][COLOR=#ff0000]kochani pilnie potrzebna pomoc dla bezdomnej suni i jej 1.tyg szczeniąt [/COLOR][/B]:( błagam udostępniajcie wydarzenie, ślijcie jak najdalej się da [url]http://www.facebook.com/events/410646298998684/?context=create[/url]

Posted

śliczna ta suczka... kurcze, nie mam za bardzo jak pomóc...

Przy okazji zapraszam ciocie na mój kolejny [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231049-LETNI-BAZAREK-MISZ-MASZ-do-03-09-12-g-23-00?p=19555874#post19555874"][SIZE=4][B]LETNI BAZAREK MISZ-MASZ[/B][/SIZE][/URL]

Posted

dziś zawiozłam ją do dt. W schronisku na moją prośbę pozostawiono jej 1 maluszka, bo mieli wszystkie uśpić:( to okrutne ale strasznie ciężko jest znaleźc 6 nowych i dobrych domów:( została jedna kluska:) Łezka bo takie imię ma sunia jeszcze od czasów ulicy walczy o małe jak lwica. Wszystkie matki świata powinny brać z niej przykład. Bardzo się bała o małe i broniła jak mogła. W aucie w klatce uspokoiła się. W dt wyszła na chwilkę ale po chwili wróciła do klatki zasnęła. Napewno jest padnięta i będzie spała jak zabita do jutra. Ma osobne pomieszczenie. Na czas nieobecności opiekunki będzie zamknięta ale chyba 8godz to nie zbrodnia. zaraz wrzucę fotki na wydarzenie a to foto relacja z dzisiaj https://picasaweb.google.com/107284788332850901641/Ezka

Posted

nie nie zakładam jej narazie bo jeśli wszystko pójdzie dobrze to sunia zostanie w tym dt a tylko maluszkowi poszukamy domu. Ale to musi najpierw ten scenariusz zaakceptować Pan domu, który jest za granicą:) a Łezka musi zaakceptować kota i królika no i dzieci. Narazie dajmy jej czas.A Kluskowi dom się znajdzie i bez wątku:)

Posted

Brawo Piechciu:):):) Decyzja ciężka o maluszkach, ale rzeczywistość jest bezkompromisowa:( A sunieczka śliczna i ta mała klucha, która ją podjada cudo!!!! A małe jest z nią?

Posted

u Dosi pewnie bez zmian:( domu brak. Nadal jest taka grzeczna, że nie ma co ponażekać:) Jak dzwonię to zawsze jest tak samo "Dosia gdzieczna, wychodzi na spacery, przytula się itp" nie ma nic w stylu: pogryzła to czy tamto, pogoniła tego:) Oczywiście to dobrze, że jest tak dobrze wychowana, tylko czemu nikt nie chce tego dostrzec:(

Posted

Pewnie jest mało charakterystyczna :( Ale przyjdzie i na nią czas, na pewno.. A jakby ją na spacery brać w miasto w chustce "Szukam domu"? U mnie większość psów dom znalazło raczej na ulicy, bo ktoś zauważył, a nie z ogłoszeń ..

Posted

Marta72 napisał(a):
Piechcia
Dosia była dostrzezona
Nie pleć ze nikt jej nie chce

Hej, Marta chyba nie zrezygnujesz już ze Szczęściary?;)

Posted (edited)

Niestety finansowo leżę, ale chętnie wejdę, dzięki:)
Edit:
no i jak tu nie wierzyć w przeznaczenie;) Na Dosieńkę też gdzieś czeka JEJ PAŃCIA UKOCHANA:)

Edited by Marycha35