Czorcik Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 a ja dzisiaj wygłaskałam i to w realu :) i Dosię i jej towarzysza Reksia :D Quote
piechcia15 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 i jak się miewa DOsieńka? wszystko ma co potrzeba? muszę dopytać jak tam z karmą, czy nic nie potrzeba. Quote
Czorcik Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 w bardzo dobrej formie , wręcz kwitnącej , :D tylko tego domku brak :( Quote
Akrum Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 i ja odwiedzam Dosieńkę. wszystkie ogłoszenia co robiłam Dosi już wygasły lub spadły gdzieś daleko w internetowej otchłani... może jest ktoś chętny, kto by napisał nowy fajny tekst? Quote
piechcia15 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 nie wiem czy tekst tu coś zmieni.Myślę, ze trzeba obrać taktykę świeżych ogłoszeń w takim sensie że co kilka dni je usuwać i wstawiać na nowo. Ja tak zrobiłam z Hana i od razu telefony dzwoniły, bo ogłoszenie zawsze wisiało w górze. Quote
Czorcik Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 ja też podrzucę i pogłaszczę, dzisiaj tak wirtualnie :D Quote
piechcia15 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 odwiedzam Dosinkę, ale coś tu cicho. Dawno nie było tu ciotki Ewanki, wcięło ją czy co? Quote
inka33 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 I ja mizianki Dosiaczce wyślę z dalekiego weekendu... ;) Quote
anka_szklanka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 była pani doktor, cieliśmy paznokcie. Rany, we trzy baby musiałyśmy ją poskromić, takiej narobiła histerii jakby ją ze skóry obdzierali :D I tak nie sa jakieś super krótkie te jej pazurki, bo Dosieńka ma chyba wysoko żywe, ale jest ok. kto by pomyślałm ze z takiej miłej statecznej Dosieńki może byc taki wilkołak :D Quote
piechcia15 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 no co się dziwicie. tyle hodowania a ty ciach i po wszystkim, też się wściekam gdy mi każą obciąć lub się któryś złamie:D i też wchodzi we mnie zwierz:D Quote
piechcia15 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 hej:) sory za offa ale postanowiłam podjąć wyzwanie próby uzbierania kasy na BASEN DLA PSÓW w naszym schronisku:) mam nadzieję, że nie zostaniemy zlinczowani:) jeśli jesteście ZA pomysłem, to zapraszam na wątek.Link w podpisie.Dzięki:* Quote
oska1983 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ja też odwiedzam i wysyłam deklarację za 2 mce do przodu :) Quote
Recommended Posts