Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow jaki długaśki ten film:) ale muszę przyznać że Dosi się niexle zaokrągliły boczki:) juz nie jest taka charcica:) a czy nie ma za małej obroży?nie trzeba jej nic przesłać?
Aniu nie wiesz czy karma doszła?

Posted

piechcia15 napisał(a):
wow jaki długaśki ten film:) ale muszę przyznać że Dosi się niexle zaokrągliły boczki:) juz nie jest taka charcica:) a czy nie ma za małej obroży?nie trzeba jej nic przesłać?
Aniu nie wiesz czy karma doszła?

nie wydaje mi sie zeby obroża była za mała, ona ma takie kudełki dłuższe na szyjce a szyjke cieniutką. Jeszcze jutro przyjrzę sie dla pewności :)
Karma doszła, chyba nic wiecej nie potrzeba. Oprócz domku...

Posted

no Reksio faktycznie wariat:) ale w Dośce też drzemie potencjał na jakieś spoty można by ją wykorzystać przy odrobinie czasu.
Ja obroży za ciasnej absolutnie się nie dopatrzyłam tylko tak pytam widząc jak hrabianka zgrubła:)

Dosia jest już na stronie holenderskiej fundacji: http://www.dutchyadoptions.com/ trzeba wejśc w Honden--> Medium cos tam...

tylko się zastanawiam czy Dosia faktycznie ma już ok 7lat? bo ja zatrzymałam się w miejscu i dla mnie ma cały czas 5:) Aniu czy umiałabyś określić patrząc na nią itp?

a co do deklaracji to jestem absolutnie ZA pomysłem zbierania 5zł deklaracji. Bierzmy się do roboty,bo będzie kiepsko...

Posted

aaa obroże sprawdziłam, ma sporo luzu ;)
Niespecjalnie umiem określić wiek psa, ale to 7 to dla mnie góra, nie ma siwizny, całkiem (jak widac) jest żwawa, tylko chyba ząbki ma takie sobie.

Robi sie ciepło ja moge pomyśleć o bazarkach fotograficznych, poprzednie wyszły całkiem całkiem :) Ale ktoś by musiał pomóc rozsyłać zaproszenia i podbija ć bo ja mam niewiele czasu...