Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piechcia15']kurcze odpisali mi że myśleli że ja jestem wolontariuszem z Korabowic:( i tam jakas sunia im sie podoba. Znacie kogos stamtąd?[/QUOTE]

Zapytaj może Ellig - ona jest chyba w Korabiewicach zorientowana.

PS. Może niektórych zniechęca to, że Dosia jest za spokojna...? :(
Albo te jej jelitowe kłopoty, które mogą się kojarzyć z dużymi wydatkami na karmę specjalistyczną i weta...?

Posted

doszłą deklaracja.

ale w ogłoszeniu jest już napisane że karma nie jest droga. Podejrzewam, że ludzie generalnie nie lubią psów "ze skazą" no a te wrażliwe jelitka jakby są taką rysą na tym ideale, może dlatego??a ci co lubią psy wszelakie to mają już ich tyle że brakuje miejsca na Dosię:(

Aniu ale ty na lipiec już wcześniej przelałas pieniązki więc ci tą wpłatę zapisałam na sierpień:)

Posted

Ja troszkę inaczej praktykuję z ogłoszeniami dla problematycznych psów.Czasem tylko delikatnie sygnalizuję o problemie ,a czasem nie piszę niczego w ogłoszeniu.Dopiero w czasie rozmowy po opowiedzeniu o zaletach psa, mówię jaki jest problem.Jak dotychczas ta metoda się sprawdziła.
Może zmieńcie treść ogłoszenia. Opiszcie zalety sygnalizując tylko ,ze miała problemy z jelitkami,ale sytuacja jest opanowana.W rozmowie powiecie szczegóły.

Posted

Nie czytałam jej ogłoszenia , bo nie wiem gdzie znaleźć, stąd moje sugestie.D
oczytałam w pierwszym poście. Ogólnie jest OK. Ludziska chyba są ślepi jak nie widzą takiego fajnego psa.

Posted

kupiłam dziś Dosi obroże p/w pchelną i wyślę w pn. Kurcze już dawno temu miałam to zrobić i zapomniałam:( ale za to będzie miała ładną z wzorkami:) deklaracje doszły

Posted

już jestem:)
ktoś mi Dosię podrzucił na wątek:)
chaiałam poczytac wątek ale to NIEMOZLIWE:):)
gdzieś mi migła inf ze Dosia to charcik?? Oj ,proszę, nie....ja mam blok, miasto i po kilka godz czekania na mnie
zaraz wkleję moje "ogłoszenie"

Posted (edited)

Szukam psa
-do bloku-3 piętro bez windy, wiec pies pomimo mojej wielkiej miłości do psów duzych i molosów musi być taki, bym mogła go w razie konieczności samodzielnie znieść,czy wnieść...
-do miasta
-do dziecka (siostrzenica 3 latka)
-do psa( pies siostrzenicy –łagodny golden)
-psa który jest raczej spokojny, bo mieszkajac sama wielu szalenstw mu nie jestem w stanie zafundowac[FONT=Wingdings]J[/FONT]
-pas, który będzie rokował szanse na pogodzenie się z tym,ze musi czekać, aż wrócę z pracy nie stawiajac na nogi całego bloku[FONT=Wingdings]J[/FONT] (pracuję w szkole, wiec nie codziennie jest to całe 8 godzin)
-psa, który nie cierpi na chorobe lokomocyjną, bo często jestem w rozjazdach i chcę, aby pies mi w nich towarzyszył[FONT=Wingdings]J[/FONT]

Edited by Marta72
Posted

Moj owczarek tez była na jag z ryzem bo mu trzustka lubiła się zapalać
no to Kobietki czekam na to co napiszecie
...
mam na oku kilka piesków,ale Dosia jakoś od pierwszego spojrzenia mnie złapała