Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co tam u Hrabianki? :-o
Czorcik
, gadaj no szybko! :mad:

PS.
Tak przy okazji napiszę, że niestety z mojego kombinowania DS dla Dosi nici... :shake:
Państwo, których chciałam taką hrabiowską radością obdarzyć, są po stracie swojej suni. Bardzo mocno to przeżyli i nie są gotowi na więcej takich emocji, a mają jeszcze pieska niemłodego... :-(
A Kajtun mógłby mieć koleżankę "pod b(l)okiem"... :placz:

Posted

[quote name='Czorcik']tak widać , ze jest szczuplutka i nie za duża :)
a na tym pierwszym zdjęciu powala mnie za to Kajtek jak startuje do biegu :)

Jest super, wszystkie fotki świetne :)

Posted

no i widać jak ładnie przytyła, obrosła w delikatniutki tłuszczyk:) a już myślałam, że to niemożliwe:)

Czorciku a czy wiesz może coś na temat Dosinki jedzenia?doszło?ma co jeść?:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
no i widać jak ładnie przytyła, obrosła w delikatniutki tłuszczyk:) a już myślałam, że to niemożliwe:)

Czorciku a czy wiesz może coś na temat Dosinki jedzenia?doszło?ma co jeść?:)

niestety nie zapytałam o Dosi jedzenie , ale mogę później zadzwonic i się dowiedzieć

Posted

musimy zacząć szukać deklaracji bo dłużej tak nie pociągniemy że co miesiąc ponad połowę my sami dopłacamy:(:( rozsyłajcie prośby do ludzi:( musimy uzbierać pieniążków, bazarki cokolwiek

Posted

Tyle ogłoszeń i żadnego domku ..............

[SIZE="3"]PROSIMY O GŁOSY, KLEMBÓW PRZEGRYWA, A SYTUACJA JEST DRAMATYCZNA!!!

Klembów jest oficjalnym kandydatem Dogomanii i Miau.Prosze zagłosuj!
W Klembowie przebywa 350 psów, 40 szczeniaków oraz 20 kotów
Poniżej instrukcja!

Uwaga zmiana: nowy punkt w regulaminie: żeby wziąć udział w ankiecie i żeby głos był ważny trzeba napisać min. 1 post na forum, najprościej w temacie poznajmy się:

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki.
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz krótkie zadanie i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"
8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2012”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Posted

Jak by się Dosi kasiorki trochę przydało, a ja znajdę chętnego do wystawienia bazarku z moich fantów, to dopiszę ją chętnie, Hrabianeczkę, do podziału ewentualnego zysku, jeżeli będzie. :)

Czorcik, wyjaśnij proszę.... jak ja coś niekumacie tłumaczę.... może namieszałam za bardzo.... :oops:

Posted

inka33 napisał(a):
Jak by się Dosi kasiorki trochę przydało, a ja znajdę chętnego do wystawienia bazarku z moich fantów, to dopiszę ją chętnie, Hrabianeczkę, do podziału ewentualnego zysku, jeżeli będzie. :)

Czorcik, wyjaśnij proszę.... jak ja coś niekumacie tłumaczę.... może namieszałam za bardzo.... :oops:

hehheheh tylko , że ja tez nie kumam :):)

• 2 weeks later...
Posted

co tu taka cisza??
co u Dosi?

czy tekst z pierwszego postu nadal aktualny czy ogłaszacie hrabiankę już z innym??
jeśli z innym - to proszę wklejcie go tutaj.