piechcia15 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 aktualny, nie było nic innego wymyślanego. Quote
Marycha35 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Hrrrabianko jak u Ciebie? Jak ona się czuje? Quote
inka33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dosieńko, ciocia wciąż o Tobie myśli! :) ...i nic nowego nie wymyśliła... :( Quote
piechcia15 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 a tu takie pustki, cisza i spokój. Ja już chyba tracę nadzieję na adopcję Dosi:( kurcze nie mam pomysłu gdzie szukać tego domu. Ratunkiem chyba jest tylko jedna z nas:(:) Quote
luka1 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='piechcia15']a tu takie pustki, cisza i spokój. Ja już chyba tracę nadzieję na adopcję Dosi:( kurcze nie mam pomysłu gdzie szukać tego domu. Ratunkiem chyba jest tylko jedna z nas:(:) Piechcia, to niezwykle właściwy pomysł. a tym czasem zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/223383-niesamowita-zabawka-dla-kota-Wska%C5%BAniki.-Do-1.03.20012 Quote
piechcia15 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 podsunęłam Dosię mojej zaufanej znajomej z Holandii. Wiem, że my tu wszyscy nie lubimy zagranicznych adopcji ale jej ufam.Wysłała Dosię fundacji, w której pomaga. Może tam zaświeci jakieś światełko w tunelu?? Quote
Szarotka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wiem, ze nietkore psy znajduja domy w Szwajcarii, lub w Nieczech.......... Quote
piechcia15 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 to jest osoba, która wzięła psiaka od nas ze schroniska, a drugiego uratowała gdzieś z Rumuni czy jakos tak. Na każde święta dostaję kartkę z ich zdjęciem:) jest zaufana i jak mi poleca jakąś fundację tzn że zaufana. Quote
anka_szklanka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 JA postaram sie niebawem o nowe fotki, u Dosi po staremu, trochę zazdrośnica jest o Reksia, zawsze sie przepychaja do głaskania. Adopcje w ogóle chyba teraz marnie idą, a już jak chodzi i takie wizualnie pospolitego kundelka to tym bardziej... do takiego trzeba przyjść i popatrzeć mu w oczy. Jak sie juz popatrzy to wiadomo ,że każdy z nich jest wyjątkowy... Dosia i Reks to takie psiaki idealne, wręcz rzadko spotykane ;) Aż dziwne że nie ma zain teresowania, macie jakiś pomysł na nowe zdjęcia? Quote
piechcia15 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 hmm zdjęcia...ona już miała chyba wszystkie możliwe opcje. W plenerze, na dworze, z psami bez, z dziećmi i z dorosłymi, hmm coś jeszcze nam zostało? Quote
anka_szklanka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='piechcia15']hmm zdjęcia...ona już miała chyba wszystkie możliwe opcje. W plenerze, na dworze, z psami bez, z dziećmi i z dorosłymi, hmm coś jeszcze nam zostało?[/QUOTE] no tak :) Nie wiem, stylizowana sesja, Dosia w panterce? ;) :D Quote
piechcia15 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 ooo dobrze kombinujesz :) panterka, zeberka rób co chcesz, byleby telefony się rozdzwoniły:) Quote
inka33 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Wiem! :multi: 1. Dosia w pozie sfinksa razem z torbą proszku "Dosia" na baranim kudłaczu przed kominkiem. 2. Dosia przebrana za wilka polującego na jagniątko na ryżowym polu. 3. Dosia w koszyczku z pisankami łakomie łypiąca na baranka umieszczonego w ryżu. 4. Dosia na kocyku w bujanym fotelu w naszyjniku z pereł na tle biblioteki ze złotymi księgami. 5. Dosia na krzesełku przy stoliku zastawionym "popołudniową herbatką" (+likier w kryształowej karafce). 6. Dosia w koronkowych rękawiczkach, w kapelusiku z woalką i z parasoleczką w różyczki. 7. Dosia na pierzynkach/poduchach - stylizowana na "księżniczkę na ziarnku grochu". 8. Dosia na tle dworku w sukni balowej w karecie a'la Kopciuszek jadący na bal. 9. Dosia w wózeczku niemowlęcym w czepeczku z falbanką pod słodziutkim kocykiem. 10. Dosia w stylizacji na Paris Hilton lub Katy Perry lub Lady Gaga. (pomysł Asi) 11. Dosia przebrana za jagniątko skubiące ryżową trawkę. Proponuję zrobienie przy okazji bazarku! :) - za każdą następną propozycję 10zł - za głosowanie na jedną z propozycji 3zł - anka_szklanka zrobi Dosi zdjęcie w wygranej stylizacji. :diabloti: Quote
piechcia15 Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 matkoo ta to ma wyobraźnię:) Quote
piechcia15 Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 (edited) zapłaciłam za Dosiny hotel. Niestety z kasą u nas coraz gorzej.Na kolejny miesiąc juz nie mamy forsy:(:( Proszę róbcie bazarki, zapraszajcie ludzi, weźcie się do roboty:( nasza skarpeta już jest pusta bo co miesiąc dokładała ponad połowę:( A co będzie za miesiąc??? sama tego nie dźwignę. CIOTKI ZAPRASZAM NA MÓJ KOLEJNY BAZAREK RATUJĄCY BUDŻET SKARPETY :( link w podpisie Edited February 24, 2012 by piechcia15 Quote
oska1983 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Stworzyłam bazarro dla Dosi i Rudolfa z tego samego schroniska, zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/223694-Ksi%C4%85%C5%BCeczki-i-ciuszki-rozm.-36-dla-pabianickiej-Dosi-i-Rudolfa-.-Do-06.03.2012 Quote
piechcia15 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 zadzwonię jutro do hoteliku bo Holendrzy pytają ile ona ma w kłębie:) Quote
oska1983 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 :) no to fajnie że jest jakieś zainteresowanie Quote
Czorcik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 inka chciałabym byc przy realizacji , tego punktu 6 , jak zakładasz jej rękawiczki koronkowe, Dosia jest bardzo wrażliwa na punkcie swoich " dłoni " :):) Quote
piechcia15 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 narazie nie, tylko fundacja holenderska umieści ją u siebie na stronie. Dosia ma ok 45cm w kłębie. Dziewczyny i chłopaki BARDZO ALE TO BARDZO pilnie potrzebujemy pieniędzy dla Dosi!! nie mamy z czego zapłacić za następny miesiąc, a za 2 tyg kończy sie Dosi karma czyli wydatek kolejnych 100zł!! nasza skarpeta jest juz pusta. Dopłacaliśmy Dosi tyle czasu ale jesteśmy już na dnie!! błagam was, niech każdy roześle kilka próśb o pomoc finansową, bazarki itp. do ludzi. Może ktoś zrobiłbym jej wydarzenie i o to dbał jak należy?bo moja doba jest już za krótka... za miesiąc Dosia pójdzie pod most mieszkać jak tak dalej pójdzie:( Quote
inka33 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Czorcik']inka chciałabym byc przy realizacji , tego punktu 6 , jak zakładasz jej rękawiczki koronkowe, Dosia jest bardzo wrażliwa na punkcie swoich " dłoni " :):)[/QUOTE] Hmm, a zauważyłaś kogo wkręcam w realizację...? :diabloti: BTW - tak serio, w jakim sensie wrażliwa? nie lubi dotykania łapek? Quote
Recommended Posts