Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, ale jak to Hrrrrabina troszeczkę ma go w okolicach ogona;) Cudna sunia;):):)

Typowe dla Hrrrrrabini :p ... mieć wszystko w wielkiim poważaniu :evil_lol:

Posted

słuchajcie a może wypróbujemy taki sposób który mi polecono, tzn że ogłasza się psa powiedzmy na 5 najpopularniejszych portalach ale codziennie usuwa i wstawia nowe i wtedy pies jest cały czas na pierwszej stronie???
podejmiemy się tego?każda wzięłaby jedną czy 2 strony i codziennie 3 min temu poświęciła??
bo nie mam już innego pomysłu

Posted

bardzo bym chciała pomóc i przesłać więcej pieniążków niz jestem tu zadeklarowana, ale nie dam rady, mamy tylu swoich podopiecznych, 3 suki w hoteliku bez deklaracji, szczeniora z nużycą i wczoraj dostałam info o sznaucerku w przytulisku z ropiejącymi oczami, uszami i fatalnym stanem zębów, eh...

Posted

Witaj hrrrabulko, pewnie dobrze ci w hoteliku i postanowiłaś wcale go nie opuszczać :evil_lol:

... a moze jakaś nowa sesja foto w ciekawej aranżacji by pomogła ??
Ludziska "kupują" oczami.

Jeśli chodzi o finanse, to wszędzie trudna sytuacja , szkoda gadać :shake:
...... u nas też bryndza, jak się kidyś mawiało :/

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Biedna psinka- tyle czasu już czeka na domek !

[quote name='Ewanka']Witaj hrrrabulko, pewnie dobrze ci w hoteliku i postanowiłaś wcale go nie opuszczać :evil_lol:

... a moze jakaś nowa sesja foto w ciekawej aranżacji by pomogła ??
Ludziska "kupują" oczami.

Tak, Kajtuna to moje oczy "kupiły"... ;)

A Dosieńka to może rzeczywiście nie wie, że czeka na domek... :diabloti: Dobrze u p. Małgosi hrabiance! :)

Z Nowym Rokiem wszystkiego najlePSIEJszego życzę wszystkim Ciotkom i Wujciom! :smile:

Posted

nie no fajowe te fotki:) pierwsze i ostatnie fajowe, ale te portrety też słodkie, błysk w oku i taka rozmarzona:)

kurcze w czw zamawiałam karmę dla dosi i wściekłam się bo do dziś jej nie przysłali, a okazało sie że nie zapłaciłam. Ale to w takim razie obawiam się że mam cos z głową:( bo pamiętam jak robiłam przelew na taka kwotę, nigdzie tego nie ma w historii. Pytanie..komu i jak ja przelałam ta kasę?:( Teraz juz zapłaciłam to jutro najdalej w czw karma będzie.