Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podsunęłam Dosię mojej zaufanej znajomej z Holandii. Wiem, że my tu wszyscy nie lubimy zagranicznych adopcji ale jej ufam.Wysłała Dosię fundacji, w której pomaga. Może tam zaświeci jakieś światełko w tunelu??

Posted

to jest osoba, która wzięła psiaka od nas ze schroniska, a drugiego uratowała gdzieś z Rumuni czy jakos tak. Na każde święta dostaję kartkę z ich zdjęciem:) jest zaufana i jak mi poleca jakąś fundację tzn że zaufana.

Posted

JA postaram sie niebawem o nowe fotki, u Dosi po staremu, trochę zazdrośnica jest o Reksia, zawsze sie przepychaja do głaskania. Adopcje w ogóle chyba teraz marnie idą, a już jak chodzi i takie wizualnie pospolitego kundelka to tym bardziej... do takiego trzeba przyjść i popatrzeć mu w oczy. Jak sie juz popatrzy to wiadomo ,że każdy z nich jest wyjątkowy... Dosia i Reks to takie psiaki idealne, wręcz rzadko spotykane ;) Aż dziwne że nie ma zain teresowania, macie jakiś pomysł na nowe zdjęcia?

Posted

[quote name='piechcia15']hmm zdjęcia...ona już miała chyba wszystkie możliwe opcje. W plenerze, na dworze, z psami bez, z dziećmi i z dorosłymi, hmm coś jeszcze nam zostało?[/QUOTE]
no tak :)
Nie wiem, stylizowana sesja, Dosia w panterce? ;) :D

Posted

Wiem! :multi:

1. Dosia w pozie sfinksa razem z torbą proszku "Dosia" na baranim kudłaczu przed kominkiem.
2. Dosia przebrana za wilka polującego na jagniątko na ryżowym polu.
3. Dosia w koszyczku z pisankami łakomie łypiąca na baranka umieszczonego w ryżu.
4. Dosia na kocyku w bujanym fotelu w naszyjniku z pereł na tle biblioteki ze złotymi księgami.
5. Dosia na krzesełku przy stoliku zastawionym "popołudniową herbatką" (+likier w kryształowej karafce).
6. Dosia w koronkowych rękawiczkach, w kapelusiku z woalką i z parasoleczką w różyczki.
7. Dosia na pierzynkach/poduchach - stylizowana na "księżniczkę na ziarnku grochu".
8. Dosia na tle dworku w sukni balowej w karecie a'la Kopciuszek jadący na bal.
9. Dosia w wózeczku niemowlęcym w czepeczku z falbanką pod słodziutkim kocykiem.
10. Dosia w stylizacji na Paris Hilton lub Katy Perry lub Lady Gaga. (pomysł Asi)
11. Dosia przebrana za jagniątko skubiące ryżową trawkę.

Proponuję zrobienie przy okazji bazarku! :)
- za każdą następną propozycję 10zł
- za głosowanie na jedną z propozycji 3zł
- anka_szklanka zrobi Dosi zdjęcie w wygranej stylizacji. :diabloti:

Posted (edited)

zapłaciłam za Dosiny hotel. Niestety z kasą u nas coraz gorzej.Na kolejny miesiąc juz nie mamy forsy:(:( Proszę róbcie bazarki, zapraszajcie ludzi, weźcie się do roboty:( nasza skarpeta już jest pusta bo co miesiąc dokładała ponad połowę:( A co będzie za miesiąc??? sama tego nie dźwignę.

CIOTKI ZAPRASZAM NA MÓJ KOLEJNY BAZAREK RATUJĄCY BUDŻET SKARPETY :( link w podpisie

Edited by piechcia15
Posted

narazie nie, tylko fundacja holenderska umieści ją u siebie na stronie. Dosia ma ok 45cm w kłębie.

Dziewczyny i chłopaki BARDZO ALE TO BARDZO pilnie potrzebujemy pieniędzy dla Dosi!! nie mamy z czego zapłacić za następny miesiąc, a za 2 tyg kończy sie Dosi karma czyli wydatek kolejnych 100zł!! nasza skarpeta jest juz pusta. Dopłacaliśmy Dosi tyle czasu ale jesteśmy już na dnie!!

błagam was, niech każdy roześle kilka próśb o pomoc finansową, bazarki itp. do ludzi.
Może ktoś zrobiłbym jej wydarzenie i o to dbał jak należy?bo moja doba jest już za krótka...

za miesiąc Dosia pójdzie pod most mieszkać jak tak dalej pójdzie:(

Posted

[quote name='Czorcik']inka chciałabym byc przy realizacji , tego punktu 6 , jak zakładasz jej rękawiczki koronkowe, Dosia jest bardzo wrażliwa na punkcie swoich " dłoni " :):)[/QUOTE]

Hmm, a zauważyłaś kogo wkręcam w realizację...? :diabloti:

BTW - tak serio, w jakim sensie wrażliwa? nie lubi dotykania łapek?