piechcia15 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 dziś dostałam maila że ktoś szuka spokojnej suni dla swojej mamy, oczywiście małej ale mój kandydat nr 1 oczywiście to Dosia, ciekawe co odpiszą.:( Quote
Awit Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 No to Dosia jest wybitnie spokojna. Jak dla mamy w sam raz. Quote
piechcia15 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 kurcze odpisali mi że myśleli że ja jestem wolontariuszem z Korabowic:( i tam jakas sunia im sie podoba. Znacie kogos stamtąd? Quote
inka33 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='piechcia15']kurcze odpisali mi że myśleli że ja jestem wolontariuszem z Korabowic:( i tam jakas sunia im sie podoba. Znacie kogos stamtąd?[/QUOTE] Zapytaj może Ellig - ona jest chyba w Korabiewicach zorientowana. PS. Może niektórych zniechęca to, że Dosia jest za spokojna...? :( Albo te jej jelitowe kłopoty, które mogą się kojarzyć z dużymi wydatkami na karmę specjalistyczną i weta...? Quote
oska1983 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 wczoraj poszła deklaracja dla Dosi na kolejny miesiąc :) Quote
piechcia15 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 doszłą deklaracja. ale w ogłoszeniu jest już napisane że karma nie jest droga. Podejrzewam, że ludzie generalnie nie lubią psów "ze skazą" no a te wrażliwe jelitka jakby są taką rysą na tym ideale, może dlatego??a ci co lubią psy wszelakie to mają już ich tyle że brakuje miejsca na Dosię:( Aniu ale ty na lipiec już wcześniej przelałas pieniązki więc ci tą wpłatę zapisałam na sierpień:) Quote
Poker Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ja troszkę inaczej praktykuję z ogłoszeniami dla problematycznych psów.Czasem tylko delikatnie sygnalizuję o problemie ,a czasem nie piszę niczego w ogłoszeniu.Dopiero w czasie rozmowy po opowiedzeniu o zaletach psa, mówię jaki jest problem.Jak dotychczas ta metoda się sprawdziła. Może zmieńcie treść ogłoszenia. Opiszcie zalety sygnalizując tylko ,ze miała problemy z jelitkami,ale sytuacja jest opanowana.W rozmowie powiecie szczegóły. Quote
piechcia15 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 no ale właśnie tak jest napisane, ze ma wrażliwe jelita i powinna jeść suchą karmę która nie jest droga:( to chyba nie brzmi groźnie? Quote
wiosenka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Brzmi, bo to znaczy, że nie można dać resztek z obiadu itp ;). Quote
Poker Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nie czytałam jej ogłoszenia , bo nie wiem gdzie znaleźć, stąd moje sugestie.D oczytałam w pierwszym poście. Ogólnie jest OK. Ludziska chyba są ślepi jak nie widzą takiego fajnego psa. Quote
oska1983 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 a tak to za sierpień deklaracja w takim razie :) Quote
piechcia15 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 kupiłam dziś Dosi obroże p/w pchelną i wyślę w pn. Kurcze już dawno temu miałam to zrobić i zapomniałam:( ale za to będzie miała ładną z wzorkami:) deklaracje doszły Quote
Marycha35 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Hrrrabianki naszej kochanej nie chcą głuuupie ludziska! Quote
Akrum Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Dosiu i znów podesłałam cię w dwa kolejne miejsca, może tym razem się uda?? Quote
Akrum Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dosia wpadła w oko :) Mam nadzieję, że Marta72 niedługo sama się tu na wątku pojawi. A... a chodzi o taki domek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229116-mieszkanie-w-bloku-dla-nauczonego-%C5%BCycia-w-mie%C5%9Bcie-psa-po-15-sierpnia-Strzelce-Op Quote
Marta72 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 już jestem:) ktoś mi Dosię podrzucił na wątek:) chaiałam poczytac wątek ale to NIEMOZLIWE:):) gdzieś mi migła inf ze Dosia to charcik?? Oj ,proszę, nie....ja mam blok, miasto i po kilka godz czekania na mnie zaraz wkleję moje "ogłoszenie" Quote
Marta72 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) Szukam psa -do bloku-3 piętro bez windy, wiec pies pomimo mojej wielkiej miłości do psów duzych i molosów musi być taki, bym mogła go w razie konieczności samodzielnie znieść,czy wnieść... -do miasta -do dziecka (siostrzenica 3 latka) -do psa( pies siostrzenicy –łagodny golden) -psa który jest raczej spokojny, bo mieszkajac sama wielu szalenstw mu nie jestem w stanie zafundowac[FONT=Wingdings]J[/FONT] -pas, który będzie rokował szanse na pogodzenie się z tym,ze musi czekać, aż wrócę z pracy nie stawiajac na nogi całego bloku[FONT=Wingdings]J[/FONT] (pracuję w szkole, wiec nie codziennie jest to całe 8 godzin) -psa, który nie cierpi na chorobe lokomocyjną, bo często jestem w rozjazdach i chcę, aby pies mi w nich towarzyszył[FONT=Wingdings]J[/FONT] Edited July 24, 2012 by Marta72 Quote
Marta72 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Moj owczarek tez była na jag z ryzem bo mu trzustka lubiła się zapalać no to Kobietki czekam na to co napiszecie ... mam na oku kilka piesków,ale Dosia jakoś od pierwszego spojrzenia mnie złapała Quote
Recommended Posts